Любов и връзки

Да преживееш бившия: Дидка Минкова-Каломенска в обувките на Кари Брадшоу

Да преживееш бившия- Дидка Минкова-Каломенска в обувките на Кари Брадшоу

Когато си тръгна плаках цяла седмица.

А, после осъзнах, че имам вяра. Вярвах в себе си. Вярвах, че някога ще срещна мъж, който ще е сигурен, че аз ще съм единствената.

Лошото е, че винаги има шанс да срещнеш човека разбил сърцето ти, а шансовете да го срещнеш, когато изглеждаш по-възможно най-лошия начин, са още по-големи. След такава раздяла, искаш или не, започваш да избягваш определени места, улици и дори часове от деня, които са „забранени“.

Сякаш градът се превръща в изоставено бойно поле, осеяно с емоционални мини. Трябва да внимаваш къде стъпваш, защото току виж си се взривил.

Тогава, когато е възможно най-неподходящия момент и ти си свит буквално като скарида на дивана, на вратата се звъни и нахлуват приятели, които по всякакъв начин и средства се опитват да се изкарат навън, за да излезеш от затвора, в който си се поставил сам.

Наистина ли става така, че се превръщаме в заложници на себе си и си забраняваме да бъдем щастливи?

Дали това беше начинът?

Да излезеш с най-верните си дружки, да поплачеш с тях и разбира се след това да си припомниш недостатъците му до един. Може по тази начин да си внушиш, че разбивача на сърцето ти не е кой знае какво и да приключиш с драмата тук и сега?

Излизате пиете, забавлявате се, забравяш за известно време, но след това се прибираш и когато отмине опиянението на алкохола, се връщаш в реалността. Отново си сам в затвора!

Дали е вярно твърдението, че за да преживееш бившия е нужно да измине половината от времето, в което сте били заедно? Така ли трябваше да го преодолеем бавно и мъчително или да пренебрегнем лошите чувства и да се върнем обратно в играта?

В наши дни, хората се зарязват все по-често, но какви са правилата за раздяла?

Според мъжете, в никакъв случай не трябва да плачеш, каквото и да става, защото в случай, че се съберете отново, той ще е излезе ревльото. Наистина ли е толкова важно за мъжете да изглеждат корави във всяка ситуация, дори ако зарязаният е той?

Някои жени унищожават всички снимки, на които той е секси, а тя щастлива.

И точно когато си мислиш, че всичко е останало зад гърба ти, излязъл си с нов човек на втора среща и изненада, срещащ го. Докато го виждаш как върви към теб си повтаряш, че си спокойна и няма да реагираш. Той идва при теб, пита как си, приближава се, слага ръка на рамо ти и ти казва, че не си изглеждала по-добре. В този момент освен, че оставаш без усещане за реалността около теб, в теб нахлуват всички прекрасни спомени, които сте имали. С едно докосване на рамото, сякаш всички усилия да продължиш напред отиват по дяволите.

Явно го превъзмогваш, когато му дойде времето! Няма точна рецепта.

Автор: Дидка Минкова- Каломенска

954

Similar Posts