Психология

Харизма, чар и други тайни на женската привлекателност

Тайни на женската привлекателност

Всяка жена иска да бъде красива, уверена в себе си и в бъдещето си. Това изисква любов, пари и самодостатъчност. Далеч не винаги е възможно всичко да се постигне само с красота.

Не само една жените, а и всеки човек като цяло трябва да изглежда добре, да бъде образован и уверен в себе си. Само заедно ще ви помогне да преодолеете съмнението в себе си – проклятието, наречено ниско самочувствие, може да бъде изкоренено само чрез комплексен подход.

 

Вътрешна хармония

Много е важно жената да бъде балансирана вътрешно, в съзнанието си. Психолозите казват, че винаги се нуждаем както от отрицателни емоции, така и от положителни. Разбира се, първите трябва да идват в малки количества и да се регулират от нас самите.

Отрицателни емоции могат да се получат от гледане на филми на ужасите например. Можете да прочетете тъжна книга, за да изпитате катарзис или, както се нарича по-просто, пречистване, прозрение. Негативът трябва да присъства, но само по такъв начин, че да не ви пречи.

Що се отнася до положителните емоции, по-добре е да ги търсите постоянно. Правете по-често това, което обичате, почивайте си навреме, смейте се, наслаждавайте се на всеки един момент. Животът е това, което се случва сега, така че трябва да гледаме възможно най-малко към миналото и повече към бъдещето.

 

Физическо състояние, здраве

Има стереотип, че мъжете избират дали да пушат или не, да пият или да не пият. Жените също трябва да се ограничават, ако искат да останат красиви по-дълго. Ако искате да запазите привлекателността си в продължение на много години, тогава не пренебрегвайте следните съвети:

Бъдете по-често на открито

Бягайте поне през ден

Не яжте много сладки и пържени храни

Не пушете и не злоупотребявайте с алкохол

Следвайки тези четири правила, можете значително да помогнете на тялото си да остане винаги в добра форма. Кожата ви ще бъде стегната и силна точно като вас. Тя ще бъде здрава и във форма. Това ще ви помогне да станете по-харизматични .

 

Интелигентност

Интелектът краси жената. Ако сте красива, но няма за какво да говорите, тогава шансовете да впечатлите мъжете ще бъдат по-малко. Вашата привлекателност се тества в разговорите, в общуването като цяло. Гледайте възможно най-много научни програми, четете книги и запаметявайте всичко интересно. Ако мъжете осъзнаят, че могат да говорят с вас за нещо интересно, тогава ще станете звезда на работа, във фитнеса, навсякъде.

Може да е трудно, но решаването на логически и математически задачи ще ви помогне да накарате мозъка си да работи. Това е необходимо дори не толкова, за да изненадате с вашия ум и изобретателност. Това прави живота ви много по-лесен. В ерата на интернет математиката се превърна в нещо като завръщане назад. Тя сериозно подобрява паметта, скоростта на намиране на правилните житейски решения. Това е много важно, ако искате да станете наистина силна и привлекателна жена.

Ако имате проблеми с мързела, използвайте правилото за 21 дни. Живейте в този ритъм поне 3 седмици, за да стане този ритъм навик. Не е толкова много време. Работейки върху себе си сега, вие ставате по-силни и правите бъдещето си по-щастливо.

Правилото за 21 дни

Ако искате да откажете цигарите, изкарайте 21 дни без цигара. Не използвайте никотинови лепенки или дъвки. След 21 дни ще почувствате, че сте свикнали да живеете без цигари, така че ще бъде много по-лесно да ги откажете.

Опитайте се да не нарушавате режима в процеса на свикване с нещо ново – повторенията трябва да са периодични, без неуспехи. Ако пропуснете един ден, ще трябва да започнете всичко отначало. Дори на 20-ия ден не можете да се отпуснете. Доведете нещата докрай и резултатът ще ви зарадва.

Успехът не е въпрос на шанс, а резултат от избор. Вие избирате дали да бъдете успешни или не.

След като сте направили правилния избор, трябва да пожертвате нещо и да постигнете нещо, но победата обикновено си струва усилията.

Правилото за 3 дни

Друго важно правило, което трябва да запомните, е правилото за 3 дни. Ако наистина искате нещо, действайте в рамките на три дни, без да отлагате за по-късно, тъй като ще бъде много по-трудно да започнете да действате.

Успешните жени и мъже не са отделен подвид на човек, това не е късмет и съдба. Успехът е във вас, така че оставете го да излезе и да разцъфти, правейки живота ви по-ярък и красив.

187

Similar Posts