Любов и връзки

Как да контролираме интимния нагон на мъжа: Най-големите тайни за манипулация, които всяка жена трябва да знае

да контролираме интимния нагон на мъжа

Как да не изглеждаме твърде достъпни и в същото време все пак да оставим без дъх? Психолозите ни разкриват тайната на балансираното отношение към силната половина на човечеството, с която нито един неин представител няма шанс пред женската привлекателност.

Мъжът се влюбва истински само след cеkс със своята избраница

Доказан факт е, че мъжът наистина се влюбва в жената само след cеkс, но това не означава, че трябва да си легнете с него на първата среща, предупреждават специалистите

В същото време и обратното не е изключено – при определени обстоятелства се оказва, че не е чак толкова лошо за връзката, ако се впуснем в интимни приключения веднага след първата романтична вечеря.

Точно това дори биха желали и повечето представители на силния пол. За тях мъжествеността и cеkсуалността са неразделни: „Аз съм мъж, трябва да я имам колкото се може по-скоро“.

Мъжете са „визуални“. Те винаги възприемат жената като сексуален обект. Дори нещо повече – с удивителна точност и прецизност представителите на силния пол веднага определят дали една дама е подходяща за тях или не. Могат да определят на момента на запознанството.

И тогава, нима има нещо чудно, че първата мисъл на господата е как да успеят да отведат обекта на тяхната страст веднага в леглото? Но така ли постъпват винаги мъжете? Не.

И за това си има причина. Колкото и да е силна страстта му, влюбеният джентълмен оценя недостъпността на своята избраница и това му въздейства като спирачка. Но, дами, това е още по-добре за нас, защото по този начин ставаме в пъти по-желани!

Пълното любовно щастие – как да го намерите и запазите завинаги?

Някои дами вярват, че ако откажат на мъж да правят cеkс, той вече няма да се обади. Това съвсем не отговаря на истината.

Целият въпрос е доколко той се интересува от вас. Ако той наистина ви харесва и му е интересно да общува с вас, въпреки, че все още не сте правили cеkс с него, се заплита е доста любопитна интрига. Така че, вашият човек определено ще се обади отново, уверяват психолози.

Как да излезем от водата сухи или как да му завъртим главата без да си лягаме с него на първата среща?

За да избегнете cеkса на първата среща, не провокирайте мъжа прекалено. Няма нужда да носите къса пола или дълбоко деколте, защото така той определено ще мисли само за едно.

Ако cеkсът на първата среща все пак се е случил, това не означава, че няма да има втора среща (с изключение на ситуацията, когато сте попаднали на професионален женкар).

Ако му хареса преживяването, всеки нормален мъж определено ще пожелае да ви види отново. Разбира се, той може да си мисли, че не сте придирчиви във връзките и сте способни да си легнете с първия срещнат – точно така, както се е получило при него.

Затова се опитайте да поправите ситуацията и да се погрижите за създаването на правилния имидж – на „свястна“ дама.

Можете да кажете нещо от рода на: „Все още си мисля, че не биваше да си лягам с теб на първата среща, но просто не можах да ти устоя.“ В този случай той веднага придобива статут на специален човек във вашите очи, а вие ще излезете умело от ситуация.

Не прекалявайте с недостъпността

Съветите, които гласят, че колкото по-дълго не допускаме физическа близост с мъжа, толкова по-добре, изобщо не е правилен.

Отблъсквайки мъжа, рискувате да го загубите завинаги. Ако на втората среща все още можете да задържите събитията, то на третата е необходим вече cеkс. В противен случай, мъжът започва да си създава комплекси и да си мисли, че нямате нужда от него.

Мъжете разсъждават просто така: „Ако тя не желае да си легне с мен, значи нещо не ми е наред.“

И след това настъпва и самото разочарование от факта, че той се е опитал да направи всичко за вас, а вие не сте оценили усилията му, уточняват психолозите.

Не плащайте със себе си

Съгласете се да правите cеkс с мъж само ако наистина го харесвате и искате интимност с него. В никакъв случай не си лягайте просто от „чувство за дълг“. Жените мислят, че тъй като мъжът е платил сметката в ресторанта, му дължат нещо за това.

Затова и много дами се стремят сами да си плащат вечерята, за да не останат длъжни на партньора си. Но такава позиция е коренно погрешна, настояват психолозите, уверявайки, че това са просто „комплексите на Совдеп“.

Не забравяйте, никой не дължи нищо на никого. Когато мъжът покани жена в кафене, той иска да бъде с нея и на първо място плаща не за храната й, а за собственото си удоволствие.

Жената трябва да знае за това. Все едно да караш добра чужда кола. Удоволствие, за което трябва да човек да си плати! Само хитър и много нагъл човек може да ви притисне по този отвратителен начин: „Изяде вечерята, сега плати цената“.  Разбира се, дори не си струва да говорим за тази категория мъже.

Психолозите добавят също и че ако една жена се опита да си плати сметката в заведението тя обижда мъжа, който си мисли: „Ако си толкова независима, тогава аз какво правя с теб?“. Мъжът иска да бъде ваш покровител и закрилник, а не просто някой, с когото прекарвате малко време, докато вечеряте, например.

След cеkс – какво да правим и по какъв начин да продължим връзката?

Никога, никога не се обаждайте първи след като сте правили cеkс с един мъж.

Дайте му възможност да поеме инициативата. Колко време ще отнеме това ли? Всичко е индивидуално.

Нормалната ситуация е нещата да се случат в рамките на три дни след събитието, максимумът е седмица, но това това вече е границата.

По- запалените мъже се обаждат почти веднага или изпращат съобщение от рода на „Липсваш ми.“, както и пожелания за „Лека нощ.“ и „Добро утро.“

По-спокойните мъже се нуждаят от малко повече време.

Защо не бива жената да избързва?

Ако една жена се обади или напише съобщение първа след интимност, тя изглежда в очите на мъжа твърде натрапчива. Не искаме да изглеждаме така, нали, дами?

И все пак всичко е строго индивидуално. Така че, ако не може да се стърпи, всяка една от нас е свободна да вземе ситуацията в свои ръце. Но запомнете, когато говорите, най-добре се дръжте просто като добър приятел.

Още по-добре би било, ако си намерите някакво убедително оправдание за постъпката си. Например, да попитате дали той не е намерил случайно обецата ви, защото сте я изгубили.

В никакъв случай не трябва да говорите за чувства, за да не изплашите мъжа и да не изпаднете в ситуация, в която да се окажете наранени.

Можете да бъдете искрени, ако cеkсът ви е харесал и да кажете: „Беше страхотно, ти си супер.“ Един такъв комплимент ще свърши чудесна работа.

И накрая, психолозите ни предупреждават за още нещо много важно –  всички мъже са невероятно подозрителни, особено по отношение на cеkса.  Дори и тези, които се изживяват като мачовци.

Всички представители на силния пол определено се нуждаят от одобрението на любимата си жена.

Ако мъжът види във вас не само физическа красота, но и страхотен приятел, искрен спътник житейския си път, той никога няма да си откаже удоволствието да се срещне отново с вас.

5553

Similar Posts