Хороскоп

Хороскоп ФЕВРУАРИ 2023 ЛЪВ

Хороскоп ФЕВРУАРИ 2023 ЛЪВ

 Хороскоп февруари 2023 ОВЕН

 Хороскоп февруари 2023 ТЕЛЕЦ

 Хороскоп февруари 2023 БЛИЗНАЦИ

 Хороскоп февруари 2023 РАК

 Хороскоп февруари 2023 ДЕВА

 Хороскоп февруари 2023 ВЕЗНИ

 Хороскоп февруари 2023 СКОРПИОН

 Хороскоп февруари 2023 СТРЕЛЕЦ

 Хороскоп февруари 2023 КОЗИРОГ

 Хороскоп февруари 2023 ВОДОЛЕЙ

 Хороскоп февруари 2023 РИБИ

Движение и само напред – под това мото ще премине февруари 2023 г. за повечето Лъвове. Бавно, но сигурно проблемите и пречките напускат живота ви. И така, време е да изправите раменете си и постепенно да се придвижите към целите си.

По всичко личи, че през февруари 2023 г. много Лъвове ще трябва да бъдат в светлините на прожекторите и събитията.

 

През този месец се очакват изключително много срещи, запознанства, преговори и дискусии. И в по-голямата си част всичко ще се окаже прекрасно.

В същото време все още са възможни търкания в бизнес средата, например по отношение на финансите или при избора на стратегии.

 

И в този смисъл средата на февруари 2023 г. е най-несигурното време, когато сътрудничеството може да стане по-малко ефективно и взаимодействието с колеги или партньори да бъде сведено до суха формалност.

И ако тази поведенческа тактика е подходяща за кариера или бизнес, тогава в личния живот може да възникне напрегната атмосфера.

 

За щастие, през третото десетдневие близките отношения ще излязат на преден план, ситуацията ще се промени към по-добро. В същото време, типичните представители на огнения знак могат да се увлекат по езотерични практики или психология.

 

Като цяло първата половина на февруари през 2023 г. ще премине под знамето на динамиката за много Лъвове. Това не е най-лесният период, тъй като ще има много суетене и разсейване от основните задачи. Но, още след 13-ти, Лъвът ще може да подреди приоритетите си и да започне да осъществява своите планове и идеи.

 

Хороскоп февруари 2023 Лъв – основни тенденции

През първата половина на февруари много Лъвове ще трябва да се включат в едни или други планове на приятели или партньори. И подобна дейност едва ли ще позволи на Лъва да остави сили и време за реализиране на лични идеи. Още през първото десетдневие представителите на елемента Огън ще бъдат заредени във всички видове комуникационни процеси, отговаряйки на нечии молби, участвайки в делата и проблемите на други хора.

 

В същото време, някои Лъвове може също да се нуждаят от подкрепа. И в този случай приятели, съмишленици, както и хора с добри връзки ще дойдат на помощ. Всичко това ще бъде много полезно за Лъва: някой ще използва разумен съвет, други дори ще си намерят нова работа.

 

В този не най-благоприятен период от месеца Лъвовете могат да се окажат в епицентъра на укори и претенции. Ще ги изкарат виновни за всичко – нежелани последствия, причинени от неизпълнени споразумения, несвършена работа.

На този етап типичните Лъвове могат да изпитат сериозен емоционален дискомфорт, тъй като другите ще изискват твърде много или дори нещо невъзможно. И говорим не само за професионалната сфера, но и за най-близкото обкръжение на Лъва.

 

Сега отношенията с близки и роднини могат да ескалират поради неизпълнени обещания или на парична основа. Такива събития ще окажат негативно влияние върху психо-емоционалния фон на повечето Лъвове, доставяйки болезнени преживявания, провокирайки вътрешен дисбаланс и жажда за определени изкушения.

В резултат на това можете да станете неоснователно подозрителни и ревниви, като по този начин да налеете още повече масло в огъня.

 

Първата половина на февруари през 2023 г. не е подходяща за сключване на сделки и договори, за инвестиции и скъпи покупки. Възможно е Лъвовете да бъдат принудени да изплатят някои дългове, данъци, неустойки, глоби.

Междувременно, още от 14 февруари общата ситуация ще стане по-положителна. През второто десетдневие за Лъва ще бъде по-лесно да определя основните цели, действията ви ще станат по-последователни и логични.

 

Въпреки това, на професионалната сцена все още могат да възникнат определени сблъсъци с колеги, търкания с началници. Но в по-голямата си част това ще бъдат различни организационни въпроси, които ще бъдат решени бързо и безболезнено. Но типичните Лъвове ще излъчват спокойствие и оптимизъм, като се фокусират върху грандиозното планиране.

 

Също така, в този сегмент на февруари много хора от огнения знак ще заемат активна житейска позиция, социалната и деловата активност също ще се повишат. Лъвовете могат да очакват разнообразни срещи и покани, участие или организиране на светски събития, приятно забавление в социалните среди.

 

Емоционалната откритост и желанието за ярко себеизразяване ще позволят на Лъвовете да придобият полезни връзки, да спечелят известна популярност, да станат по-успешни, уверени и в резултат на това да направят положителни промени в собствения си живот.

 

В същото време през втората половина на месеца Лъвовете ще работят усилено, за да станат по-видими в професионалните среди, да потвърдят своята компетентност и продуктивност. И в този смисъл усилията, положени от Лъвовете, ще донесат достойни дивиденти.

 

Така третото десетдневие на февруари е идеалният момент да се заявите шумно, да демонстрирате своите способности и таланти. Тогава Лъвовете ще могат да преминат на по-високо ниво на развитие, да разширят своите възможности и перспективи за кариера, както и да укрепят финансовите си позиции.

 

Благоприятни дни за Лъв през февруари 2023 г.: 6, 10, 14, 19, 23, 28

Неблагоприятни дни за Лъв през февруари 2023 г.: 3, 8, 12, 16, 21, 26

 

Любов и семейство Лъв февруари 2023

Неблагоприятният аспект на Венера и Марс може да внесе раздор дори в силни съюзи. Самоконтролът ще помогне на Лъва да поддържа отношения. Проблемните двойки са по-склонни да се разпаднат.

 

Финансов хороскоп Лъв февруари 2023

Първата декада на февруари ще бъде белязана от колосални разходи. Като цяло приходите за февруари са скромни.

Можете да разчитате на малки постъпления на 7 и 8, 17, 25 и 26 число.

 

Бизнес и кариера Лъв февруари 2023

Първото десетдневие на февруари е най-трудното време за всички Лъвове. Освен това по-нататъшното развитие на професионалните събития до голяма степен ще зависи от събитията и резултатите от този период.

 

Здравен хороскоп Лъв февруари 2023

През февруари 2023 биопотенциалът на Лъва едва ли ще бъде висок. Така че сега се изисква само чувство за мярка във всичко и грижа за себе си.

10115

Вижте още:

Similar Posts