Любов и връзки

Ефектът на Афродита: Как жените привличат мъжете и каква е тайната на магнетизма

Как жените привличат мъжете

Често се случва жена, която не е особено красива, да има огромен брой почитатели. Психолозите веднага обясняват защо това се случва, каква е истинската тайна на женския магнетизъм и как да постигнете същия ефект.

 

Не напразно се споменава името на богинята от митовете. Работата е там, че когато тя влизала във връзка с мъж, тогава като по чудо нещата за него започвали да се развиват по възможно най-добрия начин. Този ефект е възможен и в реалния живот, а не само в приказките.

 

Най-често нещата започват да вървят по-добре за мъжа, когато една жена види в него някой, който той все още само мечтае да стане.

Европейски учени и психолози са провели редица експерименти и стигнали до извода, че е достатъчно човек да бъде наречен гений, за да прояви интерес към науката.

За повечето хора експертното мнение отвън е достатъчно, за да повярват в себе си. Експериментът се състоял в това, че някои деца в училище, след уж правилно изпълнени тестове, получили статут на гении. След това представянето им се подобрило в пъти.

 

Същото се случва и с мъжа. Ако го погледнете и видите в него успешен бизнесмен или щедър джентълмен и той усети вашата безусловна вяра в него, веднага ще разбере, че вие сте жената на живота му. Жената, която го подкрепя и обича. Такава жена той никога няма да напусне.

 

Това важи и в началото на всяка връзка. Достатъчно е да кажете на един мъж, че изглежда страхотно или че има приятна енергия, целеустремен поглед и той ще получи тласък на увереност и симпатиите му към вас ще се увеличат драстично.

 

Други тайни на магнетизма

 

Загадъчност и недостъпност

Жената трябва да бъде тайна за мъжа. Не бива да се отваряте пред първия срещнат човек и да говорите твърде много за себе си. Необходимо е той винаги да иска да узнае нещо за вас. Да му се даде възможност да получи всичко наведнъж е грешен начин, който води до нежелани резултати.

Малко по-добре е, ако жената, напротив – изобщо не допуска никого до себе си. Труднодостъпни и изобщо недостъпни жени – между двете понятия има огромна разлика. Трябва да дадете шанс, но не и да правите всичко за мъжа.

 

Добра воля

Положителността, добротата, откритостта и готовността за диалог – това са качествата на успешните жени в любовната сфера. Те винаги са готови да дадат шанс на всеки, но не показват истинските си намерения. При вида на непознат мъж те се усмихват, а усмивката е най-добрият лек за страха от срещата. Мъжът вижда положителното и не се страхува, че ще му бъде направен груб отказ.

 

Външна привлекателност

Не е нужно да сте топ модел, за да привличате мъже. Привлекателността на една дама се крие в нейната спретнатост. Външният вид трябва да е женствен, горещ, но не предизвикателен. Истински привлекателната жена знае, че тайната на красотата е в целостта на образа, в подчертаването на женствените черти. Според научни изследвания дрехите, които подчертават талията, помагат на дамите с всякакъв размер да изглеждат по-привлекателни.

 

Самоувереност

Това е най-важният момент. Постигането на здравословно самочувствие може да бъде изключително трудно, защото това не е въпрос на един ден. Мъжете не харесват прекалено самоуверените жени и не обичат сивите мишки.

Имат нужда от средно положение. Твърде силните жени ги плашат, защото господата не искат да придобият конкурент в лицето на жената до себе си. Те желаят да се грижат за някого.

Но нежният пол, лишен от увереност, също не е подходящ за тази роля, тъй като повечето мъже смятат, че с такава дама няма да е интересно. Разбира се, това може изобщо да не е така, но мъжете предпочитат да не поемат рискове.

 

Експертите определят най-важните съвети за дамите, които търсят мъжа на мечтите си – важно е да можете да изслушвате, да не спорите с мъжа за дреболии и да цените чувството му за хумор.  Е, има и още. Но тези са основните.

849

Similar Posts