Астрология

ДЕН на ЛУДИЯ КЪСМЕТ през седмицата 11-17 септември 2023 за ВСЯКА ЗОДИЯ

Ден на лудия късмет 11-17 септември 2023

Новолунието в Дева в четвъртък, 14 септември, ще донесе плодородна и изобилна енергия в живота ви, тъй като сте насърчени да посеете семена за нови начала.

Красиви неща се случват, когато има новолуние в Дева…

Новолуние в Дева – четвъртък, 14 септември

Инвестирайте времето си в планиране на това, което искате, вярвайте в себе си и вижте, че не само божественият късмет определя успеха ви, но и работата за това, което желаете. Съдбата ви намира, колкото повече се приведете в съответствие с вътрешната си страст и вибрирате на честотата на привличането. Често дори аспектите от живота, които смятате, че по същество са предназначени за вас, все още отнемат време, за да се осъществят, но можете да насочите енергията си към фокусиране върху това, което наистина искате в живота, защото това ще създаде изобилието, което търсите.

 

Новолунието в Дева в четвъртък, 14 септември, ще донесе плодородна и изобилна енергия в живота ви, тъй като сте насърчени да посеете семена за нови начала.

Дева е земен знак, известен с това, че планира, фокусира се върху жизненоважни детайли и дори лекува всичко, което е било част от вашите уроци в миналото. Време е да се захванете за работа, особено след като Меркурий е директен на 15 септември, което ви дава повече увереност и доверие в мислите ви и това, което можете да направите, за да вървите най-добре напред към мечтите си.

 

Въпреки че все още е ретрограден сезон с Венера и Меркурий, които са директни, движението напред се подкрепя и насърчава. Можете да вземете мислите и уроците, които идват по пътя ви и да ги оформите в нови планове и идеи за бъдещето.

В крайна сметка периодът на размисъл винаги предшества момента на успеха.

Не става въпрос обаче само за това да чакате нещата да бъдат различни или по-добри, а и да говорите, да вярвате в себе си и да правите всичко възможно, за да постигнете това, което искате да бъдете. излъчване на енергията на готовност за каквото и да се опитвате да проявите в твоя живот.

 

Въпреки че Новолунието в Дева достига своя връх на 14 септември, месец преди началото на сезона на затъмненията през октомври 2023 г., то все още е енергийно свързано със слънчевото затъмнение на Новолунието във Везни, което усилва енергията на тази Луна и придава значение на решенията, които вземате в този момент.

Това, че нещата не винаги вървят по план, не означава, че все още не трябва да започнете да вземате решения за себе си и бъдещето си. Фокусирайте се върху всяка стъпка ден след ден, с цялото си усилие и цялото си сърце, доверявайки се на божествения процес на живот. Колкото повече демонстрирате как работите за мечтите си, толкова повече Вселената може да работи за вас.

 

ДЕН на ЛУДИЯ КЪСМЕТ – най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия

Овен

Щастлив ден: четвъртък, 14 септември 2023 г.

 

Съсредоточете се върху това, което трябва да промените в това как прекарвате дните си и как се грижите за себе си, за да се чувствате по-добре. Когато сте в най-добрата си форма емоционално, умствено и физически, можете да привлечете повече изобилие и да работите върху това, което искате да проявите. Не го третирайте като несъществено или светско, защото в тези моменти можете да започнете да полагате основите за това кой искате да бъдете и за живота, който искате да живеете.

 

Новолунието в Дева осветява вашето благополучие и рутина, като ви помага да се съсредоточите върху всички аспекти на вашето здраве и как изграждате деня си. Уверете се, че оставяте място не само за грижата за физическото си тяло, но и за онези моменти на радост, които помагат да подхранвате страстите си.

 

Телец

Най-щастливият ден: петък, 15 септември 2023 г.

 

Меркурий, планетата, която управлява мисълта и комуникацията, е директен в Дева тази седмица, активирайки вашия творчески сектор. Това е моментът, в който можете да започнете да се чувствате по-заземен, когато започнете да се чувствате като себе си. Това се дължи на стабилността и доверието, които сте работили да изградите в себе си, което ви позволява да не се налага да работите толкова усилено, за да разберете как да приведете мечтите си в съответствие с творческите избори, които правите в живота си. Освен това, ще се възползвате от предимствата на решенията си, откакто Меркурий за първи път стана ретрограден на 23 август 2023 г., особено ако сте били в състояние да слушате повече, отколкото да говорите.

 

Прекарайте време със себе си, съсредоточете се върху това, което наистина искате да създадете, и си позволете да бъдете креативни в това как да го вдъхнете живот. Често пътят към успеха не е да стигнете до там възможно най-бързо, а да предприемете стъпки, които ще ви помогнат да постигнете успех в бъдещето и настоящето.

 

Близнаци

Щастлив ден:  четвъртък, 14 септември 2023 г.

 

Новолунието в Дева достига връх във вашия лечебен сектор, като ви помага да прегърнете вътрешното си аз и всичко, през което сте преминали напоследък. Добре е да си вземете почивка и да имате нужда от време, за да се прегрупирате или да се погрижите за себе си, защото бездействието, особено ако е изразходвано за грижа за себе си, е най-добрият инструмент за постигане на успех. Успехът, който търсите, е от другата страна на изцелението, защото всичко, което създавате извън себе си, отразява вашата вътрешна истина. Вместо да се опитвате да налагате движение напред под прикритието, че сте добре, тази седмица си позволете да се погрижите за нуждите си по всички начини, за които жадувате.

 

Нека това бъде ново начало в начина, по който обработвате и се грижите за себе си, защото когато го правите, вибрирате по различен начин. Успехът е предназначен за вас, но не е нужно да се изтощавате или да пренебрегвате нуждите си, за да го постигнете. Признайте, че най-доброто и най-щастливото нещо, което можете да направите тази седмица, е да си починете, да се доверите на сърцето си и да си позволите да бъдете уверени, че никой сън никога няма да поиска от вас да се жертвате.

Рак

Най-щастливият ден: петък, 15 септември 2023 г.

 

Директният Меркурий в Дева е силен за вас, тъй като управлява комуникационния ви сектор. Докато научавате и казвате своята истина по-изобилно, директният Меркурий ще ви позволи да продължите оттам, откъдето сте спрели, тъй като се чувствате уверени в необходимата пауза, която ретроградността ви е осигурила. Работили сте усилено, за да прегърнете мечтите си, да балансирате взаимоотношенията си и да се научите да вярвате в себе си. Последните няколко седмици на ретроградния Меркурий може да са ви оставили да се чувствате изостанали в растежа си, но сега, когато е директен, ще почувствате полъх на лекота, когато се върнете отново в живота си.

 

Нищо не може да бъде загубено или отменено. И сега, когато Меркурий е директен, време е да се съсредоточите върху това, което сте научили по време на неговата ретроградна фаза от 23 август 2023 г., за това как съобщавате вашите нужди, как се застъпвате за себе си и как обработвате информация от другите. Използвайте това, за да създадете солидна основа за мечтите си, да коригирате всяко объркване и да се ангажирате отново да живеете живота си според вашите условия.

 

Лъв

Най-щастливият ден: петък, 15 септември 2023 г.

 

Енергията на Дева управлява вашите финанси и самочувствие, тъй като ви помага да планирате по-ефективно това, което искате, и да се погрижите за всички незавършени задачи или по-обикновени задачи, които създават дългосрочен успех. От 23 август 2023 г. ще се движите през тази област от живота си, тъй като Меркурий е насочен в Дева. Може да е имало някакво ново съзнание и предизвикателства, но никога да не се отказвате е поставило основата за успеха, който сега ще пожънете.

 

Меркурий директно във вашия ценностен сектор отваря изобилие от неочаквани печалби, станали още по-мощни от новолунието, което се случва в същия знак на Дева. Това е ново начало за това как се чувствате за себе си и за изобилието, което привличате. Позволете си да прегърнете случилото се наскоро, знаейки, че то не ви определя, докато се връщате към успеха и живеете живот, който автентично отразява вашия растеж.

 

Дева

Щастлив ден:  четвъртък, 14 септември 2023 г.

 

Вашето лично Новолуние е тук, тъй като изгрява в Дева в четвъртък, 14 септември. Новолунието е портал към живота, за който мечтаете, и във вашия зодиакален знак всичко се свежда до това, което си представяте за себе си, живота си и хората около вас. Никой не знае мечтите на сърцето ви като вас, което означава, че по време на това лунно пътуване трябва да вярвате в себе си, докато се утвърждавате и да се доверите на интуицията си, за да продължите напред.

 

Когато наистина вярваш в себе си, нямаш нужда някой да ти казва, че си прав. Това не означава, че не сте отворени към Вселената, която ви разкрива как да подобрите ситуация или да сбъднете мечтите си, но не е нужно да чакате някой друг да признае вашата истина. Съсредоточете се върху това, което изпитвате желание да създадете в тази нова глава от живота си и след това се ангажирайте да го почитате, тъй като вярвате, че непрекъснато ще привличате късмета, необходим, за да го осъществите.

 

Везни

Най-щастливият ден: петък, 15 септември 2023 г.

 

Меркурий е директен в Дева и активира най-дълбоката област от живота ви, която управлява вашите мечти и интуиция. По време на ретроградния Меркурий, който започна на 23 август 2023 г., може да е било трудно да разберете на коя визия да се доверите или кое чувство да уважите, което може да се почувства като забавяне или чувство на вътрешно объркване. Всичко обаче завършва с това, че Меркурий е прям, което означава, че можете да имате още по-дълбоко уважение към себе си и своята истина.

 

През тази част от живота ви е много важно да размишлявате върху значението на вашите мечти и това, към което ви води вашата интуиция. С новолунието в Дева, което се случва в тази област от живота ви, започвате да получавате дарба да почитате себе си по различен начин от преди, тъй като осъзнавате, че трябва да следвате сърцето и мечтите си, тъй като това е единственият начин да постигнете божествено успех. Позволете си да отмиете съмнението в себе си от последните няколко седмици и се доверете на мечтата си, без значение колко голяма може да изглежда, защото вашето вътрешно знание е това, което ще ви отведе до този щастлив живот.

 

Скорпион

Щастлив ден: четвъртък, 14 септември 2023 г.

 

Време е да започнете да правите нещата по различен начин. Отворете се, опитайте живота, разчупете статуквото и започнете да планирате живота, който наистина искате. Не е нужно да живеете само с емоциите си или отраженията на случилото се в живота ви. Вместо това можете да уважите мечтите си за бъдещето, като им позволите да подхранват промените, необходими, за да ги превърнат в реалност.

 

Не всичко ще има смисъл в това, което преживявате, което означава, че често е необходимо да го приемете, за да се освободите от идеята, че нещо може или е трябвало да се окаже различно. Нека новолунието в Дева във вашия сектор на целите ви помогне да оставите миналото зад себе си и да се съсредоточите върху това, което искате да създадете сега. Приемете връзките в живота си, които могат да ги превърнат в реалност, и честно, решете веднъж завинаги, че миналото няма власт над бъдещето, което знаете, че е предопределено да бъде ваше.

 

Стрелец

Най-щастливият ден: петък, 15 септември 2023 г.

 

Имаше много фокус върху сектора на вашата кариера, тъй като Меркурий е ретрограден в тази област от живота ви от 23 август 2023 г. Сега, когато става директно с Новолунието в Дева, яснотата се завръща и предлага ново начало. Това е оптимистична енергия, която ви помага да тласкате напред не само да постигнете мечтите си, но и наистина да станете версията на себе си, която е трябвало да бъдете.

 

Помислете какво сте научили за себе си и професионалните си цели, откакто Меркурий за първи път започна своята ретроградност на 23 август 2023 г. След това се съсредоточете върху внедряването на промени, за да поемете ръката на творението и да ръководите своя път към късмета. Всичко, от което се нуждаете, е достъпно за вас сега. Трябва да разпознаете божествените знаци от Вселената, докато сте подкрепени, за да издигнете кариерата и живота си до нови висоти.

Козирог

Щастлив ден:  четвъртък, 14 септември 2023 г.

 

Това е благоприятен период за вас, тъй като Меркурий е директен в Дева заедно с Новолунието в Дева. И двете ще активират вашия сектор на късмет и изобилие. Моля, използвайте това като възможност да прегърнете всичко, което имате, и да вярвате, че е безопасно да започнете отново да планирате бъдещето си. Новолунието настъпва точно преди Меркурий да е директно в Дева, което ви позволява да започнете да планирате какво искате да създадете, преди най-накрая да се почувствате готови да се гмурнете в промяната.

 

Няма значение какво се е случило преди това. Той служи на по-голяма цел, ако се поучите от него и му позволите да подобри вас и живота ви. Сега е моментът да внесете мир и изцеление в сърцето си като много необходим мехлем и не забравяйте, че имате божествено напътствие да направите това най-щастливият момент в живота си, ако направите тази първа стъпка.

 

Водолей

Щастлив ден:  четвъртък, 14 септември 2023 г.

 

Тази седмица Новолунието в Дева преминава през вашия сектор на трансформация, като ви помага най-накрая да намерите стабилна основа, тъй като можете да дишате по-ефективно и с повече доверие. Въпреки че сте въздушен знак, трябва да знаете, че сте на прав път, преди да продължите, тъй като постоянно се стремите да гарантирате, че изборът ви ще ви помогне да сбъднете мечтите си. Тъй като Меркурий е директен и Новолунието в Дева достига своя връх, можете да видите, че сте точно там, където трябва да бъдете.

 

Новолунието в Дева потвърждава това, което сте търсили, и ви дава увереността да започнете да планирате нови неща. С Меркурий директно в тази област от живота ви, вие също ще почувствате съмнение или объркване, тъй като ще можете да се съсредоточите повече върху бъдещето и да видите как да превърнете всяка мечта в реалност. Доверете се на тази нова яснота, която идва и знайте, че всичко се случва в божествено време, което е предназначено да ви доведе до щастливите възможности, необходими за отваряне на така необходимата нова глава в живота ви.

 

Риби

Щастлив ден: четвъртък, 14 септември 2023 г.

 

Новолунието и Меркурий в Дева ще активират вашия романтичен сектор през седмицата от 11 до 17 септември 2023 г., помагайки ви да възстановите баланса и увереността в предстоящото пътуване. Тази седмица ще служи като божествено потвърждение на скорошните ви решения и ще ви помогне да се доверите достатъчно, за да започнете нова глава в тази област от живота си. За вас не става въпрос само за романтика, но и как човекът, с когото избирате да прекарате живота си, може да играе определяща роля във всичко, което създавате.

 

Доверете се на силата на новите начала и вашите уроци и опит, за да ви отведат точно там, където трябва да бъдете. През седмицата от 11 до 17 септември навсякъде около вас ще има божествени възможности и от вас зависи да направите избор със сърцето и душата си, докато се фокусирате върху привеждането в съответствие между вас и потенциален партньор. Позволете си да си представите живот с всеки човек, особено ако имате повече от една възможност и изберете не просто любовта, а човека, който ще ви позволи да обичате живота още по-дълбоко, докато сте обгърнати от въздуха на изобилието и растежа.

25138

Similar Posts