Лайфстайл

Истинска красота: Джоли показа най-голямата си дъщеря пред света

Джоли показа най-голямата си дъщеря пред света

Феновете на Анджелина Джоли останаха приятно изненадани, когато в мрежата се появиха снимки на 64-годишната звезда и най-голямата ѝ дъщеря. Тя пристигна със Захара на светско събитие. Джоли рядко се появява с децата си пред общността, а още по-рядко публикува техни снимки. Е, прави го понякога – наскоро например сподели какво четат децата ѝ, когато са у дома. Тогава 16-годишната Захара четеше книгата „Най-сините очи“, а 15-годишната Шило – фантастичният роман „Шпионинът“.

Джоли показа най-голямата си дъщеря пред света-Захара

След това пък Анджелина и Захара се появиха в един от културните центрове в Бевърли Хилс, на церемония по връчване на награди, раздавани ежегодно от популярни телевизионни канали. На това събитие звездите получават награди за участие в благотворителни кампании. Джоли се появи там като почетен гост и връчи някои от наградите. Тя и дъщеря ѝ впечатлиха всички с красота, стил и уникалните си рокли в пастелни цветове.

Трябва да имаме предвид, че напоследък Анджелина Джоли не е посветена изцяло на децата си – в живота ѝ се е появил нов мъж – певецът Абел Тесфай, който е по-познат на общността с псевдонима Weeknd. За пръв път се заговори за тях като двойка в началото на лятото, когато бяха забелязани да флиртуват открито на среща в ресторант. Все още никой от тях не е потвърдил слуховете за тази връзка официално, но пък за всички е видимо, че Джоли грее от щастие и е сякаш още по-красива – вероятно има причина за това… Та тя просто цъфти!

Щастлива е не само тя, но и всичките ѝ фенове, които бяха притеснени за своята любимка и емоционалното ѝ състояние след тежкия развод с Брад Пит.

 

204

Similar Posts