Езотерика

Как да изчистим кармата си преди Нова година: Какво да правим от 25 до 31 декември по дни

Как да изчистим кармата си преди Нова година

Всички очакваме Нова година с надежда за щастие и повече късмет. Но, за да пуснем новото и хубавото в живота си, първо трябва да се отървем от старите неприятности.
Вярвате или не, съществува сила, която влияе на Съдбата ни, твърдят езотериците.

Както и че Божието провидение в никакъв случай не е възмездие за това, което сме направили, а просто възможност да преосмислим минали грешки и да влезем в новия си ден поумнели и помъдрели.

Ето затова има нещо много важно, което бихме могли да направим за себе си в бъдеще – да изчистим днешната си карма, изкупувайки кармичните грешки. И за да се случи това няма нужда от нищо специално. Никакво стечение на обстоятелствата или помощ от други хораа. Просто е необходимо да започнем да възприемаме живота като подарък, а не като изпитание …

Как да изчистим кармата си преди Нова година?

 

Пречистваща карма

Важно е да се стартира комплекс за прочистване на кармата седмица преди Нова година. Несравнимата енергия на тези вълшебни дни ще помогне за изчистване на грешките от миналото, които спъват късмета в настоящето. В този смисъл седмицата преди настъпването на 2022 е идеалното време да се обновим духовно!

25 декември – покаяние

Ако го направим от сърце, покаянието е едно от най-мощните инструменти за духовно прочистване. За това, обаче, се изисква честност – признаваме на всички минали грешки и молба за прошка от засегнатите.

26 декември – пречистване на Въздуха

На 26 декември трябва да запалите тамян в къщата. Подходящи ухания са още тези на канела и ябълки – те ще ни заредят с енергия и нова сила. Първо пуснете чист въздух в дома си, като отворите прозорец с думите: „Отвеждам греховете на моите предци, пускам вятъра.”.

27 декември – очистване с Вода

На 27 декември трябва да се отиде в църква и да се вземе светена вода. Поръсва се всеки ъгъл в дома, като се казва три пъти: „Отмивам греховете от мен. Завинаги. Завинаги. Амин!“.

28 декември – пречистване с Огън

Вземете свещ в църквата, донесете я в къщата си, запалете я и кажете: „Прогонвам остатъците от злото. Този, чието име не назовавам, ще се уплаши от огъня.“

29 декември – почистване от Земята

Земята е в състояние да поеме енергията на греховете на миналите поколения. Сложете малко горска пръст зад вратата и не я махайте преди Нова година. След това я избършете с влажна кърпа.

30 декември – очистване с Доброта

Когато надделява над везните на кармата, е възможно да бъде балансирано единствено с добри дела. Не е важно в какво точно ще се излеят добрите ви мисли – благотворителност, подпомагане на бедни или спасяване на животни. Единственото, което има значение е да бъдете с чисто сърце и да правите добрите дела с увереност, че го искате.

31 декември – пречистване и обновяване на Енергията

Новогодишната нощ е най-важният ден. Съберете всичките си роднини и приятели на една маса. Организирайте празник, изпълнен с любов за всичко и всеки! Искрено благодарете на Вселената за добрите неща и изпитанията, които ви е дала.

 

2167

Similar Posts