Да сготвим вкусно Лайфстайл

Дори не ви трябва тиган: Как да изпържите яйца по изненадващо бърз начин

Как да изпържите яйца без олио и тиган

Има неща, които изглеждат немислими, докато не ги опитате сами. Да сготвите бъркани яйца без олио или тиган? Това изглежда лудост. Но британският готвач Роуз Рейсами предлага революционен метод, който ще изненада и най-запалените гастрономи.

 

Как се пържат яйца без олио или тиган?

Тази рецепта изисква минимално време и усилия, което я прави идеална за тези, които ценят скоростта и качеството. Всичко, от което се нуждаете, е микровълнова печка и две хартиени чинии за еднократна употреба. Представете си колко време можете да спестите, особено в онези сутрешни моменти, когато искате да се насладите на пълноценна закуска, без да прекарвате много време в миене на чинии след това.

 

Тайната на този метод е проста: две хартиени чинии, подредени една върху друга, стават вашият алтернативен „тиган“. Разбийте в тях яйцата, разбийте ги, ако искате да са по-хомогенни. Поръсете малко сол и черен пипер на вкус и сега вашите бъдещи бъркани яйца са готови за микровълнова печка.

 

 

 

След 1,5 минути на максимална мощност ще получите изненадващо апетитни и ароматни бъркани яйца. И ето какво е удивителното: вкусът им е също толкова добър, колкото този, приготвен в тиган с масло. Кой би помислил, че такъв прост метод на готвене може да доведе до такива страхотни резултати?

 

Този метод се превърна в истинско спасение за тези, които ценят бързата и вкусна храна без ненужни проблеми. Идеален е за всички, които бързат сутрин или просто предпочитат минимални усилия при готвене. А също и за хората, които са на диета.

115

Similar Posts