Хороскоп

Финансов седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

Финансов седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

На 18 октомври 2021 Меркурий и Юпитер ще престанат да са ретроградни, така че със сигурност може да се каже, че повечето от нас ни очакват благоприятни промени и обещаващи възможности. Тези, които искат да се захванат за работа, могат да се съсредоточат върху намирането на допълнителни доходи и спестяване на пари. Мощните финансови потоци ще донесат много печалба на трудолюбивите хора.

 

Овен

Сегашното положение на планетите е много благоприятно за успех в работите, които изискват движение, активност, решителност. Най-много ще върви на тези Овни, които обичат да приключват работата преди крайния срок. На 20 -ти – при неблагоприятното пълнолуние, Овенът трябва да внимава повече. На този ден е по-добре да избягвате харчовете.

Вижте също:

🍀🍀🍀 Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 🍀🍀🍀

❤❤❤ Любовен седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ❤❤❤

Телец

Не се опитвайте да държите нещата под контрол. Астролозите са категорични, че през новата седмица Телецът трябва да започне да импровизира. Звездите и планетите изискват нови неща, учене, началото на нов път, промяна на обстановката и дори житейския път. Също така, не трябва да отказвате оферти: някой или нещо определено ще покаже пътя към финансовия успех, като посочи добре платена позиция и кариерно израстване.

 

Близнаци

Юпитер и Меркурий ще направят Близнаците силни, но в същото време ще им изпратят нови врагове и недоброжелатели. Тази седмица Близнаците ще трябва да се борят за място на слънцето, което може да доведе до значително увеличение на доходите. Важно е да не се поддавате на негативни емоции, да вярвате в успеха си и да не губите пари. Също така експертите съветват да не се претоварвате с бизнес и работа. Намирането на време за почивка е много важно сега. За да преодолеят проблемите Близнаците трябва и да изчистят дома си от негативна енергия .

Финансов седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021Финансов седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

Рак

Раците са готови на всичко, за да постигнат целите си. Тази седмица ще постигнете големи финансови успехи. Но това ще бъде изпълнено с големи проблеми. В работата и в бизнеса се нуждаете от интуицията си. Астролозите ви съветват да се вслушвате в нея не само при вземане на важни решения, но дори и когато посещавате кварталната бакалия. Не споделяйте работните си планове с хората около вас.

 

Лъв

Под егидата на Меркурий   важните събития може да започнат да се случват в живота на Лъва още в понеделник. Това може да ги изненада. Астролозите съветват да оставите страховете зад гърба си. Ако имате важни неща за вършене, тогава тази седмица е моментът да започнете да ги правите. Ако продължите да ги отлагате за по -късно, това може да доведе до сериозни парични загуби. Също така, Лъв от 18 до 24 ще се нуждае от повече бдителност и решителност.

Финансов седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021Финансов седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

Дева

Юпитер и Меркурий ще си свършат работата, позволявайки на Девата най -накрая да реши важни проблеми и да намери стабилност във финансовата сфера. Най -трудният ден от седмицата ще е сряда. Втората половина на седмицата ще бъде най -продуктивното време през целия месец. Ще е възможно да се поемат най -трудните задачи, да се вземат важни решения. През уикендите ще бъде полезно да отидете на пазар, да се поглезите с нови неща, да направите непланирана изненада на любимия човек.

 

Везни

На фона на активни и положителни планети, Везните може да загубят концентрация. Три прости упражнения ще ви помогнат да го увеличите. С тяхна помощ ще бъде възможно лесно да се преодолеят всички трудности, да се решат всички проблеми. При желание Везните могат да си направят почивка от бизнеса, да обмислят плановете си и да отделят част от времето и парите за близките си, за дома и хобитата. Сега е моментът да подобрите квалификацията си, да придобиете нови умения и да заемете по-висока позиция. Финансите са много важни, но не бива да забравяте и за другите сфери на живота.

Финансов седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021Финансов седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

 

Скорпион

Скорпионите трябва да обърнат внимание на специалните  знаци на Вселената. Те ще бъдат важни във всяка област на живота – не само във финансовата сфера. Скорпионите с амбициозни планове трябва да бъдат изключително внимателни. Може би е по -добре да отложат решителните действия за по-нататък. След като се отърва от ретроградността си, Юпитер ще им донесе късмет в новите начинания и ще направи финансовите дела по-спокойни.

 

Стрелец

За да спорят финансовите и служебните дела, Стрелецът трябва да се отърси от натрапчивите мисли и безпокойството. Звездите и планетите ще ви помогнат да успеете в тази посока. Започва благоприятен момент, в който спъването на плановете е малко вероятно. Стрелецът ще може да увеличи доходите и да оптимизира разходите, да спечели уважението на своите началници и колеги. Решителността ще бъде плюс за него, но само ако е оправдана. Можете спокойно да работите в екип, но без да проявявате прекомерно доверие и наивност. По-добре да не се предоверявате на хората, особено когато става въпрос за пари.

Финансов седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

Козирог

Всички Козирози, които са затънали във финансови проблеми и липса на пари, трябва да помислят как да оправят нещата. Меркурий и Юпитер ще обединят усилията си тази седмица, за да покажат на Козирозите техните слабости. Планетите и звездите ще ги направят доста самокритични. Според прогнозата в края на октомври Козирозите ще трябва да спасяват с пари някой от близките си. По-добре не вземайте назаем големи суми за неопределен период, за да не попаднете във финансова дупка.

Водолей

Звездите  ще помогнат на Водолея да се отърве от  финансовите бариери в съзнанието си. Това ще направи хората от тази зодия по-продуктивни и уверени. Планетите и звездите ще им посочат важни неща, които трябва да бъдат продължени и доведени до логичния им край. Ако не разсеете второстепенните въпроси, една седмица ще бъде достатъчна, за да завършите всичко най -важно. За да бъде седмицата продуктивна и успешна, не е нужно да се отклонявате от начертания път. Периодът от 18 до 24 октомври ще бъде време на вдъхновение. Представителите на творчески професии ще могат да печелят повече от обикновено.

Риби

Юпитер ще поеме успеха и просперитета на Рибите тази седмица. С такъв съюзник не можете да се страхувате от нищо: мощната му енергия, с подкрепата на Меркурий, ще бъде добра помощ за постигане на финансови и оперативни цели. Астролозите съветват Рибите да си поставят амбициозни цели и да се съсредоточат върху професионалното израстване. Късметът, парите и промяната ще бъдат привлечени от силата на мисълта. Това ще ви помогне да изберете подходящия момент за справяне с най-трудните предизвикателства.

Нека тази седмица ви донесе на всички зодии богатство, успех и възможности за самореализация.

96

Вижте още:

Similar Posts