Декор и психология Модерна архитектура и интериор

Цветът на интериора, според деня от седмицата, в който сте родени: Декор за хората, родени в четвъртък

Декор за хората, родени в четвъртък

Хората, родени в четвъртък винаги успяват да впечатлят околните със своята магнетичност. Тези хора са подвластни на Юпитер и имат способността да привличат останалите към себе си , излъчвайки авторитет и власт. Те са също така и много талантливи организатори, казано с две думи, родени са да бъдат лидери. Това са хора с богата душевност и благодарение на своята вродена мъдрост и философско отношение към живота, лесно печелят доверие. Особено силно е влиянието на Юпитер, що се отнася до родените на 3-ти, 12-ти, 21, 30, без значение месеца от годината.

Бяло и черно

Най-подходящите цветове за интериора на хората, родени в четвъртък са монохромните цветове. Тези цветове са класически и са в пълно съответствие с тяхната душевност. Нещо повече, декорите, в които преобладават бяло и черно им помагат да бъдат по-организирани и дисциплинирани.

Сиво и червено

Подходяща цветова схема е също и комбинацията от сиво и червено. Червеният цвят стимулира тялото и ума, успешно разсейвайки негативните мисли. Това е цветът на хората, които са енергични, амбициозни и оптимистично настроени. От друга страна, сивият цвят подбужда към размисъл и спомага за създаването на атмосфера, лишена от емоции – нещо доста полезно.

Цветова схема за работното място

Кожените облицовки са идеалното решение за декорация на работното място . Хората, родени в четвъртък биха се чувствали отлично в обстановка, аранжирана с класически мебели, защото това би им помогнало да бъдат по-спокойни и уравновесени. И все пак, ако сте заклет фен на модерните и новаторски интериорни решения, тогава можете да се възползвате от естествената красота на дървото, избирайки оригинални мебели, направени от дърво. Изобщо, кафявият цвят във всичките му нюанси е отличен избор , който със сигурност ще ви направи една добре балансирана и уверена личност.

125

Similar Posts