Хороскоп

Финансов хороскоп за 23 септември 2021

финансов хороскоп за 23 септември 2021

Време е за активни действия и вземане на независими решения. Утрешният ден носи самочувствие и независимост, което като цяло е много добро за един бизнес. Възможно е да възникнат проблеми с преговорите и дипломацията (включително с властите), но всичко свързано с конкретни въпроси е във вашите ръце днес.

 

ОВЕН

Днес по време на работа Овенът ще иска да играе ролята на крайната истина, изразявайки цялата истина откровено. Добре е, ако той обяви заключението си пред колегите (въпреки че и те няма да се зарадват на такава искреност), по-лошо е, ако това се случи пред ръководството или клиентите. Най-вероятно Овен-разказвач на истината ще бъде изненадан да открие, че желанието му за това е довело само до изостряне на отношенията. Ето защо, хороскопът препоръчва на Овните да се въздържат от груби изказвания – утре най-правилната тактика ще бъде да мълчат и да оставят мислите за себе си.

❤Още хороскопи за 23 септември 2021:  любовендневен ❤

ТЕЛЕЦ

Днес Телецът има засилено чувство за справедливост и затова може неусетно да се превърне в борец за правата на цялото човечество или на конкретен човек – например себе си. Чувствайки се като жертва, Телецът може да започне да скандализира дори в ситуация, в която няма дори и намек за нарушаване на правата. Просто гневът и възмущението кипят в душата му, която трябва да намери изход, дори с цената на конфликт. Ако има желание да се превърнете в Нелсън Мандела, хороскопът съветва да не се изкачвате веднага на барикадите, а да анализирате чувството си на дискомфорт, да идентифицирате източника му и да поканите колеги или лидер да го премахнете.

 

БЛИЗНАЦИ

Близнаците могат да използват денят за пробив в бизнеса и кариерата, като следят внимателно развитието на обстоятелствата. Разположението на звездите ще създаде благоприятна ситуация за вас, в която ще ви бъде лесно да се придвижите към целите си, и то без значително вливане на финансови ресурси, благодарение на креативността и упоритостта. Просто трябва да проявите решителност, смелост и дори нахалство, за да излезете една крачка пред конкуренцията. Не остава време за изчакване – дойде времето за атака!

Финансов хороскоп за 23 септември 2021, четвъртък

Финансов хороскоп за 23 септември 2021, четвъртък

РАК

Днес Ракът буквално и в истинския смисъл на думата ще наложи наоколо всички свои правила – обстоятелства, колеги, лидерство, срокове. Денят може да премине не особено леко, докато всяко действие на представителя на зодията не бъде контролирано от самият него. Основното тук не е да пламнете и да не се оглеждате особено – работата не чака, а ситуацията изисква от вас не размисъл, а активни действия. Днес на работа Ракът ще има своеобразни демонстрационни изпълнения. Развитието на кариерата му и финансовите приходи може да зависи от това и техните резултати.

 

ЛЪВ

Утре звездите предупреждават Лео да не се меси в чужди спорове, защото има шанс той да бъде манипулиран, опитвайки се да го принуди да вземе страна. Хороскопът съветва да положите усилия върху себе си и да спрете това поведение. В противен случай, ще трябва да прекарате целия ден в подреждане на взаимоотношенията. Освен това, колегите могат да се опитат да „закачат“ задачите си върху вас. Ако иска да се приберете навреме, трябва интензивно да се освободите от делата, които не са част от вашите отговорности.

Финансов хороскоп за 23 септември 2021, четвъртъкФинансов хороскоп за 23 септември 2021, четвъртък

ДЕВА

Днес единственият човек, който може да попречи на Девата да постигне успех в бизнеса, може да бъде тя самата. Неумолимото желание да критикува другите и да им посочва грешките може да обърне колектива срещу вас, превръщайки приятелите в бивши и във врагове. В такава среда всички дела ще спрат, така че ще трябва само да се потопите под носа си и да се опитате да свършите цялата работа самостоятелно. Хороскопът ви съветва днес да бъдете по-спокойни към грешките на колегите – не грешат само тези, които не правят нищо.

 

ВЕЗНИ

Везните днес са в решително настроение. От една страна, това ще им позволи да трансформират коренно работния си процес или да предприемат важни стъпки по финансови въпроси, което само по себе си не е лошо. От друга страна, това може да им направи лоша услуга, което да доведе до необмислени разходи и рискови действия. Хороскопът съветва Везните да се консултират с колеги или партньори, преди да приложат бойния си плам на практика. Те няма да ви позволят да направите непоправима грешка.

Финансов хороскоп за 23 септември 2021, четвъртък

Финансов хороскоп за 23 септември 2021, четвъртък

СКОРПИОН

Днес колегите имат пълното право да бъдат тъжни към Скорпиона! За него е трудно да се концентрира върху бизнеса, а по лицето му непрекъснато се скита мечтана усмивка. Въпреки че, както знаете, на -глупавите неща в света се правят с най-умното лице, хороскопът все пак съветва Скорпиона да се завърне навреме в реалността и поне от части да изглежда сериозен. В противен случай, днес на другите ще изглежда, че той не е достатъчно ангажиран в процеса и не се интересува за общата кауза.

 

СТРЕЛЕЦ

Звездите препоръчват на Стрелеца днес да се посвети на ежедневните грижи, без да планира нищо ново и мащабно. В крайна сметка беше крайно време да подредите нещата в документите, да платите просрочени сметки и да направите много други неща, на които просто не ви дойде мотивация. Напълно възможно е, сред рутината да се подредят нещата за вас, днес нова обещаваща идея изведнъж ще изникне – монотонната работа е много благоприятна за мислене. Така че, дори този спокоен ден може да донесе положителна промяна във финансовите дела.

Финансов хороскоп за 23 септември 2021, четвъртък

Финансов хороскоп за 23 септември 2021, четвъртък

КОЗИРОГ

Днес Козирогът не е склонен към балансирани решения и е готов да се бори с врага по всеки въпрос. Агресивното поведение може, ако не разруши, то за дълго време може да отложи изпълнението на много планове, които изискват точен и деликатен подход. Звездите ви съветват да не режете от клончето си и да се въздържате от резки завои в бизнеса. В противен случай, той ще трябва да премине през неприятно време на загуби. И за да облекчите стреса, идете в парка да побягате или посетете фитнес залата.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес Водолеят ще трябва внимателно да филтрира думите си, за да не застраши финансите или бизнес имиджа си. Това означава, че той не трябва да казва това, което мисли, а това, което трябва да се каже в момента. Когато общува с клиенти, Водолеят трябва да помни, че по време на работа говори не от свое име, а от името на компаниите. Хороскопът ви съветва да се въздържате от коментари и лична оценка на ситуацията, а в някои моменти да замълчите дипломатично – това ще бъде вашият директен път към успеха.

 

РИБИ

Днес Рибите не е нужно да търсят отклонения, за да постигнат успех. В това се крие простотата и сложността на този ден. От една страна, те могат да изразяват любезно и искрено мислите и желанията си и по този начин постигат отлични резултати по кратък начин. От друга страна, днес съществува опасност да се разбие центъра, ако бъдете твърде отворени и честни. Хороскопът ви напомня: истината и откровеното безсрамие са две различни неща. Не забравяйте да отдадете нужното признание за заслугите на събеседника, относно неговия принос във вашите успехи. Подсладете горчивата хапка!

171

Вижте още:

Similar Posts