Астрология

ДЕН на ЛУДИЯ КЪСМЕТ през седмицата 16-22 октомври 2023 за ВСЯКА ЗОДИЯ

ДЕН на ЛУДИЯ КЪСМЕТ през седмицата 16-22 октомври 2023

Посветете се на мечтите си с безмилостна страст и гледайте как се случва магията по време на Меркурий в Скорпион.

 

Това е седмица на вълнение и божествена енергия, тъй като започвате да навлизате във времевия портал между двете затъмнения на октомври. Този момент е по-строго контролиран от Вселената, където можете да откриете внезапни изненади и обрати, които ще ви помогнат да осъзнаете, че най-щастливите ви дни наистина предстоят.

 

За да впрегнете тази енергия, трябва да сте готови да приемете, че това, което сте планирали, може да не се случи просто защото ви очаква нещо по-добро. Освободете се от привързаността си към това, че всичко върви по определен начин и вместо това се усмихвайте, докато гледате как Вселената ви води да проявите всичко, което някога сте желали.

 

През седмицата, на 16 октомври, Меркурий ще се премести в Скорпион, присъединявайки се към Марс и ще ви даде голяма сила зад думите, които казвате. Астероидът Юнона, владетелят на ангажиментите, също се премества в Дева, показвайки ви как да сбъднете всичките си мечти.

 

Заедно това ви дава най-доброто от всичко, тъй като можете да се съсредоточите върху това, към което наистина сте страстен, и да имате непоколебим ангажимент към него, за да постигнете каквото и да сте решили.

 

Първата четвърт на Луната в Козирог също се издига благоприятно тази седмица, като ви помага да се ангажирате отново с намеренията си. Това е време да се съсредоточите върху елиминирането или преодоляването на пречките, които смятате, че са възникнали. С добавената сила на Юнона в Дева няма нищо, което да не можете да постигнете, докато не позволите на тези предизвикателства да ви засегнат.

 

Преди някакъв голям подем в живота ви, Вселената винаги ще ви тества, за да види дали сте готови за това, като поставя препятствия или дори стари ситуации, през които вече сте преминали. Това не е, за да ви подготви за провал, а за да ви помогне да видите докъде сте стигнали и че сте готови за всичко, за което мечтаете.

 

Колкото повече се посвещавате на това, което искате, толкова по-лесно е да го превърнете в реалност. Винаги ще има определени предизвикателства или ситуации, които трябва да преодолеете, но това не означава, че това, за което мечтаете, не е предназначено за вас. Това означава, че сте подготвени за това. Не става въпрос само за постигане на нещо под въздействието на тази мощна енергия на прозореца на затъмнението, но и за това да се подготвите да станете човек, който може да направи каквото пожелаете в реалността, в която живеете.

 

Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия е от 16 октомври до 22 октомври 2023

Овен

Щастлив ден:  събота, 21 октомври

Водеща енергия:  Първа четвърт Луна в Козирог, управител на сектора на вашата кариера

 

Мислили сте да направите промени в кариерата си, които ще ви накарат да се почувствате по-съобразени с това, което е важно за вас. Независимо дали става въпрос за различна роля или професия, трябва да уважавате това променящо се желание в себе си, вместо да си казвате защо няма да се получи. Въпреки че увереността беше нещо, върху което усилено работихте тази година, в момента ви пречи страхът от провал.

 

Когато осъзнаете, че цялата Вселена е на ваша страна и имате чувства, защото сте напътствани да направите скок на вярата, вие също ще можете да видите колко божествено щастлив е вашият път. Използвайте първата четвърт на Луната тази седмица, за да освободите страховете или съмненията, които ви задържат на мястото, което вече сте надраснали. Когато почитате растежа си, можете да видите как ставате по-изобилни, като му създавате място да пусне корени.

 

Телец

Щастлив ден:  събота, 21 октомври

Водеща енергия:  Първа четвърт луна в Козирог, управител на вашия дом на късмета

 

Нищо не ви пречи тази седмица, тъй като сте научени да имате пълна вяра в себе си и това, за което мечтаете. Луната, изгряваща в първата четвърт на вашия дом на късмета, означава, че ще бъдете помолени да направите скок на вярата. Освен това е обосновано и реалистично, защото можете да сте сигурни, че каквото и да направите, за да сбъднете мечтите си, ще си заслужава.

 

Тази част от живота ви също има тенденция да носи нови възможности за пътуване, духовно израстване или дори образование, така че се уверете, че сте отворени за нови идеи, които имате, или дори възможности за разширяване на хоризонтите и практиката ви. Ключът към постигането на късмета, който искате, е да се възползвате от възможности, които ще ви помогнат да промените живота си.

Близнаци

Щастлив ден:  неделя, 22 октомври

Водеща енергия:  Меркурий в Скорпион, управител на вашия сектор на благополучие и цел

 

Казват, че най-невероятният късмет не е в това, което създаваш извън себе си, а в здравето си. От вас се иска да се съсредоточите върху това, тъй като Меркурий, управителят на комуникацията, се премества в Скорпион тази седмица. Да се ​​чувстваш добре не е само въпрос на диета и упражнения. Става въпрос за пространството, което създавате, за да процъфтява животът ви.

 

Отделете време да помислите за вашите нужди не само за физическото ви тяло, но и за вашето емоционално и духовно благополучие. Без значение какво е, трябва да се чувствате в най-добрата си форма, за да привлечете късмета, който търсите. Може да се нуждаете от малко време насаме и още повече почивка, докато възприемете здравословни граници и си позволите да се нулирате, за да можете да започнете да живеете най-добрия си живот.

 

Рак

Щастлив ден:  вторник, 17 октомври

Водеща енергия:  Юнона в Дева, управител на вашия комуникационен сектор

 

Когато става въпрос за комуникация, трябва да се уверите, че винаги уважавате своята истина. Вашата истина се състои от това, което чувствате, искате, имате нужда и мечтаете. Създава основа за вас, към която трябва да пасва всичко останало. Поради това колко много ви е грижа за другите, изразяването на вашата истина често може да бъде предизвикателство, защото не искате да нараните нечии чувства или дори да се изолирате от другите. За да изживеете истината си, вие също трябва да можете да я изразите.

 

Когато Юнона, владетелят на ангажиментите, се премести в Дева, вие ще имате голяма сила зад думите си, тъй като се чувствате отново посветени да се върнете към вашата вътрешна истина. Юнона в Дева ще ви позволи да се ангажирате с вашата истина и да почетете защо е толкова важна за вас, което е само началото на създаването на живот, който е автентично настроен към вас, но също така и такъв, който носи целия късмет и изобилие, които желаете.

 

Лъв

Щастлив ден:  вторник, 17 октомври

Водеща енергия:  Юнона в Дева, владетел на вашия дом на богатството

 

Не е изненадващо, че жадувате за всички удобства на живота, но трябва да помните, че не е просто съвпадение, ако го създадете, а част от вашата божествена сила. Като зодиакален знак, известен с това, че следвате сърцето си, трябва да научите, че най-добрите ви идеи идват от мястото на страстта. И именно тези идеи ще ви доведат до живота в изобилие, който желаете.

 

Когато Юнона се премести в Дева, владетелят на вашия дом на финансово изобилие и самочувствие, върнете се към вашите мечти и визии за живота. За да знаете каква работа да поемете или къде да се преместите, трябва да се доверите на тази част от себе си, защото тя винаги е свързана с божественото, тъй като ви помага да създадете живот, който съответства на вашата съдба. Уверете се, че мислите само за това, което искате да проявите. Тогава отворете сърцето си, за да се възползвате от възможностите около вас, които ще ви доведат до късмета, на който се надявате.

Дева

Щастлив ден:  вторник, 17 октомври

Водеща енергия:  Юнона в Дева, управител на нейния сектор на самосъзнание

 

Когато става въпрос за себе си, често можете да бъдете по-безкористни, отколкото възнамерявате, просто защото се опитвате да помогнете на другите. Понякога, помагайки на другите, вие си правите лоша услуга. Когато Юнона се премести в Дева, уверете се, че сте напълно отдадени на приоритизирането на това време, защото това е периодът, който ще ви върне към вашата вътрешна сила.

 

Познаването и приемането на вашата вътрешна сила е неразделна част от привличането на късмет и божествена помощ от Вселената. Това е така, защото трябва да сте на място, където можете да хванете това, което е предназначено за вас, без да позволявате на мислите или чувствата на другите да ви отклоняват от пътя ви. Опишете ден по ден в дневника си и си позволете да се върнете в своето пространство на истината, силата и знанието, че заслужавате наистина да създадете живота на мечтите си.

Везни

Щастлив ден:  неделя, 22 октомври

Водеща енергия:  Меркурий в Скорпион, владетел на вашия дом на ценностите и богатството

 

В година, която вече е донесла толкова много промени, вие се подготвяте да навлезете в напълно нова фаза от живота си. Тъй като новият цикъл на затъмнението едва започва, вашият живот е да промените живота си по начина, по който желаете. Ще разчупите моделите, ще станете прекъсвач на цикъла и ще излекувате не само вашите рани, но и раните на поколения. За да започнете напълно този променящ живота процес, първо трябва уверено да знаете всичко, което заслужавате.

 

Меркурий в Скорпион активира личните ви ценности и сектора на богатството, всичко от самочувствието до парите и дори важността на конкретни взаимоотношения или хора в живота ви. От вас се иска наистина да изясните какво е най-важно за вас, не само онези ситуации, които са извън вас, но също и онези мечти и стремежи, които държите в сърцето си. Колкото повече знаете, че сте достойни за мечтите си, толкова повече ще можете да се отдадете на този трансформиращ процес, към който Вселената ви води, водещ до неочакван успех и радост.

Скорпион

Щастлив ден:  вторник, 17 октомври

Водеща енергия:  Юнона в Дева, владетел на вашия сектор на желанията

 

Като емоционално дълбок знак трябва да си позволите да прегръщате светлината от време на време. Тъй като повече планети започват да навлизат в знака на Скорпион преди началото на зодиакалния сезон на Слънцето, започвате да се чувствате повече като себе си. Доверявате се на мислите си, приемате своята истина и признавате, че няма нищо лошо в това да искате това, което искате в живота. Позволете си да бъдете изпълнени със смелостта да вярвате в себе си, което е горивото, от което се нуждаете, за да сбъднете всичките си мечти.

 

Докато Юнона преминава в Дева, управителят на вашия сектор на желанията, фокусирайте се върху това, за което мечтаете в живота си. Вместо да се обсебвате от вероятността това да се случи или дали другите ще се съгласят или ще се съгласят с промяната, за да се случи, почитайте своята истина. Вярвайте в себе си, защото сте решили, че е правилно и никога повече няма да дадете силата си на друг. Отделете време, за да направите няколко важни душевни желания тази седмица, тъй като те ще формират основата на вашия нов живот.

 

Стрелец

Щастлив ден:  вторник, 17 октомври

Водеща енергия:  Юнона в Дева, владетел на сектора на вашата кариера

 

Мислили сте по-задълбочено за кариерата си, опитвайки се да разберете какво искате да правите с живота си. Това е повече от това, към което се стремите и ще ви накара да искате да се върнете отново на училище или просто да се опитате да разширите хоризонтите си по необичайни и вълнуващи начини, докато откриете целта си. Фактът, че винаги има различни налични опции, не означава непременно, че всички те са предназначени за вас. За да можете обаче да разграничите кои са, трябва да знаете каква е целта ви.

 

Въпреки че напоследък сте поели по пътя на изследване и откритие, тази нова енергийна промяна с Юнона в Дева ще ви помогне да изясните какво се опитвате да създадете. Понякога е толкова просто, колкото да разберете как искате да се чувствате, когато най-накрая стигнете до една глава от живота си, и след това да работите назад, решавайки какво ще донесе тези чувства в живота ви. Съсредоточете се тази седмица върху детайлите и целта зад всичко, което правите, за да можете наистина да видите всичко, което се е случило с цел и да бъдете водени през всичко това от Божествено ръководство.

Козирог

Щастлив ден:  вторник, 17 октомври

Водеща енергия:  Юнона в Дева, владетел на вашия дом на късмета

 

Позволете си да отворите сърцето си и да видите колко фантастичен може да бъде животът, ако му позволите. Като земен знак, вие сте страхотни в фокусирането и работата за конкретна цел. Животът не трябва да бъде само работа. Когато създадете пространство за Вселената, за да ви изненада, ще видите колко удивителна може да бъде тя.

 

Юнона в Дева ви помага да станете по-отдадени на разширяването на хоризонтите си, когато се чувствате призовани да пътувате или да изследвате нови теми. Това води до промяна в житейските ви приоритети, тъй като се стремите да изпитате повече от това, което е около вас, а не просто пътя към успеха. Кариерата ви е на добро място в момента, така че си позволете да се отдадете на това, което ви вълнува, защото често в най-неочакваните моменти разбирате, че вече живеете съдбата, за която сте мечтали.

 

Водолей

Щастлив ден:  неделя, 22 октомври

Водеща енергия:  Меркурий в Скорпион, управител на вашия дом на кариерата

 

Започвате да мислите по-задълбочено за кариерата и професионалния си живот, защото искахте да се чувствате по-свързани с работата си. Не че презирате работата си или вече сте решили, че търсите нова, но търсите тази квинтесенция в живота си точно сега. Уважавайте и утвърждавайте това желание, тъй като то ще ви помогне да включите повече от скорошния си растеж в кариерата си, така че да се чувствате уверени, че сте точно там, където трябва да бъдете.

 

С Меркурий и Марс в Скорпион има желание да се чувствате свързани с работата, която вършите. Това не означава, че трябва да се съсредоточите само върху работа с нестопанска цел или нещо подобно, но трябва да се чувствате полезни и полезни, сякаш това, което правите, има огромно значение.

 

Желанието за по-дълбока връзка е част от по-голям процес, през който преминавате през тази година, тъй като сте започнали да съгласувате различни аспекти от живота си с целия растеж и изцеление, през които сте преминали. Това е само още една част и ще ви помогне наистина да се почувствате уверени, че работите в рамките на вашата божествена цел в този живот.

 

Риби

Щастлив ден:  неделя, 22 октомври

Водеща енергия:  Меркурий в Скорпион, владетел на вашия сектор на късмета

 

Трябва да видите къде ви отвеждат ветровете на съдбата от време на време. Вие сте водени знак и по природа сте склонни да се носите по течението повече от другите, но понякога се забивате, защото смятате, че има само един начин да успеете или да задоволите всичките си нужди. Когато се откажете дори от тези идеали и наистина се предадете на Вселената, можете също така да уважавате повече своята интуитивна страна, която е дълбоко свързана с Вселената около вас.

 

Докато преминавате в знака на Скорпион, владетелят на вашия дом на късмета, помислете за идеи, които сте имали за пътуване, започване на нов бизнес или дори проучване на нов интерес в живота ви. Това е домът на вашите мечти и колкото повече уважавате това, което се случва тук, толкова повече ще видите как късметът цъфти дори на най-неочакваните места.

12679

Similar Posts