Хороскоп

Дневен хороскоп 28 септември 2022+ТАРО карта за деня

Дневен хороскоп 28 септември 2022

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Цитат от Библията за деня – получи послание свише

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022

МАГНИТНИ БУРИ СЕПТЕМВРИ 2022-ГРАФИК

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
Пълен месечен хороскоп септември 2022

Дневен хороскоп 28 септември 2022

Дневен хороскоп 28 септември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Дневен хороскоп зодия Овен – хороскоп 28 септември

На 28.09.2022 интуицията ви ще ви помогне да избегнете неприятни грешки. Слушайте вътрешния си инстинкт, а не съветите на приятели, сред които може да има завистници и недоброжелатели. Напоследък психическата ви сила е значително изтощена, най-добрият лек за депресия може да бъде емоционално разклащане, подновяване на чувствата. Звездите предупреждават, че непознат човек може да се превърне в източник на проблеми за вас. Първата половина от деня ще премине относително спокойно, а през втората половина ще трябва да се сблъскате с непреодолимо обстоятелство. Но не се притеснявайте, всичко ще мине от само себе си.

Любовен хороскоп 28.09.2022 Овен:

За свободните хора хороскопът предвещава романтично запознанство, а за тези, които вече са в двойка, приятна романтична вечер. Благосклонната Венера ще засили взаимното ви привличане.

Работа и кариера 28.09.2022:

Някои хора от вашето работно обкръжение през този ден могат да ви манипулират, оказвайки натиск.

Дом, семейство, ежедневие 28.09.2022:

Семейните представители на вашата зодия ще имат живот, обагрен в розови тонове. Можете временно да забравите за скандалите и кавгите. Научете се да сдържате емоциите си и броят на конфликтите във вашия дом ще бъде значително намален. В дома ви ще цари любов, духовна хармония и стабилност.

Финансов хороскоп 28.09.2022 Овен:

Бъдете изключително внимателни, когато сключвате големи сделки днес. Внимателно проверявайте документацията, която подписвате – това ще ви помогне да избегнете правни проблеми. Разходите могат да бъдат неочаквано високи, тъй като вашите амбиции и нужди изискват значителни разходи. Бъдете внимателни, когато подписвате различни документи или съставяте протокол, може да се опитат да ви измамят.

Здравен хороскоп 28.09.2022:

Стара травма или обострено хронично заболяване ще ви даде да разберете за себе си. Не е нужно да се преуморявате. Особено внимателни трябва да бъдат представители на опасни работни професии.

Хороскоп 28 септемвриХороскоп 28 септември

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Дневен хороскоп зодия Телец – хороскоп 28 септември

На 28.09.2022 има вероятност да отделяте твърде много усилия и енергия за кауза, която не заслужава толкова голямо внимание. Помислете дали има полза от това? Този ден ще бъде наситен с бизнес и събития. Трябва да отидете на тихо място поне за един уикенд, а за предпочитане една седмица. Отделете време за любов и романтика.

Любовен хороскоп 28.09.2022 Телец:

Звездите предупреждават мъжете срещу внезапно запознанство или възобновяване на предишни връзки, което ще доведе до катастрофа в любовните отношения.

Работа и кариера 28.09.2022:

Завистниците не спят. Ще трябва да дадете 100% от себе си, за да демонстрирате своята полезност пред ръководството.

Дом, семейство, ежедневие 28.09.2022:

Вечерта ви очаква приятна изненада, която ще ви развесели. Може би това е писмо или телефонно обаждане от любим човек. Пристигането на приятели или подарък от човек, на когото държите, може да подобри настроението ви, да ви даде възможност да се отпуснете малко и да получите сила.

Финансов хороскоп 28.09.2022 Телец:

Не обръщайте внимание на мненията на външни лица – прекомерната лековерност може да причини финансови загуби. Не поемайте рискове и не прекалявайте с физическите дейности, които могат да повлияят негативно на вашето здраве. Търговията на фондовата борса и други финансови транзакции, които включват известни рискове, ще бъдат много печеливши. Меркурий определено е на ваша страна днес!

Здравен хороскоп 28.09.2022:

Скуката е участта на тези хора, които не знаят какво да правят със себе си. Но активните представители на вашата зодия не са застрашени от подобно настроение. Във всичко трябва да бъдете внимателни. Хората с хронични заболявания трябва да продължат курса на лечение, дори и да изпитат облекчение.

Дневен хороскоп 28 септември 2022Дневен хороскоп 28 септември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Дневен хороскоп зодия Близнаци – хороскоп 28 септември

На 28.09.2022 трябва да бъдете концентрирани и дисциплинирани. Въздържайте се от бързане и несериозни разговори, откажете се от натоварващи физически дейности. Периодът се характеризира с повишена енергия на Марс, което може да доведе до конфликти и сблъсъци. Хороскопът ви съветва да запазите хладнокръвие, за да избегнете ненужни разногласия. Можете да опитате да насочите агресивната енергия на войнствения Марс в мирна посока. Например, занимавайте се със спорт или дейности, които изискват физическо натоварване. Проблемният фон от предишните дни ще бъде изгладен. Звездното небе ти отвръща с благоволението си. Можете да започнете бавно, но сигурно да изграждате основата на своето благополучие.

Любовен хороскоп 28.09.2022 Близнаци:

Сега можете да изведете любовните отношения на ново ниво, да ги направите по-силни. Прекарвайте възможно най-много време заедно.

Работа и кариера 28.09.2022:

Следобед може да ви е трудно да общувате с ръководителя или с колегите. Бъдете последователни и хладни и тогава ще можете да предадете позицията си на тях!

Дом, семейство, ежедневие 28.09.2022:

Добър ден в различни форми. Посветете време на семейството си, организирайте вечеря на свещи. Хороскопът не препоръчва да се сближавате твърде много с представители на противоположния пол. Това няма да се хареса на вашата сродна душа, което ще доведе до разгорещени скандали и неприятни разправии.

Финансов хороскоп 28.09.2022 Близнаци:

Началото на деня може да е благоприятно за подписване на полезни договори и официални преговори. Днес ще успеете да спечелите всеки на своя страна. Вероятността от финансови загуби е изключително висока, така че бъдете внимателни и се опитайте да вземете подходящи мерки.

Здравен хороскоп 28.09.2022:

Полезни са ви разходките край водоемите или посещението на басейн. Ще почувствате облекчение, когато попаднете в стихията на природата. Научете се да приемате по-леко временните неуспехи.

Дневен хороскоп - хороскоп 28 септемвриДневен хороскоп – хороскоп 28 септември

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Дневен хороскоп зодия Рак – хороскоп 28 септември

На 28.09.2022 преумората, честият стрес и нервното напрежение могат да доведат до главоболие. Би било хубаво да започнете деня, без да се напрягате много и да се концентрирате върху най-неотложните задачи. Неформалното общуване може да доведе до нови възможности. Непредвидени парични постъпления ще подобрят настроението. Вечерта трябва да е посветена на семейството ви.

Любовен хороскоп 28.09.2022 Рак:

Някои представители на вашата зодия ще имат желание да впечатлят човека, когото харесват. Може да си уредите среща за предстоящия уикенд, има голяма вероятност да не ви бъде отказано!

Работа и кариера 28.09.2022:

Обстоятелствата работят за вас. Има възможност да се изкачите по кариерната стълбица, но за това ще трябва да положите много усилия.

Дом, семейство, ежедневие 28.09.2022:

Използвайте деня, за да разчистите личното си счетоводство, сметки и друга документация без излишно бързане. Идва отрицателен период за регистрация на брак, промяна на местожителството, пътуване. Не всичко ще се кара у дома и на работа. Може би дори вечерта ще бъдете заети с бизнес въпроси.

Финансов хороскоп 28.09.2022 Рак:

Не се страхувайте от временни затруднения с парите! Представителите на вашата зодия са известни със своята трудолюбие и желание за увеличаване на доходите. Възможно е да има неочаквани разходи, които ще направят дупка в бюджета ви.

Здравен хороскоп 28.09.2022:

Прекалената консумация на сладко не само се отразява негативно на фигурата, но може да доведе и до по-сериозни проблеми. Бъдете внимателни.

Дневен хороскоп 28 септември 2022Дневен хороскоп 28 септември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Дневен хороскоп зодия Лъв – хороскоп 28 септември

На 28.09.2022 не се поддавайте на мимолетни настроения, вземайте зрели решения. Уговорете си любовна среща за вечерните часове, ще си изкарате страхотно! Представителите на работещите професии трябва да бъдат особено внимателни – повишеното влияние на Сатурн показва повишен риск от производствени наранявания. Приятна изненада ще бъде среща със стар познат, с когото сте били в добри отношения. По-добре е да не уреждате романтични срещи, тъй като ежедневната суматоха напълно ще ви лиши от сила.

Любовен хороскоп 28.09.2022 Лъв:

За тези, които активно търсят сродна душа, астролозите препоръчват да демонстрират своята интелигентност и харизма. Тези качества ще ви помогнат да привлечете вниманието на изключителна личност.

Работа и кариера 28.09.2022:

Само дипломацията трябва да стане ваш помощник във всички комуникации днес. Ако съвместната работа не отговаря на вашите възгледи, тогава се препоръчва да прекъснете връзката.

Дом, семейство, ежедневие 28.09.2022:

Ще почувствате подкрепата на близките, което ще ви подтикне буквално да местите планини! Толкова е хубаво да знаеш, че съмишленици те чакат у дома. В близко бъдеще ще трябва да направим ремонт, може би дори капитален.

Финансов хороскоп 28.09.2022 Лъв:

Дръжте под око най-ценното имущество, не правете необратими грешки. Не се нуждаете от допълнителни мерки за сигурност. Ще имате късмет, особено по отношение на парите. Възможно е обаче да възникнат непредвидени ситуации, за разрешаването на които ще трябва да положите много усилия.

Здравен хороскоп 28.09.2022:

Физическата ви форма ще бъде в най-добра форма, за разлика от емоционалното ви състояние. Очаква ви много работа, но не бива да забравяте за добрата почивка. Това няма да е най-благоприятният ден за хипертониците. Опитайте се да не се пренатоварвате и особено да не сте нервни.

Хороскоп 28 септемвриХороскоп 28 септември

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Дневен хороскоп зодия Дева – хороскоп 28 септември

Спрете да се тревожите за дреболии – този навик ще ви лиши от сила и самочувствие. На 28.09.2022 вашите таланти и способности ще бъдат оценени! Не отказвайте да общувате със стари приятели. И преди да направите ново запознанство, помислете дали има нужда от него? Възможно е днес да ви завладее апатия, да се появи желание да се затворите в себе си. Звездите обаче съветват да не се затваряте, а да прекарвате време в компанията на хора, които харесвате.

Любовен хороскоп 28.09.2022 Дева:

Днес трябва да си припомните стари любовни чувства, скоро ще започнете нов бурен роман.

Работа и кариера 28.09.2022:

Не си губете времето за дреболии и не позволявайте на другите да ви отвличат от нещата, които са наистина важни. Има възможност непознат човек (съсед, колега от друг отдел и др.) да се свърже с вас с претенции, но се опитайте да не отговаряте на провокациите.

Дом, семейство, ежедневие 28.09.2022:

Отношенията с брачния партньор ще станат по-напрегнати, не са изключени разногласия. Трябва да разчитате на вашата мъдрост и естествена чувствителност. Вероятно напоследък сте били сериозно заети и затова сте натрупали много теми, които трябва да бъдат обсъдени.

Финансов хороскоп 28.09.2022 Дева:

Спестовността, обикновено характерна за хората от вашата зодия, този път може да ви подведе. Но в това няма нищо лошо – понякога можете да поглезите малко себе си и близките си! Много хора от вашия знак ще могат да подобрят финансовото си състояние в резултат на успешно приключване на дела или непредвидена подкрепа.

Здравен хороскоп 28.09.2022:

Вие сте защитени от болести и неразположения, така че използвайте този период на повишена енергийна активност в своя полза. Не се самолекувайте. Ако не се чувствате добре, посетете лекар.

Дневен хороскоп 28 септември 2022Дневен хороскоп 28 септември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Дневен хороскоп зодия Везни – хороскоп 28 септември

На 28.09.2022 може да имате желание да избягате от цивилизацията с любимия човек, още повече че сега е точното време за подобни експерименти! Много е вероятно да се наложи да преосмислите мнението си за някой човек, събитие или проблем. Ще трябва да вземете трудно решение и да се освободите от ненужни контакти, хора с непредвидим импулсивен характер, които потискат вас и волята ви.

Любовен хороскоп 28.09.2022 Везни:

Ако наскоро сте се запознали с интересен човек, дайте му възможност да покаже най-добрите си качества, не бързайте с голям списък с изисквания още от прага.

Работа и кариера 28.09.2022:

Възможни са атрактивни предложения от началници. Въпреки това астролозите съветват да бъдете много внимателни при изготвянето на финансови договори, при всякакви преговори.

Дом, семейство, ежедневие 28.09.2022:

Добър ден за формализиране на отношенията със сродната ви душа, в този ден ще бъдете най-отвореният човек. Днес ще бъдете не само шегаджия, но и участник в спорове. У дома всичко ще ви се нарежда и ще намерите спокойствие. Периодът не е подходящ за проява на асертивност. Намерете възможност за примирие с хора, с които сте в конфликт.

Финансов хороскоп 28.09.2022 Везни:

Ако имате нужда от допълнителен източник на доходи, опитайте се да намерите допълнителни пари. Това, което определено не трябва да правите в момента, е да вземете заем. Ако наистина имате нужда от пари, кажете на ръководството на фирмата, в която работите. Използвайте разумно финансовата помощ, не харчете пари за импулсивни покупки.

Здравен хороскоп 28.09.2022:

Да се откажеш от вредния навик не е лесно, но можеш! От днес си повтаряйте – моята воля е достатъчна за всичко замислено. И скоро ще видите първите резултати. Възможни са главоболие и спад на налягането. Опитайте се да не се натоварвате с нови задължения.

Дневен хороскоп - хороскоп 28 септемвриДневен хороскоп – хороскоп 28 септември

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Дневен хороскоп зодия Скорпион – хороскоп 28 септември

На 28.09.2022 се доверете на интуицията и личния си житейски опит. Да бъдете дисциплинирани и да се придържате към предварително разработените планове ще помогне за облекчаване на възможни трудности и ще намали вероятността от провал. Този ден ще премине в позитивна и добронамерена атмосфера.

Любовен хороскоп 28.09.2022 Скорпион:

Ако се огледате внимателно, можете да видите в тълпата човек, който може да стане вашата сродна душа!

Работа и кариера 28.09.2022:

Днешната енергия ви дава увереност да постигнете целите си. Уверете се, че имате всичко необходимо. Със сигурност ще постигнете желаните резултати, ако се подготвите добре.

Дом, семейство, ежедневие 28.09.2022:

Може би отношенията с половинката напоследък са станали по-обтегнати. Трябва да положите всички усилия, за да коригирате ситуацията! Идва период на обновяване на чувствата. Разбира се, през годините от живота ви вече сте изучавали своята сродна душа и знаете всички нейни положителни и отрицателни страни. Но днес можете да видите нещо ново в партньора си.

Финансов хороскоп 28.09.2022 Скорпион:

Ще имате неочакван източник на доходи. Но не пренебрегвайте основната си работа. Вероятен е успех, който ще бъде предопределен от правилна оценка на ситуацията, способността да се установят необходимите връзки и да се постигне целта с минимални усилия.

Здравен хороскоп 28.09.2022:

За да избегнете синдрома на хроничната умора, опитайте се да почивате по-често, не се натоварвайте с непосилни задачи. Физическите упражнения сутрин ще ви заредят с жизненост и позитив за целия ден! Е, ако нямате абсолютно никакво време в сутрешните часове, тогава можете да правите йога след работа.

Дневен хороскоп 28 септември 2022Дневен хороскоп 28 септември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Дневен хороскоп зодия Стрелец – хороскоп 28 септември

На 28.09.2022 ви очаква вълнуващо пътуване или неочаквано запознанство, което ще се помни дълго време и ще донесе много приятни усещания. Трябва да посветите един ден на решаване на материални проблеми и всичко, свързано с личното благополучие. Още от сутринта ще ви обхванат тежки предчувствия и мрачни мисли. Прогонете лошото настроение, защото това е само временно влияние на Сатурн и няма причина да се разстройвате сега. Времето е добро за приятелски срещи и разговори! Ще успеете да намерите общ език дори с не твърде добронамерени хора, с които преди сте имали различия в мненията.

Любовен хороскоп 28.09.2022 Стрелец:

Започва нов етап в личния живот. Изглежда, че стоите на разклонение на пътя и сега всичко зависи от това какъв избор ще направите.

Работа и кариера 28.09.2022:

Днес е вероятно да поемете отговорностите на колега, което може да развали някои от плановете ви.

Дом, семейство, ежедневие 28.09.2022:

Семейни хора, трябва да преминете през няколко неприятни момента. Може би половинката ще започне да тества нервната ви система. Близки хора могат да ви провокират в конфликт, по-добре е просто да игнорирате подобни опити, за да не станете жертва на собствените си емоции. Откажете се от пътувания, както и от физическо натоварване и пиене на алкохол.

Финансов хороскоп 28.09.2022 Стрелец:

Ще има много шансове да получите това, за което отдавна мечтаете. Не се губете, отхвърлете съмненията и действайте.

Здравен хороскоп 28.09.2022:

Днес енергията ще ви напусне. Това ще се отрази в общото благосъстояние и настроение, ще предизвика раздразнение. За поддържане на добро настроение и същевременно укрепване на имунната система астролозите съветват по-често да пиете билкови чайове с мед. Запишете се за басейн или фитнес клуб. Физическата активност определено няма да ви е излишна.

Хороскоп 28 септемвриХороскоп 28 септември

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Дневен хороскоп зодия Козирог – хороскоп 28 септември

На 28.09.2022 за да прогоните негативните мисли и депресията, трябва да гледате положителната страна във всичко, което се случва. Днес е труден ден, в който всички оплаквания и недовършени дела ще излязат на повърхността. Препоръчително е да се откажете от дългите пътувания и да прекарвате време с някого в компанията, но не шумно. Ще имате възможност да демонстрирате лоялност към принципите си. Не позволявайте на други хора да ви налагат мнението си!

Любовен хороскоп 28.09.2022 Козирог:

За необвързаните представители на вашия знак звездите вещаят среща, която ще бъде началото на романтична връзка. Нуждата ви от любов, грижа и разбиране ще се увеличи.

Работа и кариера 28.09.2022:

Когато общувате с държавни органи или когато работите с важни документи, не бива да бързате и да разчитате на непроверена информация.

Дом, семейство, ежедневие 28.09.2022:

Не говорете груби неща на близките си в този ден, не се карайте на децата и любимия човек. Ако шофирате кола, тогава в близко бъдеще трябва да сте изключително внимателни на пътя. Днес ще трябва да демонстрирате всичките си таланти и да покажете творчески подход към бизнеса. Възстановете отношенията с деца, родители и хора, с които сте били в противоречие.

Финансов хороскоп 28.09.2022 Козирог:

Нека интуицията ви подскаже правилното решение – днес вътрешният глас ще ви отведе право към целта! Не си струва да инвестирате в съмнителни проекти, съществува риск от провал.

Здравен хороскоп 28.09.2022:

Поради стрес е възможно обостряне на стомашни заболявания. Ако не спрете да се гърчите и нервничите по някаква причина, тогава със сигурност ще развиете гастрит или още по-лошо – язва. Добавете към диетата си повече храни, богати на витамин С.

Дневен хороскоп 28 септември 2022Дневен хороскоп 28 септември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Дневен хороскоп зодия Водолей – хороскоп 28 септември

28.09.2022 е прекрасен ден за започване на партньорства, както в бизнеса, така и в личния живот. Има шансове да стабилизирате финансовото си състояние, възползвайте се от възможността. През първата половина на деня се повишава активността на Марс, което може да доведе до повишена нервна възбудимост и възможни конфликти. Тогава Червената планета ще бъде заменена от Меркурий – покровител на търговията и търговските сделки. През този ден не трябва да се отдавате на празни фантазии и да очаквате, че всичко ще се реши без ваше участие.

Любовен хороскоп 28.09.2022 Водолей:

Избягвайте съмнителни познанства по време на пътувания, в онлайн общности и на обществени места. Такива приятели няма да донесат нищо положително в живота ви.

Работа и кариера 28.09.2022:

Обичайният ви работен ритъм може да бъде нарушен от неочаквана командировка или непланирана проверка.

Дом, семейство, ежедневие 28.09.2022:

Опитайте се да се отпуснете и отделете поне един ден за вечеря в заведение или излет.

Финансов хороскоп 28.09.2022 Водолей:

Денят е благоприятен за финансови инвестиции, споразумения и договори. Няма да имате напрегната финансова ситуация. Но ако искате да изпълните старата си мечта, ще трябва да спестите малко пари.

Здравен хороскоп 28.09.2022:

Намалете физическата активност. В момента ходенето е по-подходящо за вас от бягането. Здравето няма да създаде проблеми на тези представители на знака, които се придържат към хармоничен начин на живот и нямат трансцедентални амбиции.

Дневен хороскоп - хороскоп 28 септемвриДневен хороскоп – хороскоп 28 септември

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Дневен хороскоп зодия Риби – хороскоп 28 септември

На 28.09.2022 прекарайте време с приятели, те ще ви помогнат да се справите с проблемите, натрупани наскоро. Днес ще се радвате на общуване с познати хора, ще има възможност да разберете нещо ново и да обогатите кръгозора си. Днес планетите са положителни за вашата поверителност и това трябва да се използва. Вашето физическо състояние, контакт, личен чар ще бъдат на максимално ниво.

Любовен хороскоп 28.09.2022 Риби:

С избраника/цата на практика нямате допирни точки. Помислете дали този човек е подходящ за вас?

Работа и кариера 28.09.2022:

Рано е да мечтаете за кариерно израстване. Първо трябва да работите върху себе си и да подобрите професионалните си умения.

Дом, семейство, ежедневие 28.09.2022:

Ще бъдете теглени от приключения, а в следващите дни у дома италианската любов ще се разиграва с ревност, кавги, сцени и бурно помирение. Звездите ви съветват в този ден да бъдете мъдри и предпазливи, да запазите присъствие на духа във всяка ситуация! Това ще ви позволи да избегнете конфликти и противоречия. Не бързайте със заключенията, дори ако ситуацията ви се струва ясна.

Финансов хороскоп 28.09.2022 Риби:

За да избегнете грешки, опитайте се да не планирате важни неща за този ден и да не водите отговорни преговори. Освен това днес е по-добре да не посещавате търговски центрове, тъй като има шанс портфейлът ви бързо да се изпразни. Не трябва да давате пари назаем, най-вероятно те просто няма да ви бъдат върнати.

Здравен хороскоп 28.09.2022:

Вземете си вана или душ тази вечер. Това ще помогне за облекчаване на натрупания стрес и най-важното – отмиване на негативната енергия от деня. Направете някои промени в ежедневното си меню. Възможно е напоследък храносмилателната ви система да работи зле.

8693

Вижте още:

Similar Posts