Астрология

Интимна съвместимост според зодията: Кой с кого е най-разкрепостен в леглото

интимна съвместимост според зодията

Хороскопът за съвместимост на зодиакалните знаци в леглото ще ви помогне да узнаете за специфичните характеристики и типичното поведение на вашия партньор в интимния живот. Астролозите твърдят, че сеkcуалните предпочитания на хората до голяма степен зависят от знака на зодиака.

Съвместими ли сте с половинката си в леглото?

Да видим представителите на кои зодии са най-подходящи като интимни партньори за вас – тоест, с кого имате шанс за най-сластни любовни удоволствия.

Овенът в леглото

Овните са свикнали да доминират над всичко, дори над сеkcа. Но те често са завършени егоисти в леглото. В същото време представителите на този знак много обичат когато партньорът се възхищава на тяхната красота, тяло и поведение в интимен план. Според хороскопа за съвместимост Лъв, Стрелец и Близнаци са най-подходящи за Овен. Партньорите, които трябва да избягват са Скорпион, Козирог и Риби.

Телецът в леглото

Телецът иска да получи от сеkcа не само физическо удовлетворение, но и морално. Те ценят откритостта в леглото и пълното доверие. Те обаче не са способни на бурни ласки и страст. В леглото Телецът е съвместим с Риби, Рак и Козирог. Няма да му се получат перфектно нещата, обаче, със Скорпион, Лъв, Овен, Дева и Водолей.

Близнаците в леглото

Близнаците не са особено склонни да доставят удоволствие на партньора си в леглото. За тях е много по-важно да получават, отколкото да дават. Но ако представителите на знака намерят своя идеал, тогава техният сеkcуален потенциал ще се увеличи значително. Хороскопът за съвместимост на зодиакалните знаци съветва Близнаците да разгледат по-отблизо Везните, Водолеите и представителите на техния собствен зодиакален знак. Връзките с Дева, Стрелец, Телец и Риби не са препоръчителни.

Ракът в леглото

Раците са ненаситни и страстни натури. Те искат да получат най-много, но самите те рядко мислят за желанията на партньора си. Скорпионът и Телецът ще им помогнат да сбъднат всички свои мечти в леглото. Очаква ги разочарование с Козирози, Близнаци, Везни, Лъв, Дева и Риби.

Лъвовете в леглото

Лъвовете , въпреки ярката си природа в леглото, се държат много несигурно и дори понякога студено. Те са нерешителни и се страхуват да направят нещо нередно. Везните, Стрелецът и Близнаците ще им помогнат да освободят сеkcуалната енергия навън. Несъвместими знаци за Лъвовете са Козирози, Дева, Скорпион, Телец и Водолей.

Девите в леглото

Девите ценят нежността и романтичната обстановка. Те никога няма да продължат връзките с егоисти в леглото или пък неопитни любовници. Представителите на този знак обичат да се забавляват сами и в същото време да носят радост в леглото на партньора си. Хороскопът за съвместимост на Дева е успешен с Водолей, Лъв и представителите на собствената си зодия. Няма да им допаднат особено любовните ласки с Овен, Везни, Скорпион и Телец.

Везните в леглото

Везните оценяват качествения и красив сеkc. За тях не е толкова важен е резултатът, а самият процес. Представителите на този знак обичат красотата и естетиката в леглото и са много взискателни към своите партньори. Везните са съвместими със Стрелец, Близнаци, Водолей, Овен и Лъв. Рибите не са подходящи за тях.

Скорпионите в леглото

Скорпионите, според хороскопа за съвместимост на зодиакалните знаци, са най-чувствените и страстни любовници. Но не всеки е в състояние да устои на сеkcуалния натиск на представителите на този знак. За тях са подходящи хора зодия Козирог, Дева, Рак и Риби. С Овен, Водолей, Лъв и Стрелец няма да им е особено добре в леглото.

Стрелецът в леглото

Стрелците са много креативни в леглото. Те не са против да експериментират и не се страхуват да изглеждат глупави. Стрелците имат идеална съвместимост с Лъв, Водолей, Близнаци, Дева и Риби. Не е съвместими с Рак и Овен.

Козирозите в леглото

Козирозите в леглото са много резервирани и затворени. За тях е трудно да се предадат на импулса от чувствата си и да се доверят на партньора си. Но това не им пречи да се наслаждават на сеkc с Дева, Телец, Скорпион и Риби. Козирозите не са съвместими с Водолей и Лъв.

Водолеите в леглото

Водолеите не могат да бъдат наречени много темпераментни в леглото. Самият факт, че притежават своя партньор, е по-важен за тях от удоволствието. Хороскопът за съвместимост показва добра перспектива за развитие на интимни взаимоотношения с Везни, Стрелец и Близнаци. Хората от тази зодия не са съвместими с Козирог, Телец и Лъв.

Рибите в леглото

Рибите са чувствени любовници, готови да се отдадат напълно на интимното преживяване. Но често постоянните им промени в настроението ги правят пасивни. И все пак ето зодиите, които ще ги вдъхновят за страстни изпълнения в любовното ложе – това са Дева, Рак, Козирог, Скорпион и Телец. С тях сеkcът ще бъде незабравим. Но е добре да избягват любовни връзки с Овен и Лъв.

189376

Similar Posts