Хороскоп

Хороскоп януари 2023 РАК

Хороскоп януари 2023 РАК

Хороскоп януари 2023 ОВЕН

Хороскоп януари 2023 ТЕЛЕЦ

Хороскоп януари 2023 БЛИЗНАЦИ

Хороскоп януари 2023 ЛЪВ

Хороскоп януари 2023 ДЕВА

Хороскоп януари 2023 ВЕЗНИ

Хороскоп януари 2023 СКОРПИОН

Хороскоп януари 2023 СТРЕЛЕЦ

Хороскоп януари 2023 КОЗИРОГ

Хороскоп януари 2023 ВОДОЛЕЙ

Хороскоп януари 2023 РИБИ

Раци, очертава се не е най-лесният, но много важен месец за бъдещето ви. Бъдете оптимисти и се опитайте да грабнете всички шансове и възможности, които щедро ви предоставя януари 2023 г. Сега всичко тепърва започва!

Основната януарска тенденция за повечето Раци ще бъде сферата на междуличностните отношения на различни нива. Отношенията с опоненти и партньори ще излязат на преден план, но ще са далеч от идеалните.

 

Конструктивните преговори ще помогнат за преодоляване на неясноти и разногласия. Почти през целия месец обаче деловата комуникация на Рака ще протича с различен успех.

По един или друг начин януари 2023 г. ще позволи на повечето Раци да активират значими партньорства. И през призмата на действията и решенията на другите много представители на стихията Вода ще могат да осъзнаят истинските причини както за допуснатите грешки, така и за постигнатите победи.

 

В този смисъл, първата декада на месеца може да се превърне в най-наситения период от месеца, когато се появяват конкретни перспективи във важни отношения и планове и основната посока на съвместна дейност става по-определена.

В същото време в средата на месеца може да настъпи разрив в партньорските отношения. Причината за всичко е прекомерната критичност в преценките на Рака и прекомерната му недоверчивост. Поради тази причина ще бъде много трудно да се постигнат взаимни споразумения.

Последната декада на януари през 2023 г. за Раците ще бъде свързана с проблеми на общия бюджет, собствеността или бизнеса. И много Раци ще успеят да обърнат ситуацията в своя полза.

 

Хороскоп Рак януари 2023 – основни тенденции

В самото начало на 2023 типичните Раци могат неволно да бъдат привлечени от чужди инициативи и планове, тъй като се очакват множество идеи и много предложения отвън. Сега партньорите непрекъснато ще тласкат Рака да предприеме някои стъпки, отвличайки ги от собствените им дела.

 

По един или друг начин, още през първото десетдневие старите идеи и изоставените проекти могат да бъдат актуализирани отново. Но в близко бъдеще всичко това може да получи мощен тласък за по-нататъшно развитие.

 

Възможно е през този период обкръжението ви да претърпи неочаквани трансформации. С някого Раците внезапно ще се сближат, а с някои ще прекъснат всички връзки. Освен това мотивите за подобно поведение едва ли са ясни на самите Раци и техните приятели или роднини.

 

Сега типичните представители на елемента Вода ще станат по-независими във възгледите си, ще започнат да изграждат смели планове, привличайки нови съмишленици и познати.

 

И по това време са много вероятни съдбовни срещи с нетривиално мислещи хора, благодарение на които светогледът на Рака ще се разшири и много ще стане очевидно. Ето защо, през първото десетдневие на януари не бива да се отказвате от срещи и общуване.

 

Междувременно, партньорствата могат да ескалират през второто десетдневие на януари 2023 г., когато Раците ще намерят грешки в партньорите, ще критикуват действията им, отхвърляйки дори разумни и безопасни предложения.

 

Освен това, сега действията на партньорите могат да напомнят на Рака за нещо много неприятно или болезнено, да разкрият стари страхове или комплекси, за които той не иска да мисли. На тази основа ще стане почти невъзможно да се работи по обща стратегия и да се обсъждат определени договорености.

 

Раци, през този нестабилен период на януари трябва да сте сдържани и внимателни. Някой от вашето обкръжение може да разпространява слухове и клюки, като по този начин се опитва да подкопае доверието и репутацията ви, лишавайки ви от увереност и спокойствие.

 

Втората декада на януари през 2023 г. е изключително неподходящо време за подписване на споразумения и изготвяне на договори, за съкращения и смяна на работата. Освен всичко друго, Ракът трябва да бъде изключително бдителен през нощта, тъй като рискът от опасни инциденти ще се увеличи.

 

Междувременно, през третото десетдневие някои ще успеят да решат важни въпроси от материално естество. В семейно-любовната сфера ще се наблюдава известно отчуждение и дори студенина. Поради нестабилността в близките отношения типичните Раци могат да изпитат абсолютен дисбаланс, неразбиране и огромна самота.

 

Така в края на месеца неравномерният психо-емоционален фон на Рака, съчетан с много напрегната ситуация, може да провокира мрачни настроения и депресивни състояния. Раците ще се стремят към самотата и спокойствието.

 

Благоприятни дни за Рак през януари 2023 г.: 1, 6, 11, 16, 20, 24, 28

Неблагоприятни дни за Рак през януари 2023 г.: 3, 8, 13, 18, 22, 26, 30

 

Любов и семейство Рак януари 2023

В началото на 2023 г. обвързаните Раци трябва да се скрият и да я изчакат, тъй като половинките ви ще демонстрират неискреност и отчужденост през по-голямата част от януари. Разговорът от сърце все още не е възможен.

Дори силните семейства сега трябва да разрешават натрупаните проблеми.

 

Финансов хороскоп Рак януари 2023

Януари 2023 не е много обещаващ във финансов план. Според хороскопа Раците ще имат огромни разходи, но доходите ще бъдат много скромни.

Междувременно режимът на спестяване и внимателното планиране на разходите ще позволят на Раците да останат на повърхността до пролетта. През март паричната ситуация ще се промени към по-добро.

 

Бизнес и кариера Рак януари 2023

За наетите Раци първата декада на януари ще бъде период на затишие. Най-доброто решение е да си вземете няколко дни почивка или ваканция.

Що се отнася до Раците, търсещи работа, активното търсене може да даде добри резултати, ако се заемете с този проблем в края на този месец.

Ако е имало юридически проблеми, то през януари Раците ще имат един или друг начин да ги разрешат.

 

Здравен хороскоп Рак януари 2023

Влиянието на Марс може да причини хронична умора, да провокира изблици на униние или апатия през целия месец.

 

Раците в напреднала възраст и тези с хронични заболявания трябва да не забравят за превенцията. Има голяма вероятност от сезонни обостряния.

7227

Вижте още:

Similar Posts