Любов и връзки

Как да накарате мъжа си отново да копнее по вас

Отново да копнее по вас

Като стане дума за страст, много дами, които са омъжени от дълги години, махват с ръка, давайки да се разбере, че това е нещо отдавна отминало. Но не се отказвайте толкова бързо, защото има начини да върнете пламъка отново и той да гори дори с по-голяма сила, отколкото някога, когато сте се срещнали за първи път.

Да не забравяме, че мъжете обичат с очите си, тоест оценяват жената преди всичко външно, проверявайки я за съответствие с определен идеал. Психолозите ни разкриват 5 тайни, които ще накарат мъжа ви да ви погледне отново така, както на първата среща.

Те определено ще „подмладят“ брака ви и ще накарат вашия мъж да се влюби отново във вас.

 

Тайна номер 1: Косата като един от основните атрибути на красивата жена

От незапомнени времена косата е смятана за един от основните атрибути на красивата жена. Пищните, дълги, копринени и блестящи кичури са не само привлекателни, но и много съблазнителни. Представителите на по-силния пол инстинктивно виждат здравето на жените и способността за размножаване в такава коса.

 

Тайна №2: Ароматът влияе на мъжа

Учените са доказали, че ароматът влияе върху  привличането на мъжа , като го засилва. Оказва се, че женската миризма е тази, която „привлича“ мъжа към жената. Представителите на силния пол по природа имат по-чувствително обоняние и целта ви е да приковавате вниманието на съпруга си на подсъзнателно ниво. Можете да смените парфюма си или да спрете да ядете храни, богати на мазнини и въглехидрати. Изненадващ факт, но именно тези продукти причиняват остра неприятна миризма.

 

Тайна номер 3: Червен цвят в дрехите

Цветовете могат да привлекат вниманието на мъжете, особено червеното. Този цвят олицетворява сексуалността и просто подлудява представителите на силния пол. За да привлечете мъжкото внимание върху себе си, достатъчно е да облечете червена рокля и да се поразмотаете с нея край половинката си. Дори да е зает с важни дела, той пак няма да може да откъсне очи от вас.

 

Тайна номер 4: Омагьосайте го с усмивка

Учените са доказали, че дори съвсем лека усмивка на устните на жената може да привлече мъжкото внимание. Това е красив, грациозен и привлекателен жест, който показва не само чар, но и оптимизъм. Мъжът определено няма да остане безразличен.

 

Тайна номер 5: Дискретен грим

Нищо чудно, че много хора се шегуват и подиграват на жените, които са сложили тон грим, защото изглежда наистина смешно. Повечето мъже ценят естествената красота на жените и не харесват тези, които носят излишък от фон дьо тен, сенки и други помади по лицата си. Можете леко да подчертаете достойнствата на лицето си, използвайки козметика, но с мярка. Леко гримираното лице е много по-привлекателно от негримираното. Дори да сте си изградили навик вкъщи да не носите грим, променете го. Защото това определено ще повлияе на начинът, по който ви възприема вашият мъж. Някой мъдър човек беше казал, че жените правят огромна грешка, докарвайки се само когато излизат навън, а вкъщи ходят в безформени дрехи и често пъти дори невчесани. Трябва да е точно обратното – вкъщи трябва винаги да сияете в пълния си блясък за вашия мъж и тогава той никога да не губи страстта си към вас.

Важно е също да бъдете себе си, да се грижите за здравето, външния си вид и винаги да сте в добро настроение, защото мъжете харесват весели и добре поддържани жени – точно каквато сте и вие! Дори и да не го съзнавате.

1124

Similar Posts