Астрология

Ден на ЛУДИЯ КЪСМЕТ през ОКТОМВРИ 2023 за всяка зодия

Ден на ЛУДИЯ КЪСМЕТ през ОКТОМВРИ 2023

Отбележете най-добрите си дни в календара!

Най-добрите моменти от живота ви още не са се случили. Всеки момент, всяка астрологична фаза е като градивен елемент, който ви доближава до постигането на същите мечти, с които сте родени в сърцето си. Всичко се случва точно както е планирано. И сега, когато започва новият месец октомври 2023 г., вие сте готови да стъпите в силата си и да прегърнете всички благословии и чудеса, които Вселената е подготвила за вас.

 

Октомври 2023 г. е изпълнен с моменти на промяна и движение напред, тъй като Венера изоставя ретро оттенъка си и преминава в Дева с Плутон точно в Козирог, това е сезонът на затъмненията, който ще благослови живота ви с късмет, възможности и емоционална яснота, за да получите всичко добро за които винаги сте мечтали.

 

Първото затъмнение на 14 октомври е слънчево затъмнение на новолуние във Везни, което ще ви помогне да се отворите към насоките на Вселената и да видите как връзките в живота ви могат да ви помогнат да сбъднете мечтите си. Това ви позволява да се възползвате от тези смислени взаимоотношения около вас и да преследвате важен проект или възможност, които са започнали още през април 2023 г., когато настъпи новолунното слънчево затъмнение в Овен, поставяйки началото на този съвсем нов цикъл на затъмнения.

Сега е време да излезете от сенките и да се върнете към акцента и светлината на живота

Без значение какви предизвикателства донесе ретроградният сезон, сега можете да превърнете всичко в злато и да намерите стойност във всеки момент и всеки нов завой. Слънчевите затъмнения представляват външни промени, така че позволете си да се почувствате уверени да кажете „да“, поемете рискове и опитайте нещо ново около това лунно събитие, докато получавате божествени напътствия от Вселената.

 

Въпреки това, когато октомври 2023 г. приключва триумфално, лунното затъмнение на пълнолунието в Телец изгрява за последен път в тази поредица от затъмнения и ви обгръща в топла прегръдка на емоционално изцеление. Това затъмнение в Телец е последното в цикъл, започнал през ноември 2021 г., и докато ново вече е започнало, както често се случва, използвайте го, за да почетете това, което сте били, и да отпразнувате, че сте станали някой напълно различен.

 

Вдишайте пространства на изцеление и вашия вътрешен растеж. „Почитайте костите“ на това, което сте били, за да можете и вие да се освободите, да освободите място и честно да си дадете всичко, което заслужавате, което започва, когато обърнете погледа си към хоризонта.

Усмихвайте се и знайте с увереност, че най-хубавите моменти в живота тепърва предстоят.

 

Ден на лудия късмет за всяка зодия от 1 октомври до 31 октомври 2023 г.

Овен

Щастлив ден:  събота, 28 октомври 2023 г.

 

Нещата вървят по план за вас през октомври 2023 г., тъй като виждате подобрения в романтичния и финансовия си живот. Докато слънчевото затъмнение при новолуние във Везни помага за положителни романтични промени, лунното затъмнение при пълнолуние в Телец ви позволява да изградите своя финансов сектор, предоставяйки повече възможности да превърнете тези вълнуващи мечти в реалност.

 

Лунното затъмнение на пълнолунието в Телец управлява вашия ценностен сектор, като ви помага да привлечете по-голямо финансово изобилие. Това обаче също така ще ви помогне да придобиете по-задълбочено разбиране на стойността си, позволявайки ви да съсредоточите енергията си върху това какво и кой е най-важно за вас. Прегърнете това, което наистина искате за себе си и живота си, защото през октомври 2023 г. няма ограничение за това, което можете да създадете.

 

Телец

Щастлив ден:  събота, 28 октомври 2023 г.

 

Тъй като лунното затъмнение на пълнолунието в Телец изгрява в събота, 28 октомври, ви се предоставя божествена възможност най-накрая да се почувствате готови да прегърнете нови неща в живота си. Това затъмнение е част от цикъл, започнал през ноември 2021 г., така че почетете своя растеж и процес, като си позволите да помислите колко по-автентични сте успели да се покажете, тъй като това винаги е ключът към приемането на божественото щастие на вселена.

 

Докато се подготвяте да приключите една фаза и да започнете друга, съсредоточете се върху постигането на успех, като вярвате в себе си и си позволявате да поемате някои рискове. Въпреки че сте земен знак, представляващ повече стабилност и заземяване, трябва да научите, че това, което осигурявате за себе си в основата си, ви освобождава, за да започнете да се възползвате от повече възможности, които идват по пътя ви. Тъй като този урок се материализира напълно през октомври 2023 г., вие ще можете да прегърнете по-голямо изобилие и експанзивност.

 

Близнаци

Щастлив ден:  събота, 28 октомври 2023 г.

 

За да използвате напълно вашите божествени дарби и тези магически възможности от Вселената, трябва да сте на място емоционално и психически, за да ги получите. Въпреки че сте по-скоро екстровертен зодиакален знак, спирате, за да прегърнете смисъла на живота и си давате време да внесете повече изцеление в миналото си. Това е божественото напътствие, необходимо, за да ви помогне да стигнете до космоса, където всичко, което можете да видите, са изобилните възможности около вас.

 

Лунното затъмнение на пълнолунието в Телец в събота, 28 октомври ви дава възможност да навлезете по-дълбоко в себе си, да обработите, излекувате и почетете мечтите и интуицията си. Като лекувате миналото и всякакви наранени чувства или желания нещата да бъдат различни, вие създавате пространство за развитие на по-дълбоко вътрешно доверие в себе си. Тя ви позволява да знаете какво е божествено предназначено за вас и ви позволява да преследвате успеха си непоколебимо.

Рак

Щастлив ден:  събота, 28 октомври 2023 г.

 

Тази година имаше голям фокус върху това с кого се заобикаляте и как те могат да повлияят на целите и мечтите, които имате в живота си. В момента Юпитер е ретрограден в Телец, което ви помага да се разширите и да си позволите да прегърнете предимствата, които определени взаимоотношения носят в живота ви. И все пак най-яркият камък за вас през октомври 2023 г. ще бъде лунното затъмнение по време на пълнолуние в Телец.

 

Това лунно време ви позволява да осъзнаете колко много сте се променили през последните няколко години, откакто този цикъл на затъмнение започна през 2021 г. Оттогава започнахте да уважавате себе си по-дълбоко и си позволихте да се отворите, разклоните и отидете в различни посоки. Това позволи на късмета, който търсехте, да ви намери на най-неподозиращите места. Когато това лунно затъмнение достигне своя връх, вие ще осъзнаете, че няма да се налага да работите толкова упорито, за да създадете следващата част от вашето пътуване и ще можете да се насладите на наградите от всичко, което сте направили.

Лъв

Щастлив ден:  събота, 28 октомври 2023 г.

 

Започнете месеца, като бъдете честни относно професионалните си стремежи, защото това ще ви помогне да сте сигурни, че не само преследвате финансово изобилие, но и изпълнявате целта и предназначението си. Съсредоточавали сте се върху тази област, защото сте научили, че имате нужда от повече от тази област от живота си, но сега най-накрая сте в божественото царство, за да направите това да се случи.

 

В момента Юпитер е ретрограден в Телец, който управлява вашия сектор на кариерата, като ви помага да материализирате промени в тази област от живота си поради вашето лично израстване. След това, в събота, 28 октомври, лунното затъмнение на пълнолунието в Телец ще активира красива промяна в перспективата, което ще ви позволи да видите колко близо сте до проявяването на всичко, което сте желали. Продължавайте да бъдете честни със себе си и да се доверявате на пътя, който ви предстои, защото той е изобилен.

Дева

Щастлив ден:  събота, 28 октомври 2023 г.

 

Октомври 2023 г. ще бъде вълнуващ месец, тъй като ретрограден Юпитер и лунно затъмнение при пълнолуние активират вашия сектор на изобилие, късмет и експанзия. Време е да се възползвате от тези нови възможности, да поемате рискове и да вярвате в най-добрия възможен резултат за себе си и живота си. След период, в който може да сте се чувствали като че ли се лутате или сте объркан по пътя, яснотата се връща, тъй като се чувствате по-контролирани над живота си. И по този начин можете също да видите как божественото е работило зад кулисите през цялото това време.

 

Лунното затъмнение на пълнолунието в Телец в събота, 28 октомври ще ви помогне да прегърнете вътрешна промяна, която ви позволява да създадете повече пространство за това, което желаете. Лунните затъмнения представляват критичен момент или ново осъзнаване. В Телец това ще ви позволи да видите възможности там, където някога сте виждали само блокове или объркване. Това ще ви накара да се почувствате по-уверени и дори обнадеждени, когато започнете да казвате „да“ на Вселената и да получавате повече от това, което искате от живота.

 

Везни

Щастлив ден:  събота, 14 октомври 2023 г.

 

Време е да блеснете. Всичко във Вселената показва, че тази ера в живота ви е като вашето лично завръщане, нещо, което дължите на себе си и където реализирате най-съкровените си мечти. Докато новият цикъл на затъмнение започна през април 2023 г. със слънчевото затъмнение на новолунието в Овен, сега ще се възползвате от предимствата на слънчевото затъмнение на новолунието във Везни, докато се чувствате заредени с енергия и обновени, за да прегърнете своята божествена цел.

 

Новолунието във Везни, слънчево затъмнение в събота, 14 октомври, ще ви помогне да се събудите за вашата цел, мечти и мотивация за живота ви. Това ви позволява да станете по-автентични със себе си и ви позволява да се доверите по-дълбоко, защото можете да потвърдите себе си, вместо да се чувствате така, сякаш имате нужда от одобрението на другите. Приемайки тази мощна енергия, вие ще можете по-добре да различите на какво избирате да дадете силата си, което означава, че ще можете да растете или да се проявите десетократно.

 

Скорпион

Щастлив ден:  събота, 14 октомври 2023 г.

 

Вие сте много интуитивен воден знак, който често трябва да се научи да се доверява повече на себе си. Вместо да се тревожите за намирането на доказателства за това, което чувствате или изначално знаете, позволете си да почитате интуицията си или божествените знаци на вашите мечти като всички доказателства, от които се нуждаете. Вие преминавате през значително изчистване в живота си, тъй като си позволявате да направите повече място за това, което искате да проявите, и сега винаги трябва да се доверявате на себе си, за да знаете кое е най-доброто за вас и живота, който искате да създадете.

 

Слънчевото затъмнение на Новолунието във Везни в събота, 14 октомври, осветява ярка светлина върху вашия подсъзнателен сектор. Тази област от живота ви управлява мечтите и интуицията. Слънчевите затъмнения представляват вечна промяна, така че това е монументална възможност за вас да прегърнете вътрешното си аз и да му позволите да бъде това, което създава живота, който търсите. Не се притеснявайте, че нещата ще се развият както преди. Вие сте в благословено състояние на божествен поток и сега всичко, което трябва да направите, е да почитате това, което вече знаете.

 

Стрелец

Щастлив ден:  събота, 14 октомври 2023 г.

 

Вие сте съставени от тези, с които прекарвате най-много време. Независимо дали става въпрос за вашите взаимоотношения, приятели, семейство или дори колеги, в основата си ставате като хората, с които се заобикаляте най-много. Това означава, че когато избирате с кого да се заобиколите, уверете се, че искате да приличате повече на тях, било то в тяхната ангажираност, смелост, проницателност, доброта или дори по отношение на това колко са готови да работят за себе си и да растат, защото в крайна сметка ще усвоите всички тези качества.

 

Когато осъзнаете силата, която вашите вътрешни и външни кръгове имат върху живота ви, можете да бъдете по-селективни относно това кой има достъп до вас, което е това, което слънчевото затъмнение на новолунието във Везни се активира. Везни управлява вашия социален сектор, както и целите, които си поставяте. Докато настъпва това слънчево затъмнение, потърсете възможности да направите положителни промени в тази област от живота си, като изберете какво е забавно, но най-добро за вас в дългосрочен план и мечтите, които искате да сбъднете.

 

Козирог

Щастлив ден:  събота, 14 октомври 2023 г.

 

Един от най-важните компоненти на успеха за вас е осъзнаването, че не само кариерата ви е пълноценна, но и личният ви живот също е пълноценен. Тази нова поредица от затъмнения, които ще заемат централно място този месец със слънчевото затъмнение на новолунието във Везни, ще ви помогнат да се съсредоточите върху кариерата си, както и върху личния си живот и как да ги балансирате, за да можете да създадете живот, който носи удовлетворение във всички аспекти.

 

Слънчевото затъмнение при новолуние във Везни активира вашия кариерен сектор. Въпреки това, този цикъл за първи път започна с Новолуние в Овен Слънчево затъмнение през април 2023 г., което ще подчертае вашето семейство и дом. Потърсете как можете да създадете по-голям баланс между двете, като същевременно уважавате това, от което се нуждаете, за да се чувствате щастливи и изпълнени в живота си. Когато си позволите да се наслаждавате на това, което ви носи най-голямо удовлетворение, вие също ще бъдете в потока, за да привлечете повече късмет и изобилие в живота си, защото всичко е свързано с излъчването на това, което искате да получите.

 

Водолей

Щастлив ден:  събота, 14 октомври 2023 г.

 

Вие започвате една от най-вълнуващите и изобилни фази от живота си, когато цикълът на затъмненията започва в Овен и Везни. Този път е за това да осъзнаете напълно как изричането на вашата истина създава живота, който търсите. След толкова много изцеление и учене да се защитавате, вие вече сте започнали да жънете предимствата на тази работа. Въпреки това, когато слънчевото затъмнение на новолунието във Везни достигне своя връх, можете да видите как можете да привлечете най-красивите изненади, докато се привеждате в съответствие с божествената работа на живота.

 

Слънчевото затъмнение на новолунието във Везни подчертава вашия сектор на изобилие, късмет, разширяване и нови възможности. Слънчевите затъмнения представляват външни промени или възможности в живота ви, така че става дума за нещо, което ви се предлага, което ще има силата да промени живота ви по най-мощните начини. Това ще бъде нещо, което преди сте искали или за което сте работили, но този дар от Вселената ще бъде да разберете как един момент може да се превърне в най-значимата повратна точка в живота ви.

 

Риби

Щастлив ден:  събота, 28 октомври 2023 г.

 

Като знак, често известен като зодиакалния поет на Зодиака, не е изненадващо, че думите, които произнасяте, имат значителна тежест. Независимо дали става въпрос за тези, с които се ангажирате творчески или говорите с други, те в крайна сметка се сплитат заедно с божествените нишки на вселената, когато станат реалност. Юпитер, планетата на изобилието, е ретрограден в Телец, активира комуникационния ви сектор и ви помага да прегърнете силата на вътрешния си растеж, използвайки думите, за да създадете живота, който искате да живеете.

 

Сега, когато лунното затъмнение на пълнолунието в Телец изгрява в събота, 28 октомври, ще имате внезапен момент на осъзнаване, който ще ви накара да разберете колко много сте израснали от началото на този цикъл през ноември 2021 г. Осъзнаваш как вече си създал толкова много чрез силата на намерението си. Докато вървите към принасяне на благодарност за това, което е и изцеление за това, което е било, вие навлизате в място на божествена работа, където знаете точно тежестта на думите си и как да ги използвате за по-голямото благо.

8007

Similar Posts