Хороскоп

Дневен хороскоп за 23 септември 2021

дневен хороскоп за 23 септември 2021

За 23 септември звездите от хороскопа предсказват възможността за леко неприятни ситуации през деня. За да не усложнявате отношенията с другите, опитайте се да избягвате намеци, неясни обяснения. Яснотата е на първо място! Нюансът на деня е, че голата грозна истина, също трябва да се избягва – грубостта ще изостри ситуацията. С други думи, хороскопът за днес напомня за ползите от дипломацията, призовавайки за сдържаност в преценките и изявленията. Опитайте се да бъдете ясни и лаконични във всичко!

 

ОВЕН

Днес някакво не много приятно събитие може да почука на вратата на Овена. Красотата на този ден е, че вие ​​сами сте свободни да решите дали да му отворите вратата или не! Дори Овенът да изпитва силен натиск от другите, принуждавайки го да направи „правилния“ избор, окончателното решение остава в него. Не забравяйте, че на този ден можете просто да се обърнете и да си тръгнете. Не позволявайте на конфликта да ви парализира или ограничава. Позволете си да изследвате нещо ново, дори ако трябва да го направите сами, без одобрението и подкрепата на другите.

❤Още хороскопи за 23 септември 2021: финансов, любовен ❤

ТЕЛЕЦ

Самоувереността ще бъде полезна утре за Телеца. Има голяма вероятност да получите много изгодна оферта, в която активното ви действие ще бъде основното условие. Хороскопът препоръчва да действате независимо и да не делегирате своите дела на никого, ако не е необходимо, така че всичко да бъде направено правилно и навреме. Предстоят много интересни проекти и за да направите всичко, трябва да сте активни от сутрин до вечер. Днес ще бъде основата, подготвяща се за събития през следващите няколко седмици, така че се опитайте да не я хабите за дреболии.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците просто трябва да помислят за промени! Спрете да се оплаквате от живота си, време е да го промените! На този ден хороскопът съветва Близнаците да говорят с близки, които могат да дадат добри съвети по проблем, който ги тревожи. Може би е време да си уговорите среща с професионален консултант – адвокат, лекар или психолог. Това, което определено не трябва да правите днес, е да се отдавате на спомени от красивото минало – погледнете с ведри очи към бъдещето!

Дневен хороскоп за 23 септември 2021, ( (4)

Дневен хороскоп за 23 септември 2021, четвъртък

РАК

Днес Ракът ще бъде придружен от интереса и вниманието на околните, напълно независими от настроението и вътрешното му състояние. Хороскопът ви съветва да внимавате за усмивки и заинтересовани погледи, насочени във вашата посока – днес сред хората, които са позитивно настроени към вас, може да има и такива, които ще бъдат много полезни в бъдеще. Възползвайте се от вродената ви любов към семейството и излезте сред природата. Днес сте като дълбок кладенец на сигурност, мъдрост и творчески сили в самите себе си.

 

ЛЪВ

Днес Лъвът трябва да се погрижи за любимите си мазоли, защото някой там възнамерява да ви настъпи по тях. Един приятел или колега може да посочи на Лъва, че с просто усилие ще може да се отърве от проблем, от който отдавна се оплаква. Въпросът е дали наистина е искал да се отърве от него, или е бил толкова свикнал с това, че се страхува да го изхвърли от себе си. Хороскопът съветва да не отхвърляте съветите, дори ако първата ви реакция е неприемане. Време е да се научите да обичате себе си, защото тази любов е толкова голяма, че по този начин ще започнете да усещате връзката с останалите, за които толкова копнеете.

Дневен хороскоп за 23 септември 2021, ( (3)

Дневен хороскоп за 23 септември 2021, четвъртък

ДЕВА

Днес Девата трябва да събере волята си в юмрук и да реши отдавнашен проблем. Ти си късметлия! Най-вероятно едно телефонно обаждане е достатъчно, за да го прекрати на този ден. Така че разбийте „заключващата кутия“, имате всички шансове да се отървете от „затварянето“ бързо и без никакви проблеми. Хороскопът съветва Девата да запомни обещанието, дадено на някого: днес е време за неговото изпълнение. Спомнете си, че вашата работа е да постигнете най-доброто, а не съвършенство в онова, което правите. Вие преминавате в своята висша вибрация, която знае как да създаде подходящ и позитивен ефект върху всичко, в което ще участвате.

 

ВЕЗНИ

Днес звездите изпращат на Везните повишен толеранс на търпение и решителност: на този ден те могат да завършат бизнес, който отдавна е започнал, но замръзнал на място. Пренебрегвайки всякакви пречки, Везните могат да продължат напред към целта си днес. Нека този ден не бъде изпълнен с изостреност на чувствата и игра на емоции, но е чудесен за решителни и дори агресивни действия. За това хороскопът съветва да не губите време и да решите на сутринта какво героично нещо да направите днес.

Дневен хороскоп за 23 септември 2021, (Дневен хороскоп за 23 септември 2021, четвъртък

СКОРПИОН

Днес Скорпионът възнамерява да живее с ума си. Заповедите, силните препоръки и дори приятелските съвети го карат напълно да ги отхвърля. Той ще отвърне на всеки натиск с враждебност, така че „съветникът“ няма да се почувства никак комфортно. Хороскопът нарича този ден отличен период за вземане на важни решения в личния му живот. Днес ще можете да направите избор въз основа единствено на собственото си мнение. Въпреки това, по бизнес или работни въпроси, си струва да се откажете от независимостта.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес в живота на Стрелеца може да се появи състояние на напрегнато очакване: нещо, което предстои да се случи много скоро, ви тревожи. Булат Окуджава има прекрасен цитат: „Всеки иска нещо да се случи и всички се страхуват, че може да се случи нещо“. На този ден трябва да се придържате към едно просто правило: направете максимума, който зависи от вас и спрете да се притеснявате за всичко друго. Не се притеснявайте предварително. В някои въпроси Стрелецът трябва днес трябва да върви по течението.

Дневен хороскоп за 23 септември 2021, (1)Дневен хороскоп за 23 септември 2021, четвъртък

КОЗИРОГ

Днес Козирогът може да изглежда смел и груб в очите на другите, въпреки че всъщност той просто иска да бъде искрен, но сега не е в състояние да бъде деликатен и да мисли за впечатлението, което прави. Хороскопът съветва Козирога да спести нервите на близките и колегите си, да се опита да смекчи истината, да размахва меча по-внимателно, за да не посече или нарани дълбоко уважаван или съвсем невинен човек. Следвайки предпазните мерки, Козирогът ще може да защити позицията си утре, без да разрушава отношенията с никого.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес в живота на Водолея може изведнъж да се появи много неприятен човек, който ще донесе със себе си много стрес и раздразнение. За щастие цялото  това положение ще бъде краткотрайно и няма да навреди много. Но хороскопът съветва Водолеите да бъдат готови за такъв обрат и да не реагират твърде бурно. Погрижете се за нервната си система и не я прахосвайте напразно. В конфликтна ситуация не влизайте в полемики, просто се изключете от момента, това ще бъде най-добрият изход за вас.

 

РИБИ

Днес някаква борба, която се води дълбоко в душата на Рибите, най-накрая може да намери изход. Хороскопът ви съветва да спрете да прикривате емоциите си и да си позволите да погледнете ситуацията в ярката им светлина. Може би не е чак толкова трагично. Вие трябва да спрете да страдате от събития, които не могат да бъдат променени, а вместо това да помислите как да оставите всичко в миналото и да продължите напред. Повярвайте си, че толкова много невероятни и прекрасни неща ви очакват зад ъгъла, че има причина да тръгнете напред!

779

Вижте още:

Similar Posts