Любов и връзки

Интимни тайни: Приложете тези женски трикове и наяве и насън той ще вижда само вас

Интимни тайни - женски трикове

Как да задържим интереса на мъжа по-дълго? Или пък завинаги? Мислите си, че това е невъзможно. Че етапът на влюбване преминава, хормоните намаляват и хората неизбежно в един момент стават безразлични един към друг?

Не че и това не е вярно. Когато не полагат допълнителни усилия, много двойки стигат именно дотук.

Но, да не забравяме, че по същество мъжът винаги си остава едно малко момче, чийто интерес не е трудно да бъде възбуден.

Дребни промени в поведението, налучкването на точните фрази и ето, той отново е запленен от своята жена, както в началото на връзката! И сега вероятно много дами ще си кажат: „Защо пък само жените, кога мъжете ще инициират и те подобно „възраждане“ на любовта?“

Скъпи дами, с подобни разсъждения рискуваме да си останем в лоното на скуката, безразличието, недоверието и досадата. Помислете, това ли желаете за себе си?

Именно жените сме тези, които трябва „да врътнем на малкия си пръст“ малкото момче. Да го приласкаем и да му покажем колко вълнуваща може да бъде истинската любов. Защото носим това в себе си. Раждаме се с тази способност – да даряваме любов. И от нея да покълват чудеса. Още от времето на Адам и Ева и … въпросната ябълка.

Но да оставим Библията, философстването и да пристъпим към действия!

Една жена може и трябва да се научи да поддържа интерес към своя мъж. Има си специални, вече изпитани трикове за това, не е нужно да откриваме топлата вода!

Нека психолозите ни разкажат за тях, а от нас се изисква само да намерим начин да ги приложим в конкретния случай и конкретна ситуация. Звучи добре, нали? И наистина е така.

Приложете тези женски трикове и наяве и насън той ще вижда само вас

Какво е необходимо?

Да изглеждаме привлекателни, но … по своя си начин

Той вече ви е харесал такава, каквато сте. Преди да открие всички ваши положителни черти в характера, преди да се възхити на вашите таланти, той е видял във вас една красива жена. Това е механизмът на любовта. Така започва всичко. Следователно, не е нужно да променяте нищо. Просто го поддържайте. Вечер, когато го посрещате от работа, разпуснете красивите си коси, в които някога се е влюбил, подчертайте нежната кожа на лицето, като полагате необходимите грижи за нея, нека очите ви блестят – няма нищо по-омайващо за мъжа от ласкавия женски поглед, насочен с любов към него. Не е нужно кой знае колко. Просто не си позволявайте да се показвате вкъщи раздърпани и в непривлекателно облекло, защото това не работи във ваша полза.

Да му показвате, че цените всички усилия, които полага за вас и семейството

Силата на комплиментите е огромна. Спомнете си детските години в училище. Как всички чакаме учителката да ни похвали, за нещо, за което сме положили усилия, дори понякога вложили цялото си сърце! И колко разочароващо е, когато не получим похвала. Сякаш всичко направено се обезсмисля. И с мъжа е така. Работил е цял ден, срещал се е и търпял най-различни хора, похабил е емоционална и физическа енергия, в името на своето семейство. Трябва да получи похвала. Поправил е нещо у дома или сам е измайсторил, за да е по-комфортно за всички – трябва да му кажете, че цените усилията му! Така ще го стимулирате да направи още по-героични дела, защото за него е важно той да бъде вашият герой. И да знае, че е обичан и оценен.

Организирайте изненади, които озаряват очите

Дребните неща топлят най-много сърцето. Романтична вечеря на свещи, любимото му ястие, приготвено с любов, любимата му книга – някое луксозно издание, например. Нов парфюм, чийто аромат би му подхождал. Мъжете разчитат на нас, жените, за тези неща. И се чувстват обичани и обгрижвани, когато им помагаме да избират дрехи, козметични принадлежности и всичко останало, от което рационалното мъжко мислене получава нещо като епилепсия.

Флиртувайте често, при всяка удобна възможност

Флиртувайте с него, флиртувайте кокетно, покажете, че той ви възбужда и че не спирате да го желаете. Поддържайте страстта и огъня във връзката си по всякакъв възможен начин. Жена, която се чувства спокойна и уверена в леглото и е готова да експериментира, може да направи интимния си живот по-вълнуващ дори от най-романтичния филм.

И обратно. Ако се чувствате притиснати, ако не можете да се отпуснете, тогава мъжът също няма да може да изпита удоволствие и интимният ви живот ще стане автоматичен. Покажете страстта си, бъдете активни. Правете това, което искате да правите. Това, което ви идва отвътре.

Отдайте се със сетивата си и тогава и тялото ви ще стане активно. Леглото е зоната, където можете да контролирате, да командвате, да изпускате парата – едно незабравимо антисрес преживяване, на което да се насладите докрай.

Възбуждащо облекло

Когато мъжът гледа жената, той обръща внимание на това, което е облечена. Кои дрехи се считат за най-вълнуващи?

Блузи и рокли с дълбоко деколте

Топ с голи рамене

Къси поли и рокли

Дълги чорапи до средата на бедрото

Тесни дънки, шорти и поли

Корсети

Може да си купите различни бикини, гащеризони, чорапи, неглижета, ръкавици. Дори ако по принцип не носите такова облекло, може да експериментирате с него само за вашия мъж. Ще се чувствате много привлекателни и ще привлечете мъжа си на енергийно ниво.

Различни роли в леглото

Ако искате да бъдете желани ден и нощ, може да опитате различни роли в леглото. Можете да добавите разнообразие с помощта на популярни ролеви игри. Преди да отхвърлите идеята като такава, която не ви допада, защо не опитате поне веднъж? Ето и кои са най-популярните роли, разтърсващи мъжкото въображение:

медицинска сестра

ученичка или студентка

монахиня

домашна прислужница

Снежанка

Вашият мъж определено ще запомни подобно изпълнение и ще оцени вашата фантазия.

 

Ерогенни зони

Без познаване на характеристиките на мъжкото тяло, ще бъде трудно да доставяте удоволствие на любимия човек. Въздействието върху активните точки отпуска и предизвиква силно желание у партньора. Устните могат бързо да разпалят страстта между влюбените. Можете да използвате неочаквана страстна целувка или нежна, при която трябва да щипнете долната устна на мъжа, да я издърпате към себе си и да прокарате език по небцето. Много възбуждащи са и целувките отстрани на врата. Както и масаж на гърба и краката. Трябва да експериментирате, докато налучкате кое точно му доставя най-голямо удоволствие. Преживяването ще е вълнуващо и за двама ви.

Добавете разнообразие

Можете да подновите интимната си връзка, като промените средата. Като за начало можете да преминете от леглото в спалнята към ваната или спонтанно да влезете, докато любимият ви се къпе. Почистете чиниите от масата и игриво поканете любимия човек да се развихрите там. Вариантите са безкрайно много и всяка жена е в състояние да измисли поне още десет такива.

И още нещо много важно. Ако процесът протича тихо, тогава изглежда, сякаш никой не получава удоволствие, така че жената не трябва да се срамува да издава звуци в леглото.  Препоръчително е да издавате звуци, стенания, писъци, да предавате емоции, да се научите да се отпускате възможно най-много в леглото с любимия човек. Изричайте името му, хвалете го. Кажете: „Обичам те!“. Всичко това ще го подлуди напълно.

Не нужно да прилагате всички тези методи, за които говорихме наведнъж. Особено, ако досега не сте изпробвали нито един от тях. Но можете да започнете още сега с тези, които най-много ви допадат. Постепенно включвайте и останалите. А и на ум ще ви хрумнат още много, които може да приложите! Женската фантазия няма граници. Направете така, че да работи за вас. За да бъдете истински щастливи във връзката си.

И вашият мъж и наяве и насън да вижда само вас!

3988

Similar Posts