Във форма Здраве Любопитно

Хората от I кръвна група – 0: Характер, любов, възможни заболявания

Хората от I кръвна група – 0

Оказва се, че кръвната група може да се каже за много човек. Според експертите тя е огледало на душата.  

Съдържа фактори, които могат да предопределят определени физиологични свойства на организма.

Тази група по право е най-старата. Изследванията показват, че тя е дошла при нас от времето на неандерталците, което е повече от 40 000 г. пр.н.е. Основните компоненти на диетата на тези хора са били всякакви диви растения, насекоми и останки от хищници, тоест мърша. С две думи – груба храна.

Към какво трябва да се придържат хората с кръвна група 0?

Хората с тази кръвна група могат лесно да намерят изход от всяка ситуация. Но тъй като изпитват затруднения при търсене на правилните решения, те имат нужда от помощта на „съмишленици“. Именно тази способност позволява на хората с тази кръвна група да победят директори, организатори или да се отличават с лидерски качества във всякакви начинания. Те имат перфектни ораторски способности, способни са да поведат след себе си тълпи от хора.

Тенденции към заболявания

За тези хора е препоръчително да бъдат постоянно в движение. Това идва от основната съставка в диетата им – месото. Който яде такава тежка храна, много често боледува от някакво заболяване. Затова хората с кръвна група 0 трябва да заложат на физическата активност.

Мъжете от кръвна група 0 в любовта

Ако трябва да опишем всички мъже с една дума, това ще е Казанова. Получаването на внимание от страна на противоположния пол е проста задача за тях.

В този отговорността пада върху жените, които са в състояние да извадят на показ всички таланти на един мъж, така че той да се чувства като завоевател.

Дори и без специални, привлекателни очертания, нито психологически, нито физиологични, мъжът с кръвна група 0 е способен да спечели всяко момиче. Но в същото време тези мъже имат проблем с доверието, което подкопава отношенията и разваля любовта.

Жените от кръвна група 0 в любовта

Тези жени не могат да се нарекат нимфоманки. Но този термин описва максимално тяхното възприемане на този аспект от живота. Такава жена е в състояние да доведе до изтощение всеки индивид от противоположния пол. Освен това жените с кръвна група 0 са много добри домакини. Под тяхното крило всеки мъж разцъфва и е способен да извади на показ най-добрите си черти.

622

Similar Posts