Мода Стайлинг Стил

Как да изглеждате по-млади: Подмладяващи прически и нюанси на косата

За да удължите младостта, не е необходимо да прибягвате до радикални методи като пластичната хирургия, достатъчно е просто да изберете добра прическа. Стилистите са подбрали за вас няколко ефективни прически, с които ще изглеждате стилно и красиво. Съветите са базират на цвета и формата на прическата, която визуално коригира външния вид.

 

Какви прически и нюанси на косата подмладяват жените?

Лек бретон - подмладяващи прически

Лек бретон

Според експертите, бретонът играе важна роля в създаването на визията. Той е един вид инструмент, с който можете да коригирате формата на лицето. Например, ако имате явни бръчки на челото, тогава те могат да бъдат прикрити зад небрежен бретон. Но не избирайте плосък, който да скрие напълно челото ви. По-добре е да се консултирате с фризьор, той ще ви помогне да изберете най-подходящият за вас вариант. Добре подбраните прически с бретон освежават много външния вид и подмладяват.

Къси прически - подмладяващи прически

Къси прически

Обикновено дългата коса отива на млади момичета с тонизирана кожа на лицето.

Подмладяващи прически -къса прическа

А в по-зряла възраст късите прически изглеждат много по-добре. За жени над 50 години е по-добре да изберете прически като пикси, дълъг или обикновен боб. Те визуално ще „повдигнат“ лицето и да придадат обем на косата.

Подмладяващи прически-небрежен бретон тип завеса

Прическа в топли цветове

За да освежите кожата и да й придадете руменина много ще помогне боядисването на косата в топли нюанси. Ако имате добър фризьор, подходящият тон може да се превърне в истински лифтинг ефект.

Подмладяваща прическа -топли нюанси - руса коса

Идеалният вариант са кехлибарените нюанси, медно-кафяви и карамелено-медени тонове. Те придават на кожата сияен и здрав вид и подмладяват с няколко години.

Стилистите препоръчват на дамите в зряла възраст да откажат черната коса, тъй като тя има свойството да „добавя години“, подчертавайки ясно бръчките по лицето. А и когато косата израсне ще е много забележимо.

Прическа в топли цветове

Добре поддържана сива коса

Ако косата ви побелее, не е нужно незабавно да я боядисате.

Подмладяващи прически-сива коса

За да изглежда косата красива обаче, за нея трябва да се полагат грижи. Избирайки специална козметика, можете безопасно да оставите и сивата коса.

Подмладяващи прически със сива коса

Красивите сребърни кичури се вписват хармонично във всеки стил визия.

Подмладяваща прическа -сива коса

Топли руси или светло кестеняви нюанси

Кичурите в златисти и въобще всякакви топли нюанси ще придадат на кожата специално излъчване и ще направят жената да изглежда много по-млада от възрастта си. Ако искате нещо неутрално, тогава е по-добре да изберете естествено кестеняво.

Подмладяваща прическа - естествени кестеняви нюанси

Най-добре е да избягвате  пепелно руси нюанси, тъй като те са състаряващи.

Подмладяваща прическа -руса коса

Студената руса трябва да бъде избрана разумно, по-добре е да се консултирате с фризьора си и той ще ви помогне да изберете най-добрия вариант за вас.

21752

Similar Posts