Силата на вярата

Цитат от Библията за деня – получи послание свише

Цитат от Библията за деня

ДНЕВЕН ХОРОСКОП+КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Когато сме объркани, самотни и обезверени, когато имаме нужда от подкрепа, а няма кой да ни я даде, обикновено се обръщаме към Бог. Молим го да намали болката ни, да ни напътства, да ни помага да извървим житейския си път, откривайки себе си и целта на своя живот.

Когато сме радостни, щастливи и изпълнени с надежда, отново търсим упование в Бог. Благодарим му за всичко, което ни е дал и се молим благодатта му да не секва и в бъдеще.

Това е то вярата – нещо, към което винаги можем да се обърнем, независимо дали да споделим болката си или радостта…

Бог има план за всеки един от нас. И в това не бива да се съмняваме нито за миг!

Ако търсите „подсказка“, напътствие или просто искате да проверите дали живеете в хармония със себе си, може да изтеглите библейски цитат за деня и вниквайки в смисъла му, да размишлявате как можете да приложите мъдростта му за решаването на определен личен проблем.

Някои наричат това „гадание“, но то е нещо съвсем различно от смисъла, който влагаме в това понятие.

Как да получите напътствие свише?

Преди да изтеглите цитат от Библията, съсредоточете се върху проблема, който ви мъчи и който искате да разрешите. Може да зададете мислено въпрос или просто да се помолите за напътствие.

Ако вярата ви е достатъчно силна и желанието да разрешите този проблем – непоколебимо, ще успеете да „разчетете“ посланието на изтегления библейски цитат. И то ще ви донесе утеха, морална подкрепа или друго, от което се нуждаете точно сега, в този момент!

Амин!

29000

Similar Posts