Хороскоп

Вземи своя щастлив шанс: Финансов хороскоп 18-24 септември 2023

Финансов хороскоп 18-24 септември 2023

Време е да привлечем пари, защото положението на планетите е подходящо за това.  

За да сте сигурни, че винаги ще има пари в къщата, експертите предлагат един сигурен начин. Рецептата е проста, но точно в това е силата й. Важно е да освободите себе си, дома си и съзнанието си от всичко ненужно и ненужно. И от 18-ти до 24-ти септември това ще бъде малко по-лесно.

Овен

Според финансовия хороскоп за представителите на този знак е важно да се отърват от вътрешните демони. Съмненията и страховете могат да блокират паричните потоци. За Овните е важно да вярват в себе си, да работят спокойно, да вършат работата си така, че резултатът да устройва преди всичко самите Овни. Пазаруването през седмицата ще бъде доста подходящо, но е по-добре да го направите внимателно.

 

Телец

До края на септември много Телци ще разберат какво биха искали да променят в живота си. Това ще се отрази и на финансовия сектор. Те могат да мислят за промяна на дейността, професионална преквалификация, стартиране на собствен бизнес или други обещаващи начинания. Рано е да се предприемат решителни стъпки: сега небесните тела са относително неспокойни.

 

Близнаци

Активната дейност ще помогне на Близнаците да останат на повърхността. Не можете без разходи, но можете да ги използвате в продуктивна посока. Особено важно е да се застраховате от тези разходи, които се случват неочаквано или в неподходящ момент: веднага отделете сумата за плащане на заеми или сметки, купете всички необходими лекарства, попълнете запасите от храна за домашните любимци. Близнаците трябва да следват списък, за да не забравят нищо.

 

Рак

Седмицата ще бъде натоварена и за Раците. Те ще трябва да провеждат срещи, да общуват с клиенти и партньори – с една дума, бизнес дейността им, съдейки по позицията на звездите, е в разгара си. Звездите ги съветват да си почиват, за да не доведе натовареният график до преумора или безсъние.

 

Лъв

Астролозите препоръчват на Лъвовете да не пилеят пари – те ще имат нужда от средства и то съвсем скоро. Търговията ще върви добре тази седмица, но е по-добре да не планирате важни сделки в петък или поне да се подготвите особено внимателно за тях. Времето е благоприятно за командировки, смяна на работа или бизнес преговори. Можете също така да заемате пари на близки.

 

Дева

Сферите на живота на Девата в края на септември са тясно свързани помежду си: успехът в кариерата ще зависи от подкрепата на близките, физическото здраве ще зависи от себереализацията, а възможностите в любовната сфера ще зависят от финансите. Много Деви ще искат да зарадват семейството, приятелите или партньора си с изненади. Можете също така да търсите подаръци за Нова година предварително: най-вероятно ще откриете неща с големи отстъпки и с отлично качество.

 

Везни

Ученето и новият опит ще отворят вратите на успеха за Везните. Време е да подобрите уменията си, защото преди Нова година предстоят кадрови промени. Сега е подходящо време за обучение. Но под лъжлив камък вода не тече и Везните ще трябва да докажат това с пример. Важно е да проверите за какво се харчат парите ви: има известен риск да станете жертва на измамници, така че е по-добре да бъдете внимателни.

 

Скорпион

Скорпионите трябва да помислят за бъдеща почивка. Всички имаме нужда от енергийно рестартиране и промяна на обстановката, а податливите Скорпиони просто се нуждаят от това спешно. Можете да намерите щастие дори в малки непланирани покупки, но ако финансите позволяват, е време да поставите част от парите в касичката. Трябва ви въздушна финансова възглавница.

 

Стрелец

На Стрелците се препоръчва да избягват застой в бизнеса. Особено важно е да направите това в началото на седмицата, тъй като сега енергията на Меркурий, покровителя на финансите, ще се промени много силно. През този период водата няма да тече под камък и Стрелецът трябва да положи усилия, за да постигне успех. За щастие, Вселената обикновено си сътрудничи и самочувствието на тези хора ще им помогне да укрепят бюджета си и да станат по-успешни.

 

Козирог

Отрицателните емоции могат да повлияят негативно на финансовото състояние на Козирозите – дори до степен да стартират програма за енергийна бедност. Представителите на този знак трябва да преразгледат отношението си към парите, особено ако те не се задържат в джобовете им. Особено внимание трябва да се обърне на разходните елементи. Ако нещо не води до никъде и влече Козирозите надолу, тогава те трябва да се справят с него и то бързо.

 

Водолей

Водолеите от 18 до 24 септември вероятно ще поискат да сменят обкръжението си, което ще изисква известни финансови инвестиции. Сега започва период на относително спокойствие и дори някои изненади да изискват допълнителни разходи от Водолеите, в крайна сметка всичко ще се нареди в тяхна полза. Може да опитате да затвърдите позициите си в бизнеса и на работното място. Няма да навреди да спестите малко пари за в бъдеще.

 

Риби

Звездите и планетите съветват Рибите да се сбогуват с дълговете възможно най-скоро. По-добре е да не давате гръмки обещания на никого, а също така да си поставяте изпълними и разрешими задачи и да не спирате дотук. Целите на много Риби през тези седем дни ще започнат да се сбъдват, освен ако те самите не започнат да се движат назад. На 20 септември не бива да се поддавате на изкушенията и да мързелувате.

173

Вижте още:

Similar Posts