Във форма Здраве

Ефективен начин незабавно да се отървете от мигрена

Мигрената няма нищо общо с главоболието. Страдащите от мигрена казват, че тя е нещо много по-лошо от главоболие. Фармацевтичната индустрия предлага много решения за облекчаване на тази изтощителна болка, но повечето съдържат много опасни химикали. Ние ви препоръчваме да помислите за алтернативни методи на лечение, като например народната медицина.

Страдащите описват мигрената, като поредица от повтарящи се главоболия, които са толкова силни, че блокират ума ви.

Мигрената ви прави свръхчувствителни към всичко около вас и дори най-малката слънчева светлина, може да влоши болката.

Лекарствата, които лекарите предписват облекчават болката, но всичко е временно. Те са вредни за вашето здрава и носят повече вреди, от колкото ползва, след тяхната употреба. Най-лошото в случая е, че след като отмине действието на даденото лекарство, болката ще се завърне отново.

Ако искате да се отървете завинаги от мигрената, опитайте нашата рецепта от природната медицина. Основната съставка е висококачествена хималайска сол и по-точно розова.

Тази рецепта ще ви отърве от досадната мигрена, ще укрепи имунната ви система, ще възстанови електролитите и ще създаде алкална среда в тялото ви.

Втората съставка е лимонов сок. Лимоните имат невероятен алкализиращ ефект. Тези цитрусови плодове имат още по-голяма сила, когато се комбинират с хималайска, розова сол.

 

Съставки:

  • Хималайска розова сол – ½ ч.л.
  • Половин лимон
  • Вода – 1 чаша

 

Начин на приготвяне:

Всичко, което трябва да направите е да смесите лимоновия сок, солта и водата и изпиете тази отвара. Ще забележите първите признаци на подобрение, още след няколко минути.

 

3

Similar Posts