Астрология

Ден на ЛУДИЯ КЪСМЕТ за всяка зодия през седмицата 14-20 август 2023

Денят на лудия късмет в седмицата 14 - 20 август 2023

В седмицата от 14 до 20 август 2023 г. Новолунието в Лъв ще ви помогне да се съсредоточите върху това, което е най-важно за вас и какво трябва да решите, за да сте сигурни, че разчиствате пътя за изобилието и късмета.

Новата Луна отваря мощен портал за задаване на намерение, фокус и решителност да започнете нова част от вашето житейско пътуване. По това време става дума по-малко за случилото се в миналото и повече за това, за което мечтаете в бъдещето. Като се фокусирате върху това, което наистина разпалва страстта в душата ви, вие ще си позволите да възприемете нова гледна точка към живота и по този начин да навлезете в простотата на истината.

Вместо да обяснявате твърде много или да се чувствате така, сякаш постоянно трябва да обработвате или изкопавате нова информация, това ви позволява да приемете всичко, което изглежда като ново осъзнаване.

Новолунието в Лъв ни подтиква да приемем най-простата истина. Простотата носи зората на ново начало.

Лъвът е знакът, който управлява Слънцето и е известен с това, че следва сърцето му, като ви помага да прегърнете повече късмет през това време, тъй като можете да се издигнете над всякакви проблеми или скорошни разочарования, за да прегърнете всичко, което е божествено възможно в живота ви.

Съсредоточете се върху малките начини, по които можете да създадете промяна точно сега, или дори оставете Вселената да играе с решенията, които вземате за бъдещето си в сърцето си, тъй като следващите седмици и стагнацията ще продължат да живеят, позволявайки ви най-накрая да приложите плановете си в действие.

 

Юнона, астероидът, който управлява ангажираността, също ще се премести в Лъв на 15 август, помагайки ви да разпознаете и напълно да се отдадете на простата истина, която ви заобикаля. Вашите мечти и стремежи не изискват нищо по-малко от вашата пълна отдаденост, тъй като това е единственият начин да гарантирате, че ще се сбъднат. Чрез пълното приемане на нещата такива, каквито са, можете да създадете изобилното бъдеще, за което сте мечтали през цялото време.

 

Денят на лудия късмет в седмицата 14 – 20 август 2023 за всяка зодия

 

Овен

Най-щастливият ден от седмицата: сряда, 16 август 2023 г.

 

Новолунието в Лъв ще активира вашата зона на размисъл и фокус, докато сте напътствани да приоритизирате щастието си с по-голяма решителност. Щастието не е страничен продукт от вашите избори, а трябва да ви подхранва да правите такива, които само ще го подкрепят. Това ни връща към това, което е крайното „да“, а не към това, което е „не“. Колкото повече можете да се чувствате комфортно с този процес и да бъдете проницателни, толкова повече изобилие ще се влива в живота ви.

 

Научете се да разпознавате, че вашите чувства са неразривно свързани с вашия божествен път. Когато можете да се обърнете към това, което ви носи най-голяма полза и ви носи радостта и късмета, които сте търсили, разбирате, че силата да създадете живота, който желаете, винаги е била ваша.

 

Телец

Най-щастливият ден от седмицата: сряда, 16 август 2023 г.

 

Време е да се съсредоточите единствено върху това, което искате, а не върху това, което не искате. Когато се фокусирате върху насърчаването на енергията на удовлетворението, вие повишавате вибрациите си, за да привлечете още повече. Новолунието в Лъв подчертава вашия домашен и семеен сектор, като ви помага да видите изобилието във вашето изцеление и връзките около вас. Следващото голямо нещо не винаги трябва да бъде нещо ново, а може просто да е възможност да видите предишната ситуация през нов обектив.

 

Съсредоточете се върху своята благодарност през седмицата 14-20 август 2023 г. Доверете се, че знаете какво е най-добро за вас, което означава, че познаването на вашите избори само ще поддържа късмета ви.

Близнаци

Най-щастливият ден от седмицата: сряда, 16 август 2023 г.

 

Темите за общуване ескалират, тъй като енергията на Лъва активира тази част от живота ви. Докато ретроградна Венера и Юнона носят размисъл и желание да правите нещата по различен начин, Новолунието ви предлага перфектния шанс да се поправите за миналото и наистина да се освободите да преследвате мечтите си. Усилията за писане са много добре дошли в тази част от вашата карта, тъй като сте насърчавани да видите себеизразяване, за да създадете живота, който желаете.

 

Съсредоточете се върху думите, които казвате, защото те наистина в крайна сметка създават живота, който живеете. Уверете се, че сте честни и практикувайте емоционална уязвимост, защото Вселената не изисква нищо друго освен цялата истина, за да ви помогне да проявите най-съкровените си желания. След като го направите, ще почувствате неудържима сила.

 

Рак

Най-щастливият ден от седмицата: сряда, 16 август 2023 г.

 

Новолунието в Лъв зарежда с енергия вашите финанси и сектор на самочувствието, област от живота ви, която напоследък е много активна, особено с ретроградна Венера, Слънцето и Юнона, които се опитват да ви помогнат да преминете към по-нов и по-добър версия на себе си. Въпреки че понякога тази работа може да бъде досадна, тук има злато, защото когато промените начина, по който виждате себе си, можете също да промените всеки аспект от живота си.

 

Възползвайте се от тази възможност, за да изоставите наистина всички чувства или вярвания, които само ви ограбват от вашата божествена сила. Върнете се към себе си и вашата вътрешна ценност ще блесне ярко, помагайки ви да привлечете всичко, което желаете. Колкото повече можете да влезете в силата си през това време, толкова повече късмет и изобилие ще продължите да създавате.

 

Лъв

Най-щастливият ден от седмицата: сряда, 16 август 2023 г.

 

Това новолуние обещава да ви помогне да започнете нов живот. Напоследък се съсредоточавате върху предефинирането на начина, по който изразявате себе си и живота като цяло.

 

Понякога най-влиятелният път на израстване е този, който ви води у дома при вашето истинско АЗ. Тази седмица обещава да бъде не само почивка от последните размисли, но и потвърждение, че сте на прав път. Когато осъзнаете, че сте точно това, което сте, си позволявате да блеснете и няма нещо и никой, който да може да устои на вашия чар.

Дева

Най-щастливият ден от седмицата: вторник, 15 август 2023 г.

 

Астероидът Юнона управлява ангажираността и докато се движи в Лъв, наблягайки на вашия сектор на мечтите и интуицията, вие сте на път да прегърнете напълно своята по-духовна страна. Като земен знак трябва да сте научили отрано, че практичността води до стабилност и успех. Въпреки това, вие сте динамична личност, способна да сплита светове, за да създадете собствената си съдба. Възползвайте се от своята по-духовна и интуитивна страна.

Когато поемете ангажимент да се доверите на себе си и чувствата си, вие отключвате ключа към живота, за който сте мечтали.

 

Везни

Най-щастливият ден от седмицата: вторник, 15 август 2023 г.

 

Енергията на Лъва ви помага да активирате по-невероятна решителност да преследвате вашите цели и мечти за бъдещето. Тъй като астероидът Юнона навлиза в тази област от живота ви заедно с новолунието в Лъв, е време да се възползвате напълно и да инвестирате в новото начало. Съсредоточете се върху това как можете да покажете на себе си, че вярвате в мечтите си, като потвърдите желанията си и видите, че вашите мисли са божествено ръководени от Вселената. Когато се ангажирате да постигнете целите си за бъдещето, вие също навлизате в ново ниво на живот, тъй като без усилие привличате това, което е предназначено за вас.

 

Юнона обещава изобилие и удовлетворение. Просто трябва да се уверите, че следвате сърцето си, а не съветите на другите.

 

Скорпион

Най-щастливият ден от седмицата: вторник, 15 август 2023 г.

 

Цялата тази енергия на Лъва ви помага да се съсредоточите върху това как искате да прекарате живота си и да допринесете за света. Може би сте осъзнали, че трябва да отделяте повече време на мечтите си, а не само на професионалния си живот. Колкото и лесно да е да успеете в кариерата си, имате нужда от повече енергия, за да почувствате, че работите за своята божествена цел и разбира се, да се наслаждавате на това, което правите.

 

Астероидът Юнона навлиза в Лъв точно преди новолунието в същия огнен знак, помагайки да започне време на посвещение на душата ви и това, което знаете, че заслужавате. Когато това се случи, ще ви бъде по-лесно да разпознаете кои избори подхождат на душата ви и кои ще ви помогнат да продължите напред по важните неща. Като се доверите на тази новооткрита увереност, късметът наистина ще бъде на ваша страна.

 

Стрелец

Най-щастливият ден от седмицата: вторник, 15 август 2023 г.

 

Не е достатъчно да имате идея. Трябва и да сте на правилното място, за да проправите пътя към вашия успех. Енергията на Лъва наскоро освети вашия сектор на късмет и изобилие, помагайки ви да обмислите минали решения, дължащи се на ретроградна Венера тук и как да се захванете за ново начало и да се отдадете на мечтата си с непоколебима решителност.

 

Новолунието в Лъв може да ви донесе ново начало, но Юнона ще се погрижи да не се откажете. Късметът е благосклонен към смелите, а през седмицата от 14 до 20 август 2023 г. ще имате и двете. Създайте пространство, за да правите планове и да прегърнете това, което обичате най-много, защото неочаквани врати ще започнат да се отварят с вас.

 

Козирог

Най-щастливият ден от седмицата: сряда, 16 август 2023 г.

 

Новолунието в Лъв на 16 август енергизира вашия сектор на трансформация, като ви помага да разберете риска от създаването на живота, който търсите. Няма голяма награда без значителен риск и въпреки че понякога тази идея за случайност ви е държала в примка на страх, вие най-накрая сте готови да се освободите и да използвате своя божествен потенциал. По това време ще се почувствате вдъхновени да отидете за нещо ново, на което вярвате. Този път Вселената е на ваша страна.

 

Съсредоточете се върху това, което искате в живота си и към това, което ви привлича най-много. Тази енергия ви подхранва за задачата и пътя напред, докато планетите се събират, за да сбъднат мечтите ви. Когато можете да прегърнете промяната в живота си с вяра и решителност, най-накрая ще можете да видите целта и че най-доброто наистина предстои.

 

Водолей

Най-щастливият ден от седмицата: сряда, 16 август 2023 г.

 

Енергията на Лъв ще активира вашия романтичен сектор, помагайки ви да се излекувате и да прегърнете мощни нови възможности. Ретроградна Венера се движи през тази област от живота ви от юли и сега към нея се присъединяват Слънцето, Юнона и Новолунието на 16 август, създавайки благоприятно време за ново начало и трансформация. Вашият късмет се крие в това какво и кого обичате. Защото докато тази енергия се фокусира върху романтичните начинания, тя също така ви помага да запомните, че сърцето ви винаги знае пътя към вашата съдба.

 

Волята ще се превърне в съд за изобилие и късмет, докато почитате това, с което се чувствате най-свързани, независимо дали е във връзка или в живота ви. Лъвът е решаващ знак, тъй като се управлява от Слънцето и докато звездите се подреждат, за да ви помогнат да влезете в съдбата си. Всичко, което трябва да направите, е да се доверите на сърцето си и на сладкото обещание за ново начало.

Риби

Най-щастливият ден от седмицата: вторник, 15 август 2023 г.

 

Когато ретроградна Венера, Слънцето, Юнона и сега Новолунието се събират в Лъв, вие сте насърчени да се съсредоточите върху това как се грижите за себе си и как прекарвате времето си. Докато често можете да витаете в облаците, мечтаейки за това какъв би могъл да бъде животът, можете да се объркате как да го превърнете в реалност. Но, с притока на енергия на Лъва, всичко това се изяснява. Вие ще се чувствате по-насочени и уверени, фокусирайки се върху текущите проблеми и можете да сте сигурни, че работите за сбъдване на всичките си мечти.

 

Помислете как можете да прегърнете настоящия момент и да го съгласувате планирането на дните си. Всеки момент има значение и точно сега наистина започвате да получавате всичко необходимо, за да влезете във фазата на изобилието от живота. Като се фокусирате върху това, което изглежда като малки неща, вие засаждате семена, които ще разцъфнат в огромни, прекрасни цветове.

24189

Similar Posts