Хороскоп

Хороскоп ФЕВРУАРИ 2023 ВЕЗНИ

Хороскоп ФЕВРУАРИ 2023 ВЕЗНИ

 Хороскоп февруари 2023 ОВЕН

 Хороскоп февруари 2023 ТЕЛЕЦ

 Хороскоп февруари 2023 БЛИЗНАЦИ

 Хороскоп февруари 2023 РАК

 Хороскоп февруари 2023 ЛЪВ

 Хороскоп февруари 2023 ДЕВА

 Хороскоп февруари 2023 СКОРПИОН

 Хороскоп февруари 2023 СТРЕЛЕЦ

 Хороскоп февруари 2023 КОЗИРОГ

 Хороскоп февруари 2023 ВОДОЛЕЙ

 Хороскоп февруари 2023 РИБИ

Везни, време е за решителни действия и големи начинания! Февруари 2023 ще ви даде много шансове за успешна реализация на грандиозни планове и идеи. Най-важното е, че не спирайте да вярвате в себе си!

Въпреки преобладаването на противоречиви тенденции, през февруари 2023 г. много представители на елемента Въздух ще успеят да намерят плавен, възможно най-безопасен път за развитие на приоритетни идеи и проекти.

 

Това важи еднакво както за предприемачите Везни, така и за мениджърите и обикновените служители.

Между другото, февруарските работни пътувания обещават на Везните добри резултати .

 

Що се отнася до личния живот, Везни, самотни и разочаровани в любовта, февруари 2023 ще донесе интересни запознанства.

Не са изключени шеметни романи, които скоро могат да се превърнат в стабилни дългосрочни връзки.  

 

Първата половина на месеца ще бъде белязана от повишена динамика и суетене. Всичко това може да извади типичните Везни от обичайния им плодотворен коловоз.

В същото време, амбицията на Везните вероятно ще се увеличи. И в този случай прекомерното самочувствие ще бъде изпълнено с търкания в професионалните среди и финансови рискове.

 

Втората половина на февруари 2023 г. обаче ще внесе известна сигурност в много от плановете и инициативите на Везните. Така ще бъде много по-удобно да работите и да развивате идеи.

В края на месеца много Везни ще получат мощна подкрепа или дори безценна помощ, ще почувстват надеждни тилове зад гърба си.

 

Хороскоп Везни февруари 2023 – основни тенденции

Суетната атмосфера на първата половина на февруари може да лиши представителите на въздушния знак от спокойствие. През първата декада на февруари 2023 г. типичните Везни могат да се окажат в „емоционална люлка“, когато настроението стане крайно нестабилно, а решенията и действията – непоследователни, прибързани.

 

В същото време някои Везни може да имат някакъв бизнес далеч от родината си. Възможно е също да има спешна нужда от намиране на нови области на дейност за по-ефективно проявление на таланти, умения и ефективно прилагане на натрупаните знания. В тази част на февруари Везните ще се стремят да разширят възможностите, тъй като старата рамка ще се стесни и „апетитът“ ще се увеличи.

 

В същото време, типичните Везни ще започнат да се държат твърде категорично, пренебрегвайки разумни съвети и обективни мнения. Освен това сега ще ви бъде трудно да разберете желанията си и да приоритизирате.

Нуждата от сериозни промени в живота и особено в сферата на финансите може да стои начело на повечето Везни. На тази основа мнозина ще следват импулсите, отхвърляйки всякакви съмнения и тези действия понякога ще бъдат много незрели и невнимателни.

 

Имайте предвид, че подобна тактика е изпълнена с огромни загуби, но най-важното е, че Везните рискуват да загубят доверието на надеждни партньори (чрез брак или в бизнеса) и могат да загубят материална подкрепа.

Сега всички искове относно общата кауза, капитала или съвместната собственост ще бъдат ненавременни и могат да доведат до загуби. Това е неблагоприятен момент за подписване на споразумения и договори, сделки с недвижими имоти, както и за получаване на кредити и ипотеки.

Освен всичко друго, семейните или любовните отношения също могат да се развалят. Причината за всичко е пълното откъсване на Везните, съсредоточаване само върху глобалните проблеми, пренебрегване на любимите и любимите хора. Не са изключени трудности с бивши партньори или познати, в отношенията с които Везните не са сложили край.

 

Тогава бъдете готови да се справяте със спорни ситуации и да се борите за собствените си интереси, вероятно не без правна помощ. Възможни са и рискови обстоятелства във финансовия сектор, причинени от проблеми с данъците, неплатени задължения, невъзможност за получаване на наследство.

 

За щастие втората половина на февруари през 2023 г. ще се окаже по-положителен период, когато партньорите активно ще подкрепят Везните, ще оказват всякаква помощ, ще ги зареждат с увереност и оптимизъм.

По това време повечето Везни ще се фокусират върху разрешаването на професионални проблеми, изграждането на отношения с колеги или ръководство. Сега много представители на въздушния знак ще демонстрират изключително старание и внимание, предпазливост и предвидливост.

 

В същото време, склонността да се спори и нежеланието да се изслушат мненията на по-опитни хора ще се засили. Всичко това може да доведе до грешни решения, необмислени действия и неприятни последици.

 

В края на февруари типичните Везни ще станат по-малко активни. Енергията и креативността ще намалеят, което ще доведе до промени в настроението и апатични състояния. В този случай Везните ще станат почти невидими, те ще бъдат потопени в себе си, фокусирайки се само върху вътрешните си състояния.

 

Благоприятни дни за Везни през февруари 2023 г.: 4, 10, 14, 19, 23, 27

Неблагоприятни дни за Везни през февруари 2023 г.: 2, 7, 12, 16, 21, 25

 

Любов и семейство Везни февруари 2023

Негативният аспект на Марс и Венера може да провокира взаимни обиди, претенции, кавги и разочарования през първата половина на февруари както сред съпрузи, така и сред влюбени. Опитайте се да не обръщате внимание, това е временно явление.

Финансовата картина на февруари е неутрална. Сериозни пробиви все още не са наблюдавани, но липсата на пари също не застрашава Везните.

Основните разходи ще бъдат свързани с деца, семейство, любовници, дом и живот.

 

Бизнес и кариера Везни февруари 2023

Мениджърите и бизнесмените ще могат да водят конструктивни преговори с тези хора, отношенията с които са стигнали до задънена улица в близкото минало. И в този смисъл второто и особено третото десетдневие на февруари е най-обещаващо.

 

Здравен хороскоп Везни февруари 2023

През първата декада на февруари Везните трябва да бъдат изключително внимателни при пътуване и шофиране.

9830

Вижте още:

Similar Posts