Астрология

Ден на ЛУДИЯ КЪСМЕТ за всяка зодия през седмицата 31 юли – 6 август 2023

Ден на ЛУДИЯ КЪСМЕТ през седмицата 31 юли-6 август 2023

Кой ще е най-добрият ден тази седмица – денят на лудия късмет за всяка зодия?

ОВЕН

Възможни са резки промени в настроението, емоционални сривове или заболяване. Овенът може да остане встрани от важни семейни събития. През втората половина на седмицата са възможни леки депресии, притеснения поради невъзможност за вземане на решения в личния живот. Не са изключени необясними действия, упоритост, отстъпване на пълно подчинение на хора и обстоятелства.

Щастлив ден – петък.

 

ТЕЛЕЦ

Пасивната, съзерцателна седмица обещава да бъде трудна. Финансовото положение на Телеца обаче може да се подобри донякъде. Седмицата е най-подходяща за хармонизиране на семейните отношения.

Щастлив ден – понеделник.

 

БЛИЗНАЦИ

Само духовно развитите Близнаци ще успеят да преодолеят негативните тенденции през тази седмица. Възможни проблеми, свързани с любим човек или роднини. Възможно е от случайни хора да зависи дали ще се разделите завинаги или ще продължите връзката.

Щастлив ден – четвъртък.

РАК

Възможно е проблемите от минали години, които Раците вече са започнали да забравят, да излязат наяве и да предизвикат промени в живота им. Раците ще чуят неочаквани добри новини. Ще почувстват, че жизнеността и личната енергия са достатъчни за разрешаване на възникналите проблеми. Много представители на този знак наистина имат голям потенциал през целия период. Духовно развитите Раци ще бъдат подкрепяни от висши сили.

Щастлив ден – вторник.

 

ЛЪВ

Натоварена седмица, която ще премине под знака на изкушения, изневери, измами, фалшиви обещания. Мнозина ще се затруднят да действат според убежденията си. Поддаването на лоши дела може да ви подведе, да развали всичко, който сте започнали. Седмицата е белязана от съзидание. Вероятно ще ви бъде предложена нова позиция или ще имате възможност да спечелите допълнителни пари. Възползвайте се от медицински и козметични процедури.

Щастлив ден – петък.

 

ДЕВА

Натоварена седмица, свързана с духовно очистване, познаване на моралните закони, прозрение. Страхотен период за нетрадиционни лечения. Енергията благоприятства деловата активност, планирането, откритията в науката и творческите открития. Вероятно ще има разходи, но инвестираните пари ще се изплатят щедро.

Щастлив ден – четвъртък.

 

ВЕЗНИ

Седмицата предполага смирение, изпълнение на дълг. Нежеланието да носите отговорност за стореното може да ви подложи на тежки удари на съдбата. През втората половина на седмицата неочаквани новини ще ви накарат да преразгледате плановете си.

Щастлив ден – вторник. 

 

СКОРПИОН

Седмицата е белязана от емоционален изблик, активизиране на творческите стремежи, изкушения на плътта. Възможно е на Скорпионите да им хрумнат необуздани фантазии. Рискуват да се поддадат на илюзии, които могат да оставят неприятна следа в паметта им. Седмицата е благоприятна за пазаруване, преустройство на живота, ремонти. Скорпионите могат да разгърнат своята креативност дори в най-обикновените дейности. Може би ще успеят в това, за което тайно винаги са мечтали и което може да ги направи истински щастливи.

Щастлив ден – понеделник.

 

СТРЕЛЕЦ

Мъжете Стрелец ще имат повишено самочувствие. Подходящото време за нов роман или възобновяване на стари връзки. Благоприятна седмица за брак, зачеване, колективни събития, участие в спортни състезания. Прекрасна за любов и романтични приключения. Много Стрелци ще се отличават с оптимизъм, самоувереност, дружелюбност и способност да следват общоприетите норми. Хората наоколо ще оценят потенциала на Стрелците и мнозина ще ги последват.

Щастлив ден – сряда.

 

КОЗИРОГ

Възможно е цикълът от събития да погълне изцяло бизнесмените Козирози. Недоверчивостта, подозрителността и обидата на Козирозите ще се увеличат. Всяко малко нещо може да ги ядоса. Вероятни са различни ситуации.

Щастлив ден – четвъртък.

 

ВОДОЛЕЙ

Вероятни са събития, които ще напомнят на Водолеите за миналото и ще им подскажат посоката на бъдещите им дейности. Приятелите и семейството могат да окажат подкрепа. Звездите предупреждават Водолея срещу случайни запознанства: непознат/а може да има отрицателно въздействие върху личния им живот.

Щастлив ден – вторник.

 

РИБИ

Седмицата е благоприятна за организационни събития. Възможно е да се решат належащи проблеми, свързани с персонала, оборудването, разширяването на пространството. Периодът предполага и преоценка на ценностите. За Рибите тя ще премине под знака на любовните трепети.

Щастлив ден – събота.

24902

Similar Posts