Астрология

Хороскоп на Павел Глоба за седмицата от 27 ноември до 3 декември 2023 г.

Хороскоп на Павел Глоба за седмицата от 27 ноември до 3 декември 2023

Павел Глоба е специалист по общи и финансови астрологични прогнози, известен със своите точни хороскопи. Ако през тази седмица искате да запазите стабилност и да успеете във всички области на живота, следвайте съветите му.

Тази седмица ще бъде много положителна и благоприятна. Настроението постоянно ще се променя към по-добро и апатията ще бъде заменена от желанието за работа за много зодиакални знаци. Основният съвет за всички без изключение е да станете по-добри и да не сте мързеливи.

 

Овен

Най-положителното време за Овните ще бъде средата на седмицата. Необходимо е плавно да влезете в ритъм и да завършите седмицата правилно – без да бързате. Най-важното нещо сега за хората от този огнен знак е спокойствието. Самотните Овни сега ще са на гребена на вълната, очаква ги огромен късмет в любовните отношения. Просто трябва да общувате и любовта ще дойде сама. Редовните упражнения също ще дадат сила на Овена.

 

Телец

За Телците успехът тази седмица ще дойде от фокусирането върху едно нещо. Не разпилявайте. В един момент ще разберете, че са на прав път. В такива моменти най-важното е да намерите сили да продължите в правилната посока. Телецът може да бъде активен във всички области. Любовта и работата няма да си пречат, но са възможни изключения. Може да се наложи да направите избор.

 

Близнаци

Астрологът съветва Близнаците да не поставят етикети на хората. Неприятните на пръв поглед личности могат да се окажат много позитивни и мили. Трябва да сте близо до хората. Също така е чудесно време за пазаруване. Тази седмица ще бъде страхотно време за печелене на пари и тяхното харчене. Сега е време да активирате всичките си вътрешни ресурси, започвайки плавно движение напред.

 

Рак

Павел Глоба съветва Раците възможно най-бързо да забравят за това, което е загубило своята актуалност. Тази седмица трябва да гледате само в бъдещето. През уикенда е важно да направите всички основни покупки, включително и за Коледа. В любовната сфера всичко ще се развива много добре. Всеки Рак, който има връзка не трябва да реагира прекалено много на действията на половинката си.

 

Лъв

Основният двигател на прогреса за Лъва ще бъде желанието да стане по-добър. Това ще му помогне да прогоните негативизма, съмненията и несигурността от съзнанието си. Лъвовете ще получат увереност, че са непобедими, но е по-добре да внимават с това чувство. Непобедимостта е илюзия, а илюзиите са склонни да объркват нещата точно в най-неподходящите моменти. На Лъвовете през тази седмица ще им е по-лесно да постигнат хармония – вътрешна и външна (със света). А това е много важно условие за постигане на щастие.

 

Дева

Тази седмица Девите трябва да се опитат да сбъднат всичките си най-съкровени желания. Може да се наложи да похарчите малко пари, но си заслужава. Всички важни планети ще бъдат силни, така че Девите ще очакват големи победи на всички фронтове. Моментът е добър за смяна на работа, за нови бизнес и любовни запознанства и започване на нови връзки. Тази седмица, ако желаете, можете съвсем лесно да прекъснете връзки с хора, които не харесвате.

 

Везни

Везните не трябва да са твърде взискателни към тези, които обичат и ценят. Възможни са финансови победи в периода от 27 ноември до 3 декември. В края на периода можете да си позволите да похарчите част от спечелените пари за близките си. Тази седмица ще бъде изградена основата на бъдещето. Всяка стъпка е малка тухличка на утрешното ви щастие. Ето защо предприемайте стъпки обмислено и внимателно!

 

Скорпион

Тялото и духът на Скорпиона сега ще са по-силни, така че хората от тази зодия ще бъдат невероятно продуктивни. Бездействието е равносилно на загуба, не го забравяйте! В любовта и в работата отказването е непростимо. Сега е добър момент да разберете себе си и да се посветите на духовни търсения. Можете спокойно да започнете нови връзки и да потърсите нови начини за забавление.

 

Стрелец

Възможно е Стрелците да успеят да научат много нови и интересни неща за себе си като личности. Много разочарования и проблеми ще останат на заден план. В работата и бизнеса Стрелците трябва да правят това, което умеят най-добре – да се докажат като истински лидери, като силни и волеви хора. Важно е да потърсите подкрепа от другите и да предложите своята помощ в замяна.

 

Козирог

Силата на планетите ще помогне на Козирозите да подобрят телесния си тонус и да подобрят настроението си. Самотните Козирози ги чакат романтични приключения и успешен флирт. Много представители на знака може да искат да отидат някъде и да забравят за всичките си задължения, но е по-добре да не го правят, смята астрологът. По-добре е да започнете да решавате семейни проблеми и работа. Сега Вселената изисква повече, отколкото дава, но това е само временно. Трудът ще бъде възнаграден.

 

Водолей

В работата много Водолеи ще могат да поправят минали грешки и да запълнят пропуските. Възможно е да постигнете взаимно разбиране в една връзка. Самотните Водолеи са много склонни да намерят любовта. Физическата активност ще бъде от полза през този период. Освен това трябва да правите повече от любимите си неща и да показвате високо ниво на активност. Неблагоразумието е основният враг на Водолеите тази седмица.

 

Риби

Това ще е много стабилна седмица за Риби. Пиковите стойности на положителната енергия ще са в понеделник и през уикенда. Бъдете честни с хората. Сега е време на избор, време на осъзнаване на вашето място в света. Много представители на зодия Риби ще могат да намерят допълнителни източници на пари, нови партньори и верни приятели.

6049

Similar Posts