Астрология

Ден на ЛУДИЯ КЪСМЕТ за всяка зодия през седмицата 21-27 август 2023

Денят на лудия късмет в седмицата 21-27 август 2023

Как ще се отрази ретроградния Меркурий върху всеки знак от Зодиака и кой е денят на лудия късмет от седмицата от 21 до 27 август за пари, любов и нови неща?

 

Във вихъра на времето и космическите течения започва нова седмица – период, който обещава да промени хода на събитията и да ни даде уникални възможности за развитие.

От 21 до 27 август 2023 г. звездите ни предлагат прозрения, които ще ни помогнат да създадем пространство за късмет, изобилие и хармония в различни области от живота ни.

Началото на ретрограден Меркурий на 23 август ще даде възможност на всеки зодиакален знак да подобри своята финансова и любовна сфера.  

Денят на лудия късмет в седмицата 21-27 август 2023 за всяка зодия

Овен

Щастлив ден – четвъртък, 24 август 2023 г.

 

Първата четвърт на Луната в Стрелец в този ден напомня на Овните за силата на вярата и самоувереността. Енергията на деня предполага, че за да привлечете късмет и изобилие, първо трябва да се освободите от негативните мисли и съмнения, които могат да ви държат на място. Овни, знаейки, че заслужавате по-добро, вие успешно ще създадете пространство за вашите мечти и желания. Това време е възможност за преодоляване на бариери и отваряне на врати към нови възможности.

 

Телец

Щастлив ден – неделя, 27 август 2023 г.

 

Марс, като активира зоната на благополучие във Везни, приканва Телеца да обърне внимание на себе си и своите нужди. Структурирането на деня, обръщането на внимание на физическото и психическото благополучие е ключов елемент от успеха. Това е не само инвестиция в себе си, но и начин да покажете на Вселената, че цените и заслужавате най-доброто. Пътуването на себеоткриването започва с грижа за себе си.

 

Близнаци

Щастлив ден – неделя, 27 август 2023 г.

 

През този ден Близнаците трябва да обърнат внимание на това, което им носи щастие и радост. Склонността към разнообразяване понякога може да ви отклони от основните ви източници на удовлетворение. Енергията на Марс във Везни ви позволява да се свържете с вашите страсти и ценности. Самоутвърждаването и балансът между ума и душата ще ви помогнат да намерите хармония и успех.

 

Рак

Щастлив ден – сряда, 23 август 2023 г.

 

Слънцето, навлизащо в Дева заедно с ретрограден Меркурий, поставя акцента върху комуникацията за Раците. Този период ви кани да преосмислите своите комуникативни умения и истинност в общуването. Обрати на съдбата може да ви накарат да промените начина, по който общувате с другите. Важно е да се научите да говорите своята истина и да уважавате себе си, поддържайки баланс между нуждите на другите хора и вашите собствени.

 

Лъв

Щастлив ден – четвъртък, 24 август 2023 г.

 

Първата четвърт на Луната в Стрелец напомня на Лъвовете, че заслужават щастие и удоволствие в живота. Като се откажете от старите неща, вие отваряте врати към нови възможности и признавате собствената си стойност. Това време е шанс да се освободите от наложените задължения и да си позволите да бъдете автентични. Вашето щастие е ключът към късмета и изобилието.

 

Дева

Щастлив ден – сряда, 23 август 2023 г.

 

Сезонът на Девите е в разгара си и в този ден Слънцето влиза във вашия зодиакален знак, канейки ви да се срещнете с вашето „слънчево завръщане“. С това събитие е свързано ново начало, но също и възможност за минало изцеление. Може би ретрограден Меркурий ви кани да се справите с въпроси, които все още се нуждаят от внимание. Необходимостта да излекувате миналото си може да бъде важна част от вашия растеж и духовно развитие. Не забравяйте, че грижата за себе си е ключът към вашата лична сила и баланс.

 

Везни

Щастлив ден – неделя, 27 август 2023 г.

 

С преминаването на Марс във вашия знак започвате нова глава в живота си, насочена към себереализация и постигане на вашите цели. На този ден сте поканени да се свържете с вашите страсти и желания. Пътуването към личния успех започва с вашите мечти и самочувствие. Важно е да имате предвид целите си, дори в контекста на връзката ви. Балансът между вас и другите ще ви помогне да постигнете хармония и късмет.

 

Скорпион

Щастлив ден – четвъртък, 24 август 2023 г.

 

Първата четвърт на Луната в Стрелец през този ден повишава вашето самочувствие и стойност. Осъзнавате, че ви сте източникът на всичките си мечти. Важно е да се освободите от негативните мисли и съмнения, които може да ви спъват. Развийте своето самочувствие и уважение към собствената си стойност. Когато вярвате в себе си, създавате пространство за късмет и изобилие.

 

Стрелец

Щастлив ден – четвъртък, 24 август 2023 г.

 

Първата четвърт на Луната във вашия знак подчертава истории и вярвания, които може да ви пречат да постигнете целите си. Преразгледайте вярванията си и преценете какво наистина отговаря на вашата истина. Важно е да изградите живота си на основа, която е в съответствие с вашите ценности и мечти.

Козирог

Щастлив ден – неделя, 27 август 2023 г.

 

С преминаването на Марс във Везни започвате нова глава в кариерата си. Това е моментът да предприемете действия и да реализирате професионалните си амбиции. Независимо дали става въпрос за нова кариера или баланс между работа и личен живот, вие сте на прага на успеха. Не забравяйте, че постижението е удовлетворяващо, когато следвате страстта и целите си.

 

Водолей

Щастлив ден – неделя, 27 август 2023 г.

 

Марс във Везни активира вашата зона на късмет и изобилие. Това е времето, когато трябва да сте отворени за нови възможности и опит. Пътуването, образованието и духовното развитие стават ключови аспекти от живота ви. Слушайте интуицията си и следвайте страстите си. Придържайки се към целите си, създавате пространство за късмет и разнообразие в живота си.

 

Риби

Щастлив ден – четвъртък, 24 август 2023 г.

 

Първата четвърт на Луната в Стрелец активира кариерната ви зона и подчертава това, което искате да създадете в професионален план. Това е моментът да преосмислите какво искате да постигнете и какво не отговаря на вашите цели. Използвайте тази енергия, за да се съсредоточите върху амбициите си и да вървите към успех. Не забравяйте, че заслужавате максимална реализация в професионалната сфера.

25413

Similar Posts