Любов и връзки

Как да го накарате да полудее от любов: Женски трикове, които винаги работят

как да го накарате да полудее от любов

Да се ​​чувстваш в центъра на вниманието, да виждаш интереса в очите на мъжете, е мечтата на много дами. Това повдига самочувствието, гали егото и ни кара да се чувстваме женствени и привлекателни.

Но мъдрата жена знае, че много по-важно е да очарова не всички мъже, а само един – този, с когото иска да изгради бъдещето си.

И така, как да предизвикаме интереса му? Какво трябва да се направи, така че той винаги да вижда и оценява само нас и никога да не поглежда встрани? Да видим мнението на психолозите.

На кого обръщат внимание мъжете?

Всеки мъж притежава инстинкта на ловец на подсъзнателно ниво – при някои той е по- силно изразен, при други – по-слабо, но всички го имат. И когато един представител на силния пол види някое самоуверено, красиво, женствено момиче, което знае своята стойност, той иска да спечелят тази „награда“.

Вълнението му се разпалва още повече, ако жената не „поддаде“ веднага, а го държи на разстояние. Например, игнорира неговите любовни атаки, отказва да излезе на среща под някакъв предлог.

Затова винаги трябва да сте напълно „въоръжени“, дами, съветват психолозите. Погрижете се да се обличате стилно, с вкус и се грижете за външния си вид. Дрехите трябва да са умерено отворени, с нотка на ceксуалност, но без излишни украшения.

Освен това, за да подлудите истински този мъж, който ви интересува, е важно да притежавате способност за общуване и да умеете да се държите „на положение“ във всяка една ситуация и във всяко едно общество.

Бъдете привлекателни и очарователни

Вниманието на силния пол може да бъде привлечено с помощта на малки женски трикове:

Усмихвайте се очарователно и искрено

Флиртувайте – играйте с думи, но нежно и ненатрапчиво

Използвайте висококачествен парфюм, който оставя след вас фина и изискана следа от аромат

Уверете се, че косата ви винаги е добре поддържана, докосвайте я мимолетно, играйте си с нея, но умерено

Омагьосайте с гласа и интонациите си – избягвайте пронизителни ноти, по -добре говорете по -тихо, не бързайте

Подхвърляйте скромни и смислени погледи (не прекалявайте, един или два погледа със смисъл са достатъчни за започване на разговор)

Не забравяйте за движенията и жестовете: лек наклон на главата, плавни и грациозни движения, леко погалване на шията, ханша, косата,  огледално  изражение на лицето, копиране на жестове на събеседника

Често пъти езикът на тялото говори повече от думи. Трябва да изглеждате естествени, но в никакъв случай да не създавате впечатление, че това са заучени предварително неща.

Не бъдете достъпни

Това, което е лесно да се получи, се оценява евтино. Тази народна мъдрост е напълно в съответствие с психологията на мъжа ловец. Ако е хванал плячката и е уверен, че тя няма да отиде никъде, той ще загуби интерес и ще си каже: „Време е да открием нов ловен сезон“.

Ето защо, ако наистина искате този мъж и този флирт не е просто мимолетна закачка, не бъдете лесна плячка – оставете ловеца да положи усилия да ви завладее.

Какво не бива да допуска жената, която иска да подлуди един мъж?

Не се поддавайте на убеждаване твърде бързо и не позволявайте на мъжа да се доближи твърде много до вас, като му разкриете всичките си тайни.

Запазете нещо и за по-късно. Ако не сте доволни от часа или мястото на определената среща, откажете.

Не тичайте подире му веднага щом той вдигне пръст.

Не превръщайте мъжа в центъра на Вселената, около който се въртят всички ваши интереси. Уважавайте се, отделете време за лични интереси и хобита.

Как да подлудите този, за когото мечтаете?

Нещата, които не бива да забравяме

Не забравяйте да използвате горните женски трикове и да добавите към тях още няколко, конкретно за постигане на резултат с определен мъж.

Когато се срещате, при първите срещи се опитайте да се движите или застанете с гръб към него: очертанията на фигурата ви отзад ще позволят на мъжа да почувства силата си и да мечтае за властта си над вас.

Когато му давате телефона си, предупредете го, че сте много заети и ще можете да отговаряте на обажданията му само в определен момент от деня – това ще го държи в напрежение и ще засили интереса му.

При среща използвайте следния трик – уж случайно докосване, което да насърчи физическия контакт. Докоснете ръката му, после бедрото и коленете си. Това ще го накара да мисли за вас и да иска да продължи към следващата стъпка.

Помолете го за помощ – например да ви помогне с настройките на телефона ви или нещо друго дребно, но достатъчно, че той да се почувства нужен и ценен.

Докоснете го приятелски в края на срещата, може да го целунете и по бузата – той  определено ще запомни този ваш импулс.

На първите срещи или когато си говорите по телефона, го слушайте повече и говорете по -малко за себе си – оставете го да мисли повече за вас, като го оставите с малко информация. Не забравяйте да хвалите, да правите комплименти, за да свързва той разговорите ви с приятни емоции. Опитайте се да не преминавате твърде бързо към интимност, защото колкото по -скоро това се случи, толкова по -скоро ще загубите психическото си надмощие над него. Нека първо оцени колко сте прекрасни и да ви пожелае безумно. Така ще усилите страстта на ловеца с правилната доза загадъчност и недостъпност.

Ако наистина искате този мъж да бъде ваш, намерете пътя до сърцето му. Бъдете негова опора, утеха и най-прекрасното нещо, който му се е случвало в живота. Само така ще осигурите щастие и за двама ви.

1146

Similar Posts