Хороскоп

Хороскоп АВГУСТ 2023 за всички зодии

Месечен хороскопа август 2023

Сезонът на Лъв ще представи благоприятно пълнолуние, което ще се състои на 1 август 2023. Всеки ще почувства значителен прилив на сили в този ден, но не трябва веднага да се поддавате на магията на огнената стихия.

 

На 2 август сутринта Луната ще се приближи достатъчно близо до Земята. Това се нарича перигей, когато човешката психика става нестабилна и вниманието е разпръснато. Затова е по-добре да избягвате масови събирания на хора,  отбелязват астролозите.

 

Освен това, не трябва да забравяме и влиянието на коварната ретроградна Венера (от 23 юли до 6 септември)! През този период е по-добре да отложите козметичните процедури и процедурите против стареене – прибързаните решения могат сериозно да ви разочароват.

 

На 16 август се очаква новолуние , което ще донесе критичен период за здравето. Антивирусният имунитет отслабва и грипните заболявания се активизират.

 

Финансовият въпрос също ще бъде променлив, знаците на зодиака – Телец, Рак и Козирог . Останалите представители на зодиакалния кръг през август в паричната сфера трябва да бъдат особено внимателни.

 

Нептун повишава вероятността от по-високи цени на природни ресурси като нефт и газ. Плутон прави ситуацията с банковата ликвидност и обменните курсове нестабилна, така че трябва внимателно да разгледате тези въпроси,  съветват експертите.

 

И още, от  22 август Меркурий започва да се забавя, а от 25 август да се движи в обратна посока до 15 септември. По това време е по-добре да завършите предварително всички дейности, свързани с търговията, сключването на договори, покупката на домакински уреди и автомобили.

 

Забавящият се Уран ще засили действието на Меркурий, чието влияние ще се усети напълно още на 29 август .

 

В недвижимите имоти и договорите Сатурн управлява през август. Строгата планета не толерира прибързани и импулсивни решения, така че оставянето на жилищните въпроси да се развиват не е добра идея. Но, Телец и Близнаци, напротив, в тази сфера ще имат късмет!

 

Струва си да обърнете внимание на следните дати, когато е препоръчително да отложите отговорни въпроси – 15, 18, 20, 27, 28 и 29 август 2023. Астролозите наричат ​​такива числа стоп дати, когато е по-добре да не вземате важни решения, има висок риск от провал.

 

Хороскоп за Овен за август 2023

Август за зодията ще бъде белязан от удоволствия в любовните отношения. Всичко свързано с романтика и любов ще излезе на преден план. Овните буквално ще се къпят в приятни емоции и вдъхновение.

 

Но това не е причина да хабите цялата си енергия за забавления, ще има и неща, които изискват повишено внимание. Към края на август официалният бизнес ще се усети. Също така не са изключени здравословни нарушения, следователно укрепването на имунната система и приемането на витамини в никакъв случай не трябва да се пренебрегват.

 

Хороскоп Телец за август 2023

Вниманието на тази зодия ще бъде приковано към семейството. Домакинските задължения и дела ще заемат изцяло мислите на Телеца. Ще има желание и сила да оборудвате дома си и да внесете уют в него.

 

Добър период е и за решаване на жилищен въпрос и придобиване на недвижим имот. А към края на месеца на преден план ще излязат нещата, свързани с децата. Освен това, краят на август обещава да бъде много романтичен, така че не пропускайте възможността да си прекарате добре на среща.

 

Хороскоп Близнаци за август 2023

Първата половина на август за представителите на въздушната стихия ще се дължи на безкрайна суматоха, срещи с различни хора и пътувания. Не са изключени нови запознанства, които могат да бъдат много полезни в бъдеще, както и подписване на договори и важни документи.

 

Към края на месеца вниманието на тази зодия ще бъде заето от различни имотни и битови въпроси. Семейството или родителите ще играят решаваща роля през този период. Тяхното мнение трябва да се чуе!

 

Хороскоп Рак за август 2023

Август е чудесно време за решаване на всякакви парични и финансови въпроси. Ракът ще има шанс да спечели и да увеличи капитала си – особено за тези, които планират да отворят собствен бизнес.

 

Последната декада на месеца ще бъде белязана от общуване с роднини. Очакват се много пътувания. Периодът е чудесен и за научаване на нови неща. Придобитите знания определено ще бъдат полезни в бъдеще.

 

 

Хороскоп Лъв за август 2023

Истински фаворити този месец! Лъвовете имат голям енергиен потенциал – повече от всякога. Време е да се проявите и да затвърдите значимостта си в обкръжението, звездите благоприятстват всички решения!

 

Към края на август е време да помислите за обновяване на гардероба си за предстоящия сезон. Покупките, направени през този период, ще донесат особено удоволствие и ще бъдат много актуални. Освен това, през август представителите на огнения елемент отварят различни финансови възможности.

 

Хороскоп Дева за август 2023

Август за зодията ще бъде много енергоемък. Може да има загуба на сила и нежелание за действие.

 

Препоръчително е да сте повече сами сред природата, да отделите време за изучаване на собствения си вътрешен свят и духовни практики. На 20-ти август Девата ще бъде завладяна от прилив на нови сили, а ентусиазмът и енергията ще станат особено забележими за околните.

 

Хороскоп Везни за август 2023

Препоръчително е да посветите този месец на активно планиране. Например, подредете нещата и очертайте важните си планове за есенния сезон. Везните през август стават социално активни. Ще са заобиколени от много съмишленици, които ще подкрепят във всички начинания.

 

В последния месец на лятото обаче не трябва да забравяте за почивката, тъй като до края на август енергийният потенциал на представителите на зодиакалния знак ще бъде изчерпан. Може да се наблюдава хипохондрия и апатия. Разходките сред природата ще помогнат за коригиране на ситуацията.

 

Хороскоп Скорпион за август 2023

Централно място в живота на зодията ще заемат кариерата и кариерното израстване. Лидерството ще играе огромна роля този месец, така че най-добрата тактика е да положите усилия и да се докажете от най-добрата страна. Скорпионите се доближават до своите житейски цели и стремежи.

 

Към края на август е време да обърнете внимание на приятели. Предстоящите срещи и социална активност ще дадат сила за по-нататъшни постижения. Също така си струва да обмислите по-внимателно предстоящия есенен период.

 

Хороскоп Стрелец за август 2023

Август е чудесно време за пътуване и почивка. Освен това този период е изключително благоприятен за сериозни научни познания. За бъдещите студенти Стрелци въпросът с влизането в университет ще бъде решен положително.

 

В последната третина на месеца зодията има всички шансове да бъде „на кон“ и да стане по-видима в обществото. Можете да се впуснете стремглаво в кариера, напредък в кариерата се предвижда на хоризонта. Във всеки случай всички житейски цели ще бъдат постигнати!

 

Хороскоп Козирог за август 2023

Първата половина на август може да бъде белязана от критични ситуации, така че е важно да бъдете изключително внимателни при вземането на важни решения. Козирозите трябва да използват този период за разрешаване на финансови проблеми, свързани с банки, наследство или данъчните.

 

Към края на месеца е време за почивка и пътуване. Може да си вземете почивка и да си прекарате страхотно. А учениците Козирози ще усетят прилив на сили за получаване на знания.

 

Хороскоп Водолей за август 2023

Представителите на тази зодия през август трябва да обърнат внимание на половинката, тъй като тя ще имат нужда от подкрепа и помощ. Също така е чудесен период за брак.

 

Към края на август си струва внимателно да обмислите и претеглите финансовите планове по отношение на банкови депозити и кредити. Може да се наложи да се занимавате с някои неща, свързани със застрахователни компании.

 

Хороскоп Риби за август 2023

Този месец може да бъде белязан от лошо здраве или срив сред представителите на зодията. Възможно е обостряне на хронични заболявания, които преди това не са се усещали. Поради тази причина си струва да укрепвате имунитета и да се разхождате сред природата по-често.

 

Също така, вниманието на Рибите ще бъде насочено към извършване на трудови подвизи. И тук най-важното е да не прекалявате! След 20-ти август на преден план ще излезе всичко свързано със сферите на брака и бизнес сътрудничеството.

10295

Вижте още:

Similar Posts