Астрология

ДЕН на ЛУДИЯ КЪСМЕТ през седмицата 28 август – 3 септември 2023 за ВСЯКА ЗОДИЯ

ДЕН на ЛУДИЯ КЪСМЕТ през седмицата 28 август - 3 септември 2023

Последните дни на отиващото си лято са обагрени с романтично настроение. Пълнолунието в Риби (31 август) ще изостри сетивата, ще ни направи по-разбиращи и състрадателни. И първите дни на септември ще ви позволят да се насладите напълно на постиженията си, да се радвате на успехите на близките.

 

Овен

Планирайте всички важни неща в началото на седмицата – това е много силно енергийно време. Не се отделяйте от екипа, сега е по-добре да сте сред хора, да вземате отговорни решения заедно. Втората половина на седмицата е по-подходяща за творчески проекти, уикендът е за пътуване. Освен това, в тези дни са възможни приятни романтични запознанства.

Най-щастлив ден – сряда, 30 август

 

Телец

Отговорностите може да се увеличат, натоварването – също. Тонусът е малко намален, грижете се за себе си, особено за хора с хронични заболявания. Не трябва да правите големи покупки, а през почивните дни внимавайте при закупуването на храна (има риск да купите стоки с изтекъл срок на годност). Генералното почистване и другите домакински задължения в неделя ще са приятни и едва ли ще се изморите.

Най-щастлив ден – четвъртък, 31 август

 

Близнаци

Доста тиха и дори спокойна седмица. Можете да се успокоите и да не бързате никъде, не се предвиждат спешни дела. Можете лесно да намерите общ език със семейството си, децата ще ви радват. В края на седмицата можете да планирате среща с приятели. Почивните дни е желателно да прекарате в кръг от близки и приятни хора и да не се отдалечавате от дома.

Най-щастлив ден – неделя, 3 септември

 

Рак

В началото на седмицата ще усетите напрежение, трудно ще се настроите за работа. Не бързайте, някои обстоятелства няма да са такива, каквито сте си представяли. Дните след Пълнолунието са по-спокойни, а самият край на седмицата ще ви даде отдих и от суматохата. Това е идеалното време да го прекарате у дома, със семейството си, на масата с вкусна вечеря.

Най-щастлив ден – събота, 2 септември

 

Лъв

Ще почувствате, че има повече отговорности и по-малко сили да ги изпълните. Най-вероятно ще трябва да се подчините на обстоятелствата и да направите нещо различно от планираното. В края на седмицата ще е възможно да поправите важна грешка, да промените хода на събитията. Но не се заблуждавайте, предстои много работа. Настройте се на факта, че все още трябва да действате усилено.

Най-щастлив ден – неделя, 3 септември

 

 Дева

Фокусирани сте върху себе си, върху чувствата си. И това не е лошо, ще можете да разберете нещо важно, което ще ви помогне да продължите напред. Вероятни са проекти, свързани с чужбина. Докато те се появяват под формата на планове. Основното нещо е да не пропускате тези сигнали сега. Ходете на срещи, отворени врати и демонстрирайте талантите си по всякакъв възможен начин. Сега имате всички шансове да ви забележат и да ви направят добра оферта.

Най-щастлив ден – сряда, 30 август

 

Везни

Мечтите ви са близо до осъществяване, но все още трябва да положите много усилия. Не се обезсърчавайте от временни победи, тази седмица е важно да бъдете събрани и внимателни. За съжаление, грешките са твърде вероятни. По-близо до уикенда ще започнете да кроите нови планове. Сега е много важно да направите правилния избор.

Най-щастлив ден – петък, 1 септември

 

Скорпион

Може да ви е трудно да съберете мислите си, да се настроите на делова вълна. Тази седмица е препоръчително да си вземете почивка или да работите на половин работен ден от вкъщи. Приятните изненади по-близо до уикенда ще ви развеселят и ще ви направят по-весели. Излезте от вкъщи и прекарайте последните дни от седмицата възможно най-активно на открито.

Най-щастлив ден – четвъртък, 31 август

 

Стрелец

В началото на седмицата ще получите много ценна информация. Това ще ви помогне да разберете по-добре мотивите на другите хора и да оцените реалните си шансове в случая. Не се ръководете само от лична изгода, опитайте се да съчетаете вашите интереси и интересите на другите. През тази седмица по-често от обикновено ще ви се налага да действате като преговарящ. Затова претегляйте всяка дума, за да не се налага да се оправдавате по-късно.

Най-щастлив ден – понеделник, 28 август

 

Козирог

Очакванията ви са твърде високи, особено що се отнася до финансовите въпроси. Това, което сега изглежда обещаващо, скоро ще загуби своето значение. Избягвайте конфликти с висшестоящи (особено през първата половина на седмицата), действайте само със законни методи. Може да се усложнят отношенията и с по-възрастните роднини. Не се поддавайте на провокации.

Най-щастлив ден – четвъртък, 31 август

 

Водолей

Вашият управител Уран става ретрограден и това е изпълнено с непредвидими ситуации. Вероятно ще трябва да се сблъскате отново със стари проблеми и те трябва да бъдат решени с нестандартни методи. Старата информация може да се появи в нова светлина. В такава нестабилна ситуация не трябва да вземате отговорни решения. Изчакайте малко да се успокоят нещата.

Най-щастлив ден – вторник, 29 август

 

Риби

Пълнолунието във вашия знак ще ви даде усещане за всемогъщество и свобода. Чудесно време за всякакви творчески и благотворителни проекти. Нещата, които изискват точност и хладнокръвие, трябва да бъдат отложени. Сега може да не е достатъчно постоянство. Информацията, която ще получите в края на седмицата, вероятно ще е невярна. Проверете отново фактите и действайте както сметнете за добре.

Най-щастлив ден – четвъртък, 31 август

 

24693

Similar Posts