Езотерика

Как бързо и лесно да сбъдваме желания всеки ден

Съдване на желание

Всеки от нас иска да сбъдне мечтите си. И това е възможно, но само когато Вселената чуе гласа на вашите мечти.

В нашия свят, където има не само късмет и щастие, но и проблеми и неприятности, не е толкова лесно да се постигне жената цел. Желанията не се изпълняват с махване на магическа пръчица – всеки втори човек от вашето обкръжение ще ви каже това. Има обаче прост начин, който ще ви помогне да сбъднете всяко желание.

Сбъдване на желание – бързо и лесно

Условието е да работите върху себе си всеки ден. И ако искрено искате да осъществите плана си, струва си да похарчите ресурсите си за него. Вселената ще оцени желанието ви да отидете до планирания връх.

Как да сбъднем желание?

Има една неоспорима истина – желанията се сбъдват всеки ден. Но за някой това се случва по-често, а някой тегли късметлийски билет само веднъж в живота.

Откъде идва това несъответствие? В крайна сметка, ако светът се управлява от някаква висша сила – Бог или някой друг,  възниква естественият въпрос: „Защо той е толкова несправедлив?“

Тази мисъл е най-опасният ключ към фалшив път, който ще ви отведе далеч от вашата цел.

Вселената се вслушва в молбите ни, но проблемът е, че можем да ги формулираме неправилно или твърде настойчиво да искаме нещо, което само ще ни навреди. Случва се и човек да не вярва в собствените си сили или да иска едно, но тайно да желае друго.

И няма нищо по-лошо от това да не казваме, когато става въпрос за самата Вселена – тя обича да приема нашите искания буквално.

Ако търсите начин да сбъднете желанието си, вашата Висша сила ще ви даде този шанс. И просто трябва да следвате през леко отворената врата, която ще ви отведе до мястото, където трябва да отидете.

Важни правила за сбъдване на желание

Правете малки, но последователни стъпки.

Не пропускайте щастливия билет, ако попадне в ръцете ви.

Понякога дори инцидентът може да помогне за сбъдването на желание – например, собственото ви име или щастлива случайност. Защото всъщност всичко в света е естествено и това, което ви се струва просто съвпадение, всъщност може да се окаже планът на Вселената, който тя щедро споделя с вас.

Как да сбъднем желание?

Най-важното е да разберете, че не можете да насилите Вселената. Но винаги можете да намерите общ език с нея.

Ако усетите, че сте в задънена улица, може да се нуждаете от помощник – водач, който ще ви помогне да изпълните това, което искате. Ще се окаже точно тази нишка, която ще стане вашата пътеводна звезда.

Ако вашият план е извън вашите сили и простите ежедневни стъпки не ви придвижват много към желания резултат, опитайте се да научите повече за това как да изпълните желанието си. В днешно време този, който притежава информацията, притежава всичко, което означава, че играта си заслужава.

Ключът към изпълнението на вашите желания ще ви помогне по много начини – и да си купите кола или апартамент, и да получите високоплатена престижна позиция, да промените местожителството или да намерите взаимна, силна любов.

Сбъдвайте желания всеки ден. Правете стъпки към мечтата си – дори и малки. Фактът, че не пропускате нито един шанс по пътя си, е ключът към успеха и сбъдването на вашите мечти.

Техники за сбъдване на желание може да прочетете ТУК.

34993

Similar Posts