Лайфстайл

Домът на Майли Сайръс в Южна Калифорния е съчетание от чист рокендрол и съвършенство СНИМКИ

Майли Сайръс е кралицата на рокендрола в момента и като такава тя държи домът й да отразява това. Така че, когато Майли купи своя дом с 6 спални, 7 бани и 6800 квадратни фута (!!!) в Южна Калифорния, тя просто знаеше, че трябва да стигне докрай.

Но вместо да наеме произволен интериорен дизайнер, Майли помолила майка си Тиш да й помогне да реализира жизнената и еклектична визия.

„Майка ми вярва, че нищо не е постоянно, че няма нищо, което не може да бъде променено“, каза Майли пред Architectural Digest.

„Хората правят смели избори в живота си и понякога те работят добре и носят късмет, а понякога – не. Но това е риск, който майка ми няма против да поеме  – и аз съм готова също – и това се отразява в дизайна. „.

Трудно е да се каже кое е „черешката на тортата“ в имота, тъй като цялото място е толкова безупречно декорирано!

Може би трябва да заложим на хола… който, между другото, смело е решен в  черно!

Пространството разполага с най-забавния паунов стол, синя кадифена секция и твърде много уникални детайли за изброяване.

Но ако смятате, че холът е интересен, просто погледнете полилея на дъгата в стаята на Майли, столовете от зебра в трапезарията в кухнята или тапета с тигрови щампи във фоайето.

Да, Тиш със сигурност ще има много клиенти като интериорен дизайнер, когато не е заета да управлява кариерата на Майли и какво ли още не.

636

Similar Posts