Красота Стайлинг

Гримът, който неустоимо привлича мъжете: Как да се гримираме за най-ceкcи излъчване

Гримът който неустоимо привлича мъжете

Какъв грим привлича мъжкото внимание? Проучванията показват, че според представителите на силния пол, колкото по-естествена изглежда една жена, толкова е по-красива.

И в това има много логика, тъй като малко мъже ще им хареса да целуват силно начервени устни и вместо да усетят вкуса на любимата, ще трябва да се задоволят с вкуса на нейното червило.

Ето защо, дами, когато се гримирате, е добре да спазвате точно мярката, а също така и да внимавате вашия грим да е в съответствие с правилата за дневна и вечерна визия, за работа и специални поводи.

Съгласете се, едно момиче с тонове спирала на миглите, гъсто начертани вежди и твърде ярко червило би изглеждало малко странно през деня, да не кажем нелепо. Съвсем различно  би било, ако се заложи на приятно очертани очи, лек руж и неутрален оттенък на устните. Ако една жена умело използва козметиката, повечето мъже дори не биха разбрали, че тя е гримирана и биха се възхитили на нейната естествена красота.

Очи

как да се гримираме за най-ceкcи излъчване-гримиране на очи

Красивите очи винаги привличат вниманието. Но е важно те да не изглеждат изкуствени.

Сенките са дискретен цвят, умерено количество. Ако предпочитате опушен грим, изберете неутрални нюанси, а за работа – подходящи дневни вариации на тази техника.

Очна линия

как да се гримираме за ceкcи излъчване - очна линия

Грациозна тънка линия, която деликатно подчертава линията на миглите и се простира леко извън външния ъгъл на окото е перфектен избор.

Миглите

какъв грим харесват мъжете - гримиране на мигли

Те не трябва да са лепкави или да наподобяват четина. Налепените и удължените мигли са добри за театрална сцена, но не и за дневна визия. Добре разположените, равномерно оцветени мигли са най-добрият вариант.

Вежди

какъв грим харесват мъжете - оформяне на вежди

Мъжете предпочитат естествените вежди. Следователно, те не трябва да бъдат прекалено оскубани, както и не твърде нарисувани. Цветът им трябва да съответства на цвета на косата: на естествената блондинка просто няма да подхождат дебели, ярки, черни вежди. Правилото е веждите да са само с тон или два по-тъмни от косата. Това трябва да се има предвид или при боядисване и гримиране.

 

Тен

по какъв грим си падат мъжете - цвят на фон дьо тена

Кожата трябва да е естествена и равна, фон дьо тенът да е невидим. Това може да се постигне само с помощта на качествена козметика. Матовата кожа често подсказва, че върху лицето ви има прекалено много фон дьо тен. И обратно – естественият блясък изглежда много привлекателен и ceкcи . Не забравяйте и за ружа – той също трябва да бъде естествен. Затова е по-добре да избягвате прекалено тъмните нюанси или тези, които изглеждат неестествени (например теракота или дълбока праскова, нанесени върху светла кожа).

Устни

как да се гримираме за най-ceкcи излъчване- гримиране на устни

Тук мненията на представителите на силния пол са разделени: някои се вълнуват силно при вида на червени устни, други харесват повече естествените. Не обичат прекалено много червило или блясък. Нещо повече, блясъкът е твърде лепкав: целуването на жената и последващото избърсване на червило от устните ви изобщо не е мечта за мъжете. Докато естественият нюанс на червилото, първо, ще подчертае естествеността на женския образ и второ, ще привлече повече внимание към очите. Но, внимание! Устните не трябва да са твърде бледи, защото придават на лицето болнав вид. Правилото е да не са по-светли от цвета на кожата.

Червеното червило е страхотно и супер ceкcи , ако се използва при:

  • Вечерен грим
  • Празнично събитие
  • Ако е добре съчетано с останалия грим
  • Ако се прилага правилно

Гримът който неустоимо привлича мъжете- естествен вид

Мъжете ценят естествеността и простотата в женския образ много повече, отколкото предполагате. Прекалената претенциозност или скандалност е отблъскваща, затова ограничете  количеството декоративна козметика по лицето си.

Също така е важно да прилагате ежедневна грижа за кожата. Тогава, с помощта на минимум козметика, ще имате здрав, отпочинал и поддържан външен вид, а това според мъжете е най-най-ceкcи.

125

Similar Posts