Хороскоп

Източен хороскоп за седмицата от 20 до 26 ноември 2023

Източен хороскоп за седмицата от 20 до 26 ноември 2023

Мнозина ще се отдалечат от драмата и негативността и ще потърсят по-спокойни води.

Енергията през тази седмица – от 20 до 26 ноември 2023 г., е спокойна и мека за всички. Това ни насърчава да се отдалечим от драмата и ескалацията и да потърсим по-спокойни води. Това може да е акт на катарзис, работа в сянка, медитация или отрязване на токсични хора и обстоятелства, които познаваме.

 

Хексаграмата И Чинг тази седмица е Вода над Огън, променяща се на Земя над Вода. Това ни напомня, че различните тактики са полезни в различни сценарии и това, което може да работи чудесно за един човек, може да не работи за друг.

 

Всъщност, тази тактика може да се провали за един и същи човек, ако той не вземе предвид променящите се променливи на света около него. По този начин, това, което може да изглежда като акт на власт в един момент от времето, може да бъде акт на ирационален идиотизъм в друг и обратното. Сега нека се съсредоточим върху седмичния хороскоп за всяка китайска зодия за 20 – 26 ноември 2023.

 

Седмичен китайски хороскоп 20 – 26 ноември 2023 г.

Плъх

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Плъхчета, енергията тази седмица е много важна за вас. Краят на душевната болка ви очаква, а с това и възможността за ново приключение. Грабнете съдбата си и запазете самоуважението си. То ще ви напътства истински.

 

Щастлив ден за любов: 24 ноември

 

В любовта мислете в дългосрочен план, а не за свързване с хора в името на искрящото удоволствие. На път сте да навлезете в плодотворен период от живота си и ако не внимавате, можете да привлечете паразити, които не биха харесали нищо повече от безплатна разходка.

 

Щастлив ден за приятелство: 25 ноември

 

Прекарайте време с любимите си хора тази седмица и дайте приоритет на тяхната компания пред случайни познанства или корпоративни задължения които всъщност не са задължения. Очакват ви благословии.

 

Щастлив ден за кариера: 26 ноември

 

Не се съмнявайте в кариерата си. Вие наистина сте добри в това, което правите. Също така е вярно, че можете да научите много. Последното не отменя първото.

Вол

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

 

Волчета, тази седмица бъдете по-консервативни с енергията си. Сега не е моментът да се впускате в нови приключения. Сега е моментът да се уверите, че всичко е наред по пътя, за да можете да пресечете финалната линия с гордост.

 

Щастлив ден за любов: 20 ноември

 

Някои от вас може да срещнат самохвалци в личния си живот тази седмица. Те ще се преструват, че са по-добри от вас, ще са снизходителни. Спокойно. Вашият вътрешен блясък привлича всякакви хора. Всичко, което трябва да направите, е да се уверите, че лошите не пречат на добрите.

 

Щастлив ден за приятелство: 23 ноември

 

Ако обмисляте да влезете в бизнес партньорство с приятел, може първо да съберете повече информация. Някои връзки функционират по-добре в определени сценарии и напълно се разпадат в по-интензивни.

 

Щастлив ден за кариера: 21 ноември

 

Някои от вас ще бъдат признати за усилията си в кариерата тази седмица. Може дори да получите допълнителни отговорности, повишения или кредити особено ако сте сътрудник в нова програма. Уверете се, че приемате аплодисментите с грация и ще бъдете позлатени!

 

Тигър

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

 

Тигърчета, една фаза от живота за вас приключва точно сега, а друга е на път да започне. Все още сте в преходен период. Така че дръжте се здраво и бъдете нащрек, докато навлизате в тази нова глава.

 

Щастлив ден за любов: 22 ноември

 

В любовта ще се почувствате благословени тази седмица, докато се фокусирате върху това, което е вътре във вас и защо сте страхотен партньор за правилния човек. Не се фокусирайте върху недостатъците. Например, ако някой ви каже, че сте скучен, той може да цени дързостта повече от методичния подход към живота. Бихте били несъвместими с такъв човек, но не и с някой, който цени прецизността и правилата като вас самите.

 

Щастлив ден за приятелство: 26 ноември

 

Ако се почувствате призовани, запалете червена свещ някъде през тази седмица и изпълнете ритуал, насочен към повишаване на самочувствието ви и разкриване на скритите ви таланти. Можете да подсилите намерението си, като носите със себе си парче кварц през следващите 7 дни.

 

Щастлив ден за кариера: 26 ноември

 

Ще ви бъде от полза да се съсредоточите върху финансите си тази седмица и как те могат да помогнат на вашите кариерни цели и бъдеще. Това е особено вярно, ако чувствате, че харчите твърде много. Уверете се, че не прибързвате с инвестициите си.

 

Заек

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

 

Зайчета, обърнете внимание на обкръжението си тази седмица и се опитайте да бъдете внимателни, докато преминавате през дебрите на живота. Ежедневната практика на фокусирано дишане може да ви помогне да останете центрирани и заземени.

 

Щастлив ден за любов: 25 ноември

 

В любовта не се съмнявайте, ако забележите червени звънци в някого или искате да пренесете нещата на следващото ниво с партньора си. Подходете към ситуацията като към предизвикателство, което ще ви позволи да израснете лично и ще знаете кое е най-доброто за вас.

 

Щастлив ден за приятелство: 26 ноември

 

За някои от вас социалните взаимодействия ще бъдат плътни и бързи тази седмица. Докато подхождате към ситуациите с леко сърце и добро настроение, ще бъдете добре.

 

Щастлив ден за кариера: 24 ноември

 

Можете също да внесете тази щастлива енергия в работния си живот, като разговаряте с колегите си по време на обедната почивка.

 

Дракон

1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

 

Дракончета, трябва да сте търпеливи тази седмица. Божественото време играе роля в живота ви, което означава, че нещата няма да вървят толкова бързо, колкото бихте искали. Вярвайте в съдбата и чакайте всичко да разцъфти и да даде плод в точното време. Няма да съжалявате.

 

Щастлив ден за любов: 26 ноември

 

В любовта вие сте призвани да отразявате човека, с когото сте романтично обвързани. Независимо дали сте необвързани или имате връзка, това ще ви помогне да ги разберете по-добре и да намерите общ език по-бързо. По този начин комуникацията ви също може да се подобри.

 

Щастлив ден за приятелство: 26 ноември

 

Някои от вас може да се възползват от участието в благотворителни събития тази седмица. Може би вече сте планирали това. Ако е така, ето знака, който чакате. Можете да подарите нещо на някой, когото познавате, който се опитва да успее въпреки шансовете.

 

Щастлив ден за кариера: 25 ноември

 

Енергията около кариерата ви е добра в този момент, но продължавайте да бъдете търпеливи. Докато работите с достойнство и ръководите екипа си /ако сте мениджър/ с ясна цел и визия, ще се справите добре.

 

Змия

1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

 

Змийчета, тази седмица енергията ви е по-интровертна. Но не до степен да се изолирате от всички. Ще ви бъде от полза да ограничите взаимодействието си само с тези, които означават нещо за вас, които наистина ви обичат и се грижат за вас.

 

Щастлив ден за любов: 23 ноември

 

В любовта ви насърчават да не бързате, дори ако усещате как допаминът се движи във вените ви и адреналинът превръща искрите в огромен пожар. Бавното дишане определено може да ви помогне да се съсредоточите, за да можете да мислите по-ясно и да вземате информирани решения.

 

Щастлив ден за приятелство: 22 ноември

 

Доверете се на инстинкта си тази седмица. Това ще ви помогне да се разминете с опасни преживявания и ще ви изведе на правилния път. Можете дори да запалите жълта свещ в началото на седмицата с намерението да бъдете по-внимателни към интуитивните пориви.

 

Щастлив ден за кариера: 24 ноември

 

В работата трябва да внимавате с темпото, особено ако вече усещате първите признаци на прегаряне. Отпуснете се и ще бъдете добре през следващите седмици.

Кон

1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

 

Кончета, енергията тази седмица е на ваша страна по отношение на прекратяване на токсични връзки и ви помага да избегнете от несигурните пътища. Доверете се на интуицията си, дори ако светът около вас казва друго. Космосът тества вашата решителност в този момент.

 

Щастлив ден за любов: 21 ноември

 

Вашият любовен живот се появява с голяма, смела енергия тази седмица. Някои от вас ще срещнат някой нов и интересен човек. Други ще намерят страхотни приятели на социални събития. Оставете остроумната си страна да ви води.

 

Щастлив ден за приятелство: 20 ноември

 

Ако се чувствате призовани, насладете се на пазаруването тази седмица. Съсредоточете се върху актуализирането на гардероба си.

 

Щастлив ден за кариера: 20 ноември

 

Бъдете търпеливи в кариерата си тази седмица. Зад кулисите всичко се случва във ваша полза, но времето за смели стъпки все още не е дошло. Какво ще кажете да научите нещо ново, докато изчаквате?

Коза

1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

 

Козички, тази седмица енергията за вас е силна, стабилна и успокояваща. Ако сте планирали почивка, ще си прекарате чудесно. Други от вас ще намерят радост в компанията на най-добрите си приятели и любящо семейство.

 

Щастлив ден за любов: 20 ноември

 

В личния си живот се доверете на инстинктите си тази седмица и не пренебрегвайте червените знамена, независимо колко дребни или незначителни изглеждат на пръв поглед. Ще си благодарите по-късно.

 

Щастлив ден за приятелство: 20 ноември

 

Някои от вас може да сметнат за полезно да водят дневник на мисли и чувства относно миналото. Това ще ви помогне да свържете двата края и ще ви осигури повече спокойствие. Носете със себе си аметист, докато правите това и ще получите по-ясни съобщения от подсъзнанието си.

 

Щастлив ден за кариера: 21 ноември

 

В кариерата си вие сте призовани да блестите със светлината си и да демонстрирате своите таланти. Ако можете да комбинирате това с таланта на колегите си, всички ще постигнете нещо невероятно тази седмица.

 

Маймуна

1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

 

Маймунчета, тази седмица ви очакват възможности и нова любов. Готови ли си за това? Някои от вас може да го открият, като посетят социално събитие. Други ще го намерят в задния си двор.

 

Щастлив ден за любов: 23 ноември

 

Докато поддържате вътрешен баланс в личния си живот и вярвате в себе си и способностите си, ще бъдете добре. Не давайте твърде много от себе си или обратното. Очакват ви благословии, ако съумеете да намерите правилния баланс.

 

Щастлив ден за приятелство: 24 ноември

 

Тази седмица може да сте склонни да се поддадете на натиск. Бъдете внимателни, когато общувате с хората и всичко ще бъде наред. Постарайте се да не станете жертва на манипулатори.

 

Щастлив ден за кариера: 25 ноември

 

Енергията около кариерата ви е наистина добра в този момент. Звездите ви насърчават да продължите в същия дух. Сега не е моментът да опитвате нещо ново. Ще ви бъде от полза да проявите малко повече търпение в това отношение.

 

Петел

1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

 

Петлета, енергията ви тази седмица ще прелива. Ще откриете страхотни приятели и поддръжници, които ще ви се притекат на помощ, а също така ще трябва да отблъснете няколко скептици. Доверете се на способностите си и те няма да ви подведат.

 

Щастлив ден за любов: 26 ноември

 

Скоро всичко ще се оправи в личния ви живот, но не и тази седмица. В момента сте в период на преход и ще се възползвате от прекъсването на връзките с миналото или бившите си, за да намерите истинската любов и щастие.

 

Щастлив ден за приятелство: 26 ноември

 

Вашите творчески инстинкти са силни тази седмица. Осланяйте се на тях и ще създадете шедьовър. Сега е добър момент да се захванете със старо хоби, което ви е носило много радост в миналото – ще ви помогне да се почувствате спокойни и концентрирани.

 

Щастлив ден за кариера: 25 ноември

 

Енергията около кариерата ви също е страхотна, но поддържайте темпото, което сте си задали. Няма нужда да прекалявате. В това отношение 2024 г. ще бъде по-добра за нови приключения.

 

Куче

1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

 

Песчета, енергията тази седмица е много сладка и любяща за вас. Времето, което прекарвате с любимите си хора, ще бъде акцентът на тази седмица. Раздялата с някои от тях ще ви доведе до сълзи по-късно.

 

Щастлив ден за любов: 21 и 23 ноември

 

В любовта отстоявайте ценностите си и отстоявайте половинката си. Независимо дали сте необвързани или имате връзка, препоръчваме ви да запомните, че една връзка не може да работи, ако хората в нея са подозрителни и нямат доверие един на друг. В този случай не пренебрегвайте червените лампички.

 

Щастлив ден за приятелство: 26 ноември

 

Ако се почувствате призовани, споделете приятен спомен от миналото си по някое време тази седмица в социалните медии. След това насърчете другите да направят същото в коментарите. Ще се отвори истинско съкровище.

 

Щастлив ден за кариера: 25 ноември

 

Бъдете особено внимателни в работата си тази седмица, особено ако работите с много данни и сте отговорни и за най-малките детайли. Една добра стратегия, дори и да отнеме малко повече време, ще ви носи дивиденти години наред.

 

Глиган

1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

 

Прасчовци, доверете се на вътрешния си глас, дори ако изглежда нелогичен. Вие сте на прав път, дори ако все още не виждате ясно всички аспекти на тази ситуация.

 

Щастлив ден за любов: 23 ноември

 

В любовта се доверете на инстинктите си и не си правете трудности. Колкото по-инициативни сте, толкова по-щастливи ще бъдете. Вселената е на ваша страна в този момент.

 

Щастлив ден за приятелство: 21 ноември

 

Внимавайте с вашия социален кръг. Ако всичко ви е станало досадно, дистанцирайте се за известно време. Това ще направи света ви по-спретнат и ще ограничи неприятностите.

 

Щастлив ден за кариера: 21 ноември

Тази седмица ще имате полза от опита на тези, които са били преди вас, както и от ментори, готови да споделят своята мъдрост. Това ще отвори ума ви за нови идеи и ще ви покаже какво може да се постигне чрез добър опит.

2232

Вижте още:

Similar Posts