Астрология

ФАТАЛНА СУПЕРЛУНА 29 септември 2023 г.: Огнено пълнолуние – каква е неговата специална сила и какво ще ни донесе?

СУПЕРЛУНА 29 септември 2023

29 септември 2023 ще представи на света астрологично събитие, което обещава да донесе неочаквани промени и много възможности в живота на много хора. Първото есенно пълнолуние в Овен, наречено фатална суперлуна, завинаги ще остави отпечатък върху съдбата ви. Астролозите разказват за неговата особена сила и влияние върху зодиакалните знаци.

 

Какво ще донесе първото есенно пълнолуние на 29 септември и каква е неговата особена сила?

29-ти септември ще остане в паметта ни като денят, в който енергията на най-горещият и импулсивен знак от зодиака Овен се проявява активно. Този момент несъмнено ще бъде „горещ“, изискващ внимание и предпазливост.

 

И така, какво можете да очаквате от съдбовната СУПЕРЛУНА? На първо място, способността да се вземат бързи, но понякога грешни решения. Така че бъдете внимателни и си дайте време да помислите. Този ден също ще ни даде илюзии за нашите планове, принуждавайки ни да преразгледаме миналото, сякаш превъртаме филм назад. Носталгията и меланхолията ще проникнат в сърцата ни, принуждавайки ни да търсим разбиране, съчувствие и подкрепа.

 

Въпреки всички предизвикателства на този ден обаче, съдбовната СУПЕРЛУНА носи със себе си и уникални възможности. Силата на този период се крие в първия импулс, който Овенът дава. Вашият хороскоп разкрива пред вас безкрайни пътеки и пътища и изборът ще бъде изцяло ваш. Не сте ограничени от граници и сте готови да повлияете на бъдещето си.

 

Това е и специален момент в астрологията, когато пълнолунието се съчетава с аспекта на Уран и квадрата на Венера. Това е времето, когато резултатите стават видими. Финансовите затруднения и напрежението с бизнес партньорите могат да представляват предизвикателства, но си струва да изслушате другата страна и да погледнете ситуацията от различни ъгли.

 

Какво означава „съдбовна СУПЕРЛУНА „?

Под влиянието на фаталната СУПЕРЛУНА всичко скрито става ясно. Темите, за които може би сте мълчали, избягвайки обсъждането, ще станат по-актуални от всякога. Този ден може да се окаже съдбоносен за вас и отваря вратата към решаването на отдавна забравени пъзели.

 

Внезапни промени и изненади могат да бъдат ваши спътници в този съдбовен ден. Бъдете готови за оферти, които могат да променят хода на живота ви или новини, които ще разтърсят света ви. В този ден може да преживеете фойерверки от положителни емоции, но и бъдете готови за предизвикателства.

296

Similar Posts