Стайлинг Стил

Erba Pura е слънчево уханно пътешествие до Средиземноморска Италия

Парфюм Erba Pura

Пленителният парфюм на Xerjoff – Erba Pura излиза на пазара през 2019 година. И до днес това е едно от най-търсените ухания, не само на италианския бранд, а и изобщо в света на нишовата парфюмерия. Erba Pura впечатлява със своята слънчева лъчезарност и завладяваща жизненост. Много са верните почитатели на този унисекс аромат, които се припознават в енергичната му уханна композиция.

Erba Pura носи динамика и позитивно излъчване

Ароматният шедьовър Erba Pura е проектиран за Xerjoff от Кристиан Карбонел и Лаура Сантандер. Уханната концепция на парфюмеристите привлича, както мъже, така и жени. Слънчевото и свежо начално впечатление, което Erba Pura предизвиква е постигнато с използването на средиземноморски цитрусови акценти лимон, портокал и бергамот. Плодовият акорд в сърцевината прави уханието по-пищно, богато и сочно. Запомнящият се финал на  Erba Pura се дължи на нотките кадифен мускус, мадагаскарска ванилия и амбър.

Внесете слънчево настроение във всеки ваш ден с Erba Pura

Ароматът е подходящ за всички сезони, но най-предпочитан разбира се е през пролетта и лятото. Уханието има освежаващ и тонизиращ ефект, а дълготрайността му е забележителна. Нанесете Erba Pura на всички точки от тялото си, където се усеща пулсът, това ще гарантира разпръскването на пленителния аромат от кожата ви през целия ден. Може да носите Erba Pura, както в работното ежедневие, така и на приятна разходка или слънчева ваканция с приятели. Любимият аромат е чудесен избор и когато ви предстои специална вечерна среща.

Заложете на Erba Pura във всеки момент, в който искате да заблестите

Жизнерадостното ухание ще подобри настроението и ще повиши самочувствието ви. Магията на Erba Pura ще ви накара да се чувствате красиви, харесвани и готови да покорявате. Нито една цел няма да ви се опре, когато сте включили в омайния си арсенал парфюма Erba Pura.

Erba Pura разкрива милион причини да се влюбите в Италия

От уханните нотки, до опаковката и цялостното излъчване на Erba Pura, това е един парфюм безкрайно свързан с Италия, с магията, която излъчва красивата ѝ природа, както и великолепната местна култура, история и традиции. Кехлибареният парфюм е част от уханната колекция на Xerjoff – Vibe. Всеки от запомнящите се аромати и подобаващо съчетан с опаковка и флакон в ярки и жизнерадостни цветове, вдъхновени от темперамента на Италия и нейните слънчеви жители. Любопитна подробност и приятен комплимент към клиентите на Xerjoff е, че всеки парфюм от колекцията Vibe е придружен с красив копринен шал, произведен край езерото Комо – район, утвърдил се като столицата на коприната на Апенините. Позволете на уханието на Erba Pura да пренесе сетивата ви на слънчевото пътешествие до средиземноморското крайбрежие на Италия, където незабравимите емоции са гарантирани!

20

Similar Posts