Езотерика

Хора, които крадат късмет: Как да разпознаем и как да се защитим от тях

хора които крадат късмет

Човешката енергия е много крехка и уязвима. Нашето биополе е повлияно от огромен брой външни фактори, така че е важно да поддържате себе си в добра форма и да избягвате негативни влияния.

Най-опасно е излагането на токсични хора. Те са тези, които най -често ни лишават от късмет и добро настроение.

Как да разпознаем хората, които ни спъват късмета

Те ни отнемат положителното настроение. Например, след като разговаряте с роднина, който постоянно се оплаква, може да се почувствате лишени от енергия, изпълнени с гняв или песемизъм.

Чувство на умора след разговор

Разговорът може да продължи няколко минути, но усещането след това остава дълго – неприятно, тегаво и лепкаво. Такива хора пренасят лошата си енергия върху нас.

Не бива да се общува с такива хора. Ако това е близък човек, обикновено искате да го видите, но пък не ви се ходи в дома му. Това е страничен симптом, но също така е много важен, защото показва проблем.

Формиране на негативни нагласи

Например, приятел ви вика, докогато работите и казва: „Е, работиш ли? Сигурно си уморен. “ Преди тези думи не сте изпитвали умора, но след това вече нея я има, защото човекът със силата на думите си е принудил мислите ви да тръгнат по грешния път.

Неуспехи и проблеми, които спъват късмета

Много е важно да разберете защо това се отразява негативно на късмета ви. В повечето случаи негативните хора формират у нас чувство за вина, внасят негативизъм.

Вината, например, е детско чувство, което носи и очакване за наказание. Когато някой ни кара да се чувстваме виновни, ние търсим наказание за себе си, така че несъзнателно привличаме провала.

Отслабено енергийно поле

Бедите се появяват и поради отслабено енергийно поле. Негативните хора често казват или правят нещо, което ни разстройва, дразни, кара да се притесняваме.

Това води до отслабване на биополето, затваряне на чакрите. В резултат на това ние не получаваме положителна енергия от пространството около нас. Поради това се случват неприятностите.

Начини за решаване на проблема

Необходимо е да се установят границите на разрешеното. Може да е трудно да понасяте токсичен роднина, шеф, колега или най -добър приятел, но ако има нещо, което не ви харесва в поведението им, винаги можете да зададете видими или невидими граници.

Например, колега или шеф постоянно дава нежелани съвети как да работите правилно. Трябва спокойно да им кажете, че напротив, това ви намалява производителността, защото е разсейващо и досадно.

Същото е и когато роднина или най -добър приятел, който постоянно говори за проблемите си или ни казва, че няма да постигнем нищо.

В такава ситуация трябва да си кажете веднага мислено „този човек греши“ . Трябва постоянно да си повтаряте, че това няма да повлияе по никакъв начин на живота ви.

Така с течение на времето ще бъде поставен енергиен блок, който няма да позволява на човека да ви действа негативно.

Медитация

.Можете просто да медитирате. Медитацията за облекчаване на безпокойството и негативните мисли ще ви помогне да се отървете от всички лоши мисли, с които ви „заразяват“ вашите близки, колеги и приятели. Това е много полезна и проста практика.

Работете върху гордостта

Експертите отбелязват, че само тези, които са твърде горди, възприемат критиката и негативността като проблемни.

Този, който смята себе си за най-добър, винаги ще обръща внимание на мнението на другите, затова е важно да отработите негативните си страни и да запомните, че не всички хора са прави и просто не се нуждаем от чуждото одобрение за щастие.

Веднага щом признаем, че негативният човек е казал истината, ние приемаме негативната вълна и се настройваме на грешната вибрация.

78124

Similar Posts