Астрология

Дамски тайни за съблазняване: Вземете му акъла според зодията

тайни за съблазняване

Според астролозите, хората, принадлежащи към един и същ зодиакален, споделят много общи черти. И въз основа на това можете да научите как да съблазните мъжа според неговата зодия. Ето какво трябва да знаете за представителите на силния пол.

Овен

Лесно е да съблазниш мъжа Овен. Достатъчно е да сте добри в леглото и е ваш. Физическото удовлетворение за него е винаги на първо място, така че ако му дадете възможност да се чувства победител във всичко, привързаността му към вас е гарантирана.

Телец

Мъжът Телец търси удоволствие във всичко. За да спечелите сърцето му, ще трябва да внесете малко пикантност и острота във връзката. Телецът обаче в никакъв случай не бива да бъде заблуждаван, защото приема всяка лъжа с враждебност. Ако изведнъж осъзнае, че никога няма да може да ви притежава на 100%, тогава може да се каже, че сте го загубили.

Близнаци

За мъжа Близнаци е известно, че в интимния си живот той е привлечен повече от спортния хъс, отколкото от самия процес. Ако сте си поставили за цел да съблазните такъв мъж, тогава трябва да си поиграете с него на котка и мишка. Също така и малко непредсказуемост във връзката ви с мъжа Близнаци никога няма да навреди.

Рак

Във връзката с мъжа Рак, скъпи дами, ще се наложи да поемете водеща роля. За да съблазните такъв мъж, ще трябва да го обградите с много любов и да създадете у дома атмосфера на топлина и уют. Мъжете Раци много обичат декорациите, така че не е лоша идея да запалите няколко свещи за по-романтична обстановка и да се облечете по най-съблазнителния начин.

Лъв

Мъжът Лъв е силна и властна натура. Това са хора, които познават вкуса на лукса, дори никога да не са живели в него. Задържането на вниманието и съблазняването на представител на този знак ще ви се отдаде лесно, ако станете обект на неговото преклонение и възхищение. В противен случай мъжът Лъв ще предпочете да остане самотен, макар и заобиколен от много почитателки.

Дева

Задържането на вниманието на такъв мъж е много трудно. Може би външно той е срамежлив и студен, но дълбоко в него бушуват диви емоции, пред които ще се изправи любимата му жена. Ще трябва непрекъснато да вълнувате въображението му и да подклаждате чувствата му, защото ако мъжът Дева научи всичко за вас, просто ще му стане скучно и нищо ни би го спряло да изневери.

 

Везни

Ако искате да спечелите сърцето на мъж Везни, тогава трябва да го подкрепяте по всякакъв възможен начин. Ще е необходимо да свикнете с факта, че цялата отговорност по вземането на сериозни решения ще падне върху вашите плещи. Такъв мъж няма нищо против вечната любов, така че ако решите да проявите характер и да не се адаптирате към него, той би могъл лесно да се адаптира към вас.

Скорпион

Отговорът на въпроса „Как да съблазните мъж Скорпион?“ е прост. Да заплените Скорпиона е съвсем лесно – просто бъдете съблазнителни и не забравяйте да го оставяте да се чувства като господар, ако не постоянно, то поне от време на време. Освен това, ако искате да свържете живота си с мъж Скорпион, ще е необходимо да навлечете върху себе си няколко защитни слоя, тъй като тези мъже умеят да нараняват жестоко.

Стрелец

Мъжът Стрелец обича съблазнителни жени. Ще трябва постоянно да флиртувате с него. Но не бива да го обвързвате с никакви претенции и задължения. Дори понякога е необходимо да се откажете от собствените си принципи и да внесете свобода на действие във връзката.

Козирог

Не бива дори да се опитвате да държите този човек под чехъл. До Козирога трябва да станете жена-дете, за да му даде възможност постоянно да се грижи за нея и да я защитава. Що се отнася до интимния живот, трябва вие самите да поемете инициативата, тъй като опитът и уменията идват у представителите на този зодиакален твърде късно.

Водолей

За да съблазните такъв мъж, ще е необходимо да впрегнете всичките си интелектуални способности. На първата среща той ще ви оцени повече като събеседник, отколкото като любовница. Когато сте с мъж Водолей, опитайте се да бъдете независими, както емоционално, така и финансово. За него семейните партньорства са много по-важни от любовта.

Риби

За да задържите мъжа Риби до себе си е необходимо постоянно да го контролирате. Често представителите на тази Зодия демонстрират нерационалност в действията и решенията, така че ще трябва да влезете едновременно в ролята на съпруга, любовница, сестра и майка. Мъжът Риби обича абсолютно всички жени, затова е важно постоянно да го изненадвате с нови неща, както в интимния, така и в ежедневния живот.

3728

Similar Posts