Астрология

ДЕН на ЛУДИЯ КЪСМЕТ през седмицата 25 септември – 1 октомври 2023 за ВСЯКА ЗОДИЯ

ДЕН на ЛУДИЯ КЪСМЕТ през седмицата 25 септември - 1 октомври 2023

Астролозите посочиха най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия от 25 септември до 1 октомври 2023 г.

Пълнолунието в Овен изгрява на 29 септември 2023 и ви призовава да действате и да вярвате в себе си. Понякога трябва да вземете оръжие, за да защитите или създадете това, което желаете най-много.

Във вас се крие колекция от божествени дарби, които съставляват вашата изключителна автентичност. Идеите, страстите и желанията принадлежат само на вас и служат на предварително определена цел. Тези части от вас ще ви доведат до късмета, който търсите, но само ако ги приемете, покажете доверие и не позволявате на съмнението в себе си да ви отклони от съдбата ви. Време е да използвате всяка възможност като щастлива стъпка към съдбата си.

 

Пълнолунието в Овен изгрява на 29 септември и ви призовава да действате и да вярвате в себе си

Понякога трябва да вземете оръжие, за да защитите или създадете това, което желаете най-много. Вашата съдба винаги е определена за вас от Бог, но това не означава, че Вселената няма да ви тества, за да види дали сте готови да я пренесете на следващото ниво. Овенът е огнен знак и първият знак на зодиака, така че не само носи теми на страст и решителност, но също така е готов да поеме лидерска роля и да постави ново начало. Пълнолунието в Овен означава, че статуквото вече не работи, така че сега сте насърчени да направите първата смела стъпка към мощни и успешни промени в живота си.

 

Сега е време да се активизирате, да заемете позиция и да покажете на Вселената точно от какво сте направени. Това е особено важно, тъй като сезонът на Везните наскоро започна по същото време като Равноденствието, въвеждайки изцяло нова енергия и фаза в живота ви. Планирането е от съществено значение, когато навлезете на ново ниво от пътуването на душата си. Въпреки това, нещата рядко вървят така, както си мислите, защото има по-висша цел. Вместо да се държите в безкраен цикъл на опити да се подготвите по-добре или по-трудно, помислете, че сте направили всичко възможно и сега трябва да направите стъпка, така че следващите да се отворят за вас. вие сте предопределени да разкриете какво ще разкрие Пълнолунието в Овен.

 

Уважавайте колко далеч сте стигнали и осъзнайте, че единственото нещо, което ще ви помогне да продължите напред, е да направите тази първа стъпка, да повярвате в съдбата, която е написана в звездите за вас. Както и да сте уверени, че трябва да живеете живота, който искате. Затова е важно да започнете да се придвижвате към него. Нищо не може да ви попречи. Всичко, което трябва да направите, е да видите колко много вече имате вътре и след това да сте готови да сбъднете мечтите си.

ДЕН на ЛУДИЯ КЪСМЕТ през седмицата 25 септември – 1 октомври 2023

Овен

Най-щастливият ден:  петък, 29 септември.

 

Позволете си да се издигнете в светлината, когато Пълнолунието пристигне във вашия зодиакален знак Овен, осветявайки ярка светлина върху вашия личен сектор и вдъхвайки ви увереност. Това е вашият момент да поискате съдбата си, да се върнете към непоклатимата си увереност и да прегърнете способността си да създадете живота, който искате. Прегръщайки тази енергия, ще се почувствате готови да вземете важни решения, които ще оформят живота ви за много години напред. Тази година имате повече съмнения в себе си от обикновено. Въпреки че това е напълно логично, тъй като сте на прага на голяма промяна в живота, трябва да уважавате вътрешната си истина, за да се възползвате максимално от наличните възможности, а това означава да се доверите на себе си.

 

Пълнолунието носи щастливо осъзнаване на това какво работи и какво не в живота ви, тъй като ви помага да прегърнете наличните промени и възможности, за да преминете към следващото ниво на вашата душа. Признайте, че само забавяте щастието и успеха си, като чакате или продължавате да приемате съмнението. Доверете се на себе си и на сърцето си и си позволете да осъзнаете колко сте се променили.

 

Телец

Най-щастливият ден:  петък, 29 септември.

 

Има повече за вас, отколкото изглежда на пръв поглед, но най-важният момент идва, когато най-накрая го осъзнаете. Вие сте сложен индивид и въпреки че сте земен знак, няма причина да се насилвате да мислите, че вие ​​или животът трябва да бъдете по определен начин. Вие сте интуитивни; вашите мечти са послания от Вселената и в душата ви има желание да създадете живота, за който винаги сте мечтали. Докосвайки се до интуицията си по време на Пълнолунието в Овен, ще намерите път към късмета и живота, които винаги сте смятали за свои.

 

Използвайте щастливата енергия на Пълнолунието в Овен, тъй като тя подчертава вашите мечти и интуиция, за да прегърнете повече от вашите божествени дарби и да се свържете с висшето си АЗ. Вие сте също толкова част от вселената, колкото и всеки друг, но за да видите истински късметлия си, трябва сам да го признаете. Оставете се да бъдете отнесени в различна посока – може да се изненадате накъде води.

 

Близнаци

Най-щастливият ден:  петък, 29 септември.

 

Не позволявайте на реалността на всяка ситуация да ви попречи да се свържете с вашия Висш Аз и неговите желания за бъдещето. Позволете си да прегърнете това вътрешно дете, надеждата за невъобразимото и вярата, че в живота има много повече, отколкото можете да видите. Вместо да се фокусирате само върху това, което изглежда реалистично, позволете си да мечтаете големи и да желаете всичко, което желаете, защото там ще намерите най-много късмет.

 

Пълнолунието в Овен изгрява във вашия сектор на желанията, показвайки ви какво е необходимо, за да ги постигнете и колко реални са те. Това лунно време ви дава страстта и увереността, от които се нуждаете, за да направите първите си стъпки, да вярвате в себе си и никога да не приемате нищо, което не резонира напълно с душата ви.

 

Рак

Най-щастливият ден:  петък, 29 септември.

 

Животът е свързан с баланса и докато другите може да имат различно мнение, тази част от живота ви се нарича „моят ред“. Сега е ваш ред да се съсредоточите върху себе си. За да поставите себе си на първо място, помислете за мечтите и амбициите си за живота и не се срамувайте да бъдете малко егоистични. Винаги давате толкова много на другите, но забравяте, че първо трябва да се погрижите за себе си. Така че бъдете егоисти с времето, енергията и това, което избирате да правите, защото колкото повече правите, толкова по-вероятно е късметът най-накрая да се почувства така, сякаш е на ваша страна.

 

Отделете време да обмислите професионалния си живот, тъй като Пълнолунието в Овен осветява тази област от живота ви и ви вдъхновява да затворите една глава, за да започнете нова. Може да искате да промените посоката на кариерата си или да коригирате подхода си към тази област от живота си. Този растеж е част от енергията, която ви води към пълната реализация на живота ви и ще промени всичко, но само към по-добро.

 

Лъв

Най-щастливият ден:  петък, 29 септември.

 

Когато нещата не вървят така, както сте искали, можете да се разстроите твърде много, но част от вашето пътуване е да видите колко често това са най-щастливите моменти в живота ви. Нека пренасочванията, които получавате, са знакът, който сте чакали да опитате нещо ново. Не можете да позволите на нищо от миналото ви да ви отклони от това, което трябва да правите, дори и да е различно от това, което сте си представяли. Освободете се от всякакви предубеждения за това кое е по-високо и по-добро и вместо това гледайте на всеки момент като на божествена възможност да срещнете съдбата на душата си.

 

Пълнолунието в Овен изгрява във вашия сектор на късмет, изобилие и ново начало. Въпреки това, за да се възползвате напълно от чудото на наличните възможности, трябва да си позволите да видите, че нещата не вървят така, както сте си представяли, и това е подарък. Доверете се на пренасочването и си позволете да почитате всичко, в което сте израснали и сте се излекували, така че да вярвате в себе си достатъчно, за да реагирате, когато възможностите почукат.

 

Дева

Щастлив ден:  вторник, 26 септември.

 

Като един от най-лечебните знаци на Зодиака, вие имате голяма сила да помагате на другите и да променяте живота си. Почитането на вашата божествена стойност също е неразделна част от това. Когато можете да осъзнаете стойността си, всичко останало ще стане по-лесно, защото ще разберете колко е важно да давате първо на себе си, а не на другите. Осъзнаването на вашата стойност ви позволява да развиете по-дълбока връзка с духовния свят, което ще ви помогне да продължите напред в най-щастливите моменти от живота си.

 

Венера в Лъв изважда наяве вашата интуитивна страна, точно както Марс във Везни поставя на вашето внимание темите за самооценката и финансовите благословии. Не забравяйте да си кажете, че сте достойни за всичко, за което мечтаете, тъй като това е началото на развитието му в живота ви. За да привлечете финансовите благословии, които търсите, първо трябва да разберете колко сте достойни за тях. Когато осъзнаете стойността си, ще се доверите по-дълбоко на тези знаци на Вселената, което ви позволява да създадете живот на изобилие и богатство.

Везни

Щастлив ден:  вторник, 26 септември.

 

Всичко ще изглежда различно за вас, може би малко магическо или непредвидимо, но определено няма да можете да спрете да се усмихвате. В живота ви се случват големи промени, тъй като цикълът на затъмнението се подготвя да премине във вашия знак Везни и Овен, което означава, че нещата няма да вървят по начина, по който сте си представяли, но ще предизвика поредица от божествени събития, които ще донесат голяма благодарност и радост. Бъдете отворени за наблюдение на промените във Вселената и обръщайте внимание на божествените знаци, тъй като ще ви бъде дадена възможност да поемете живота си в изцяло нова посока.

 

Докато Венера в Лъв се подравнява с Марс във Везни, ще почувствате как фокусът ви се измества към вътрешните ви желания за живота ви, себе си и как другите могат да участват във всичко това. Това е божествена възможност да започнете да оценявате скорошния си растеж, като същевременно позволявате на Вселената да ви изненада. И тези неочаквани моменти от Вселената ще донесат любовта и късмета, които винаги сте търсили.

 

Скорпион

Щастлив ден:  вторник, 26 септември.

 

Професионалният ви живот е доста активен напоследък. Венера в Лъв се движи по пътя на кариерата ви, носейки със себе си по-задълбочено мислене, заетост и желание за нещо ново. В резултат на това сте почувствали, че вашата вътрешна стойност е предизвикана от способността ви да приемете тези дарове и да мечтаете за нещо по-вярно за себе си. Това е вашата божествена съдба, която ще доведе не само до кариерно израстване, успех и изобилие. За да се възползвате напълно от това, трябва да знаете на ниво душа, че го заслужавате и можете да се справите с всяко ново предизвикателство, което промяната в кариерата ви носи.

 

Тъй като Венера в Лъв се подравнява с Марс във Везни, това създава контраст между вашата кариера и чувствата във вас. Това е частта от вас, която не винаги е съзнателна, но често взема много решения в живота ви. Проверете тази част от себе си по време на тази мощна луна, за да сте сигурни, че избраното от вас наистина отразява всичко, за което сте достойни, включително късмета, който желаете.

 

Стрелец

Щастлив ден:  вторник, 26 септември.

 

Имате всичко, което някога сте искали, на една ръка разстояние, но трябва да решите да протегнете ръка и да го грабнете. Венера в Лъв активира вашия сектор на късмет и изобилие от юни 2023 г., като ви помага да видите, че колкото повече обичате себе си, толкова повече в крайна сметка ще обичате решенията, които вземате в живота си. Тъй като Венера намалява, е време да прегърнете с цялото си сърце целия късмет и изобилие, които Вселената е предвидила за вас. Използвайте това, което сте научили, за да започнете да си вярвате достатъчно, за да вземате решения, които ще придвижат живота ви напред към това, което желаете.

 

Венера в Лъв ви помага да прегърнете нови начала въз основа на това, за което сте мечтали. В същото време, когато се изравни с Марс във Везни, ще видите, че значително изпълнение на желания започва да се проявява в живота ви. Само не забравяйте, че това не е случайно или случайно, а всъщност е резултат от любовта, която сте развили в себе си.

 

Козирог

Щастлив ден:  вторник, 26 септември.

 

За да успеете, трябва да определите кое е най-важно за вас. Свежда се до това какво определя успеха или изобилието. Въпреки че може да ви е по-лесно да се съсредоточите върху кариерата или финансите си, това не означава, че все още ще носите енергията на удовлетворение, което желаете, без нищо друго. Осъзнайте как са се променили вашите приоритети и уважавайте това, което ви носи вътрешно чувство на радост и удовлетворение, защото така постигате крайния успех и усещане за изобилие. Когато можете да дадете на личните си взаимоотношения същия приоритет като успеха в кариерата, вие ще създадете истинската радост и изобилие, от които се нуждаете, за да се чувствате най-добре.

 

Тъй като Венера в Лъв се подравнява с Марс във Везни, това ще създаде мощна възможност между вашата кариера и интимни отношения, позволявайки ви да направите промени, които ще донесат успеха, който се надявате да постигнете. Може да се наложи да преразгледате управлението на времето или границите на работа, но това ще ви даде повече време да правите нещата, които наистина ви носят чувство на удовлетворение. Всичко зависи от вашите ценности, какво ви носи най-голямата страст и без какво предпочитате да не живеете. Колкото повече можете да приемете променящите се приоритети, толкова повече ще видите, че късметът винаги е на ваша страна.

 

Водолей

Най-щастливият ден:  петък, 29 септември.

 

Вие създавате живота, който живеете от думите, които говорите. Въпреки че действията трябва винаги да следват, когато разпознавате с думите си и отстоявате нуждите си, вие развивате съвместна творческа връзка с Вселената. Когато се занимавате с важни теми или излизате от зоната си на комфорт, за да обсъдите вашите мечти или нужди, вие определяте намерение с Вселената за това, което се надявате да проявите. В този случай най-доброто, което можете да направите, е да се уверите, че думите ви отговарят на вашата вътрешна истина. Когато говорите автентично и смело, имате силата да промените реалността си и да привлечете всичко, което желаете.

 

Пълнолунието в Овен осветява вашия комуникационен сектор, като ви помага да осъзнаете своята страст, мотивация и решителност. Ако прегърнете тази енергия и сте честни относно това, от което се нуждаете, това може да се превърне в основата на мечтите ви в живота. Не сдържайте нищо и не позволявайте на никакви страхове да отменят късмета, който ви заобикаля. След като изречете желанията си във Вселената, вярвайте, че сте ги вдъхнали в съществуването.

 

Риби

Най-щастливият ден:  петък, 29 септември.

 

Като един от по-духовните знаци на Зодиака, връзката ви с финансите може да е нещо, което трябва да научите, тъй като често мислите за това повече като за неудобство, отколкото непременно за предимство. Когато разберете връзката между вашите финанси и вашата самооценка, вие ще я преживеете в нейната най-висша форма като обикновен обмен на енергия. Тази перспектива ще ви позволи по-значително да повишите самочувствието си и да привлечете финансовото изобилие, предназначено за вас. Приемете богатството като част от самоуважение и независимо дали се грижите за малки финансови въпроси или отваряте нови възможности, можете да се възползвате от божествения късмет, който ви заобикаля.

 

Пълнолунието в Овен ще освети ярка светлина на надежда във вашия финансов сектор, тъй като се появяват нови възможности за изобилие и богатство. Не забравяйте, че това е просто обмен на енергия и отразява самочувствието, за което сте работили толкова усилено, за да го развиете. Сега е моментът да се възползвате от добрите и щастливи възможности и не забравяйте да приемате всичко с откритост и благодарност.

9245

Similar Posts