Астрология

Избор на автомобил според зодията: За какъв автомобил мечтаят зодиите

Avtomobil-spored-zodiyata-Skorpion

 

 

Възможен ли е изборът на автомобил според зодията? За какъв автомобил си мечтаят различните зодии? Нека да видим!

Avtomobil-sAvtomobil-spored-zodiyata-Ovenpored-zodiyata-Oven

Овен: Шофьорът Овен обича бързите коли. Не си и помисляйте да го изпреварвате на пътя! Това може да го подлуди. Той умее да кара бързо и опасно, но това не е проблем нито за него, нито за околните, тъй като той притежава много добри рефлекси и винаги реагира бързо при наближаваща опасност. Идеалният автомобил за овена е червен, луксозен, спортен автомобил с добра аудио система. Това безспорно е колата на неговите мечти и той би се чувствал истински щастлив, ако притежава поне една такава.

Avtomobil-spored-zodiyata-Telets

 

Телец: Шофьорът Телец несъмнено обича колите и живота. Той изпитва истинско удоволствие зад волана. Като цяло е спокоен и уравновесен. Може да излезе извън равновесие единствено, ако попадне в трафик. Автомобилът мечта за телеца е сив или червен, а защо не и комбинация от двата цвята, луксозен, с удобни кожени седалки и климатик.

Avtomobil-spored-zodiyata-Bliznatsi

Близнаци: Шофьорът Близнаци обича динамиката и приключенията. Бързите коли го правят нетърпелив и любопитен. Когато е зад волана той се чувства млад, независимо на каква възраст е. Шофьорът близнаци си мечтае за различни автомобили. Това не трябва да ви изненадва. Просто приемете, че неговата природа е променлива. Автомобилът, който ще си избере той обаче, трябва да знаете, че задължително ще бъде модерен.

Avtomobil-spored-zodiyata-Rak

Рак: Шофьорът Рак е емоционален мечтател, но това в никакъв случай не му пречи да бъде внимателен. Той винаги е трезвен и концентриран зад волана. Стреми се да спазва правилата за движение, а ако случайно направи някоя грешка, се ядосва много. Никога няма да го видите да шофира без предпазен колан. Той държи както на своята сигурност, така и на сигурността на околните. Автомобилът, за който си мечтае рака е красив, луксозен и мултифункционален. Той не обича високите скорости, въпреки че предпочита автомобили с мощни двигатели. Ако се довери на някоя марка, бъдете сигурни, че никога няма да и изневери.

Avtomobil-spored-zodiyata-La-v

Лъв: Шофьорът Лъв винаги е уверен зад волана. На пътя той умее да пази самообладание и почти никога не прави грешки. Автомобилът мечта за самоувереният лъв е мощен и надежден. Той не би приел друг! За него комфорта, лукса и красотата са от голямо значение, когато си избира кола. Идеалната кола за него е в черен цвят.

Avtomobil-spored-zodiyata-Deva

 

Дева: Шофьорът Дева е добър зад волана. Има какво да научите от него. За него детайлите са от огромно значение. Колата, за която той си мечтае е модерна, просторна, комфортна и икономична.

Avtomobil-spored-zodiyata-Vezni

Везни: Шофьорът Везни е надежден. Дори да попадне в трафик, той няма да се нервира, а напротив, ще остане прекалено толерантен и любезен към другите. Автомобилът, за който той си мечтае е с луксозен и модерен интериорен и екстериорен дизайн. Техническите подробности не са от голямо значение за него.

Avtomobil-spored-zodiyata-Skorpion

Скорпион: Шофьорът Скорпион е див зад волана. Страстната му природа го кара да мечтае за бърз и мощен автомобил, последен модел. За него двигателят не е кутия пълна с тайни. Той може да напише дори книга за двигателите. С една дума неговият автомобил трябва да цепи въздуха!

Avtomobil-spored-zodiyata-Strelets

Стрелец: Шофьорът Стрелец е свободолюбив и обича приключенията. Автомобилът от неговите мечти е хубав и комфортен. Той предпочита модерни автомобили с открит покрив. Така се чувства свободен и изпитва истинско удоволствие от шофирането.

Avtomobil-spored-zodiyata-Kozirog

Козирог: Шофьорът Козирог е добър водач на пътя. Когато си избира кола той може да бъде доста претенциозен. Автомобилът, за който си мечтае козирогът е луксозен и е последен модел. Джиповете са неговата страст!

Avtomobil-spored-zodiyata-Vodolej

Водолей: Шофьорът Водолей обича екстравагантните коли. Той мечтае за автомобил последен модел, с който да привлече вниманието на околните. Автомобилът на водолея задължително трябва да бъде с хармоничен и ексцентричен дизайн и мощен двигател.

Avtomobil-spored-zodiyata-Ribi

Риби: Шофьорът Риби спазва всички правила на пътя. Той винаги внимава и в негови ръце ще бъдете в безопасност. Автомобилът, за който той си мечтае е комфортен и задължително в ярък цвят.

900

Similar Posts