Езотерика Любопитно

Как да харчим, а парите да не свършват: Ритуали за привличане на богатство и връщане на изразходваните пари

Ритуали за привличане на богатство

Всички пазаруваме, а то не се получава без харчене на пари. Но понякога, да не кажем често, парите се харчат много по-бързо, отколкото се печелят. Точно за такива случаи са ритуалите, с чиято помощ ще привлечете богатство и ще възвърнете всички изразходвани финанси. Основното нещо е да ги правите всеки път, преди да отидете на пазар.  

Ритуали, с които бързо ще си възвърнете похарчените средства

Преди да платите за покупките, прошепнете: „Харча пари и ги връщам обратно, не оставам без финанси, не купувам лоши стоки, привличам късмет.“ След това е по-добре да платите с карта. Ако ще плащате в брой, тогава парите трябва да се дадат с лявата ръка, а рестото да се вземе с дясната.

При голям брой покупки, когато стоките се поставят в кошница, трябва мислено да си кажете: „Ще върна всичко, което съм похарчил, ще си тръгна с печалба. Правя покупки, спестявам пари.“ След плащането на покупките няколко монети трябва да бъдат поставени в касичка, а останалите е препоръчително да не харчите до следващия ден.

За да направите покупките си по-изгодни, изгответе списък със стоките, които ще купувате, навийте го на руло кажете: „Ще похарча парите, ще ги върна стократно, няма да пропусна ползите“. Трябва да купите всичко според списъка, а ако искате да пазарувате нещо извън него, тогава преди да го платите си кажете: „Ще похарча парите, ще ги върна утре, ще спечеля два пъти повече“.

Ако купувате нещо по-скъпо и по-голямо, преди да платите си кажете следното: „Ще върна цялата сума (точната цена на стоките), няма да пропусна нищо. Стотинка по стотинка се връща, но се умножава по две.“

След това се препоръчва да не правите покупки и да не харчите до края на деня.

Ако ще пазарувате, никога не носете много пари със себе си и не харчете всичко до последната монета. Винаги трябва да останат пари в портфейла.

Преди да излезете от вкъщи за пазар, кажете следните думи: „Парите винаги са с мен. Влизат в джоба, не излизат от къщи. Правя покупки, привличам пари обратно.“

 

С тези ритуали не само да върнете изразходваното, но и ще подходите разумно към закупуването на различни неща. Освен това, всички нови придобивки ще ви служат дълго време.

325

Similar Posts