Във форма Здраве

Как да изчистите дробовете си само за 3 дни след пушенето

изчистване на дробовете след пушене

 Този материал е предназначен за тези, които сериозно са решили да се отърват не само от лошия навик, но и от неговите последици.

Значи сте решили да се откажете от пушенето?

Трябва да се подготвите за почистване на дробовете си предварително. Ето как:

  • Не си позволявайте млечни продукти в продължение на два дни, преди да започнете процедурата. Факт е, че те съдържат токсини, които след това се отлагат в тялото. Трябва да се отървете от токсините, така че почистването след това да протича гладко.
  • Вечерта преди първия ден на почистване трябва да се отпуснете и да подготвите червата си. За да направите това, сварете и изпийте един чайник зелен чай.

През всичките три дни, през които белите дробове ще бъдат почистени, трябва да следвате тези прости инструкции:

Преди закуска ще трябва да пиете пресен лимонов сок (направен от два лимона), разреден в 300 мл вода. Този сок е много полезен за почистване на белите дробове поради антиоксидантите, които съдържа.

Имате нужда и от морков, от който ще трябва да изцедите 400 мл сок. Ще го изпиете преди вечеря. Той перфектно алкализира кръвта. Освен това сокът от моркови е много вкусен.

По време на обяд имате избор. Или пиете компот от сушени плодове, или кисело мляко с цели сушени кайсии и сини сливи. И двете напитки са богати на калий, който може да тонизира цялото тяло.

Преди лягане ще ви трябват или 400 мл сок от червена боровинка, или същото количество сок от замразени плодове. Напитките могат да помогнат в борбата с бактериите, които причиняват белодробни инфекции.

Вземете топла водна баня всеки ден в продължение на половин час. Ако е възможно, можете да посетите банята или сауната. Вашата задача е да изхвърлите токсините от тялото с пот.

И накрая, последната стъпка, след която ще ви бъде много лесно да дишате. Това е вдишване. Увийте главата си в кърпа и я задръжте върху разтвор с гореща вода и 15 капки евкалипт или друго етерично масло.

Готово! Вие сте чисти и отворени за изцяло нов живот. Сега вдишайте дълбоко и издишайте също толкова дълбоко. Вдишайте отново. По-добре е, нали?

558

Similar Posts