Езотерика Психология

Духовен съвет от гения Никола Тесла: Как да намериш своя път в живота и да имаш повече късмет

гения Никола Тесла

Никола Тесла не е просто гений и голям изобретател. Той също е бил просветен човек, изключително развит в духовно отношение.

Мислите му в областта на духовното развитие са изпреварили времето си.

5 са основните духовни закона, с които можем да променим живота си към по-добро

Тялото ни е безценен подарък

Тялото на всеки човек е произведение на изкуството, създадено от Бог, природата, Вселената. Човешкото тяло е крехко, но красиво. Ученият винаги е казвал, че здравето е на първо място.

Тялото е инструмент за развитието на вашата душа, така че нашите действия трябва да идват от самото сърце, трябва да са наситени с доброта и светлина. Ученият винаги съветвал хората да търсят истината в думи и дела, да отделят злото от доброто и да направят света по-добро място. Това ще ни помогне да намерим своя късмет и правилният път в живота.

Вселената не е само нещо материално

Никола Тесла изучавал енергията. Той знаел, че светът е проникнат от енергийни вълни, които са неуловими за устройствата, но които могат да бъдат усетени от душата.

Той ни съветва да се обърнем внимание на вътрешните процеси в душата, защото те са най -важните. Важно е да слушате сърцето си, тъй като то е свързано с центъра на изобилието на Вселената, който ни насища със сила, стремежи и ни помага да имаме правилните желания.

Ако искаме да ни хрумне добра идея, нуждаем се от самота

Творческата или научната работа изисква поверителност. Ако трябва да създадем нещо уникално, не можете да работим в шум и смут. В моменти на самота човек се отпуска, потапяйки се във вътрешната си енергия.

Мнозина пренебрегват това, но когато се свържем с вътрешното си Аз, ние се трансформираме, получавайки нови възможности на ума и въображението. Този подход прави хората по -успешни в работата, а също така помага в трудни моменти да се определи най -правилния път в живота.

Необходимо е да се концентрират мислите в търсене на истината

Нашите умствени способности идват от висши сили, затова е важно да се съсредоточим върху търсенето на истината. Това помага да установим хармония в себе си и да придобием нова сила за непрекъснато и ефективно движение напред.

Няма нужда да бързаме, за да сбъднем мечтите си

Никола Тесла казва, че ако в главата му се появи мисъл, той не бърза да се захваща за работа. Първо, той прави изчисления, придавайки образ на това, което трябва да излезе в главата му.

Този съвет ще помогне на тези хора, които искат да използват закона за привличане в своя полза. Визуализацията помага да се повиши мотивацията и да бъдат по -успешни в бизнеса, работата, изследванията и дори любовта.

Не се опитвайте да бъдете перфектни

Нашите недостатъци и положителни аспекти са неделими. Всеки, който се опитва да бъде добър с всички около него, никога няма да достигне целта. Принципът Ин и Ян е в основата на всичко.

Никола Тесла е бил обсебен от работата и науката си, но отлично е разбирал как действат законите на хармонията на доброто и злото. Не забравяйте, че не можете да бъдете добри с всички и във всичко. Винаги има такива, които ще смятат, че сте странен или такива, които са по-добри от вас в някои неща. Трябва да приемем този факт спокойно. Това е напълно нормално, успокоява ни великият учен.

Ако някой се подиграва на мечтите и целите ни, това не бива да ни влияе и още повече пък да ни отказва от плановете.

Струва си да се борим за щастието си, защото можем да излезем от тази борба като триумфални победители.

Естествено е човек да се страхува от чужда критика. Тя може да бъде неконструктивна, глупава и безсмислена, така че е най-добре да не се фокусирате върху нея, ако е така. Това може да ни отнеме късмета и да ни отвърне от правилната за нас посока.

3733

Similar Posts