Езотерика

Как да неутрализираме „злото око“: Кармата ни също може да е причина за постоянен лош късмет

причина за постоянен лош късмет

Понякога става така, че уж правим всичко както трябва, но постоянно сме затиснати от проблеми и лош късмет в живота. Питаме се – защо, какви са причините?

Разбира се, за да се справим с всеки един проблем, първо трябва да намерим неговия източник.

Но не винаги причините за неприятностите лежат на повърхността. Понякога е изключително трудно да се стигне до корена на проблемите.

И ако те само се задълбочават, въпреки всички усилия и опити да променим ситуацията, може би обикновените усилия не са достатъчни, а са необходими по-решителни мерки.

Може би начинанията ни завършват с неуспех поради така нареченото зло око – енергиен удар, нанесен ни от човек със силна отрицателна енергия.

Как да се противопоставим на отрицателните енергийни влияния – как да неутрализираме „злото око“?

Според екстрасенсите, кармата ни може да бъде причина за постоянния лош късмет.

Поддръжниците на теорията за прераждането на душите вярват, че ние влизаме в този живот с определено минало и това минало не винаги има положителен ефект върху новия ни живот.

Например, ако човек в предишен живот е бил богат скъперник и много са страдали от това, при ново прераждане той може да „наследи“ сериозни парични проблеми. Това е един вид кармичен дълг, който душата трябва да отработи, за да няма проблеми в бъдеще.

Понякога именно този вид дълг на кармата причинява лош късмет.

Без да знае нищо за кармичните си проблеми и това, че материята е свързана с минал живот, човек се бори да забогатее или да установи силни и взаимни отношения с партньора си, но кармата от миналото го дърпа към дъното.

Кармичните възли във финансовия поток или неблагоприятните кармични връзки , токсичните партньори, от които не можете да се отървем – ето пример за едно такова следствие от тези минали неуспехи.

 

Какво да правим с кармичните възли?

 

Първо, е важно да се определи в коя конкретна област ни преследва неуспехът.

Най-вероятно някъде там, в миналото е възникнало прекъсване, което е причинило проблеми. Ако проблемите са свързани с бедността, вероятно кармата се отплаща за някои негативни черти, свързани с парите – скъперничество, безчувственост към нуждите на другите хора.

Ако черната серия в любовен план постоянно е по петите ви и не спира, може би делата ви в миналото са били свързани с любовна драма, раздяла на семейство, изневяра.

Плащаме за всичките си грехове – и за минал живот, и за настоящия

Случва се също така, че дори не става въпрос за минали животи, пак можем да съсипем живота си неволно, например, като нараним някого тежко, след което неприятностите следват една след друга.

Как да компенсираме щетите на кармично ниво?

Трябва да се опитаме да компенсирате щетите на нивото на кармата и да възстановим баланса в света.

Важно е да правим това съзнателно, без да изпадаме в крайности. Раздаването на всичките си пари само и само неуспехите приключат, не е най -добрият изход.

Необходимо е да се помогне на някого възможно най-много и с чисто сърце при първа възможност, но без да се жертва благосъстоянието на близките. В противен случай можете да се присъедините към редиците „герои“, които оставят семейството без пари, само за да изглеждат като благодетел в очите на хората.

Кармичният дълг постепенно ще отпадне

Постепенно кармичният дълг ще отпадне. Енергията ще бъде изчистена и ще повече от ясно, че нашият лош късмет е приключил, че сме постигнали мир, хармония и щастие.

На пръв поглед този план изглежда подозрително прост, но в действителност не е толкова лесно да се превърне в реалност. Много е трудно да не се предадете, да се обезсърчите или да бъдете негативни.

И все пак борбата с лошия късмет трябва да бъде взета в наши ръце възможно най-рано, без да се разчита на външна помощ.

Струва си усилието, защото след като е коригирал кармата си, човек се превръща в по-добра версия на себе си, а животът му също се променя коренно към по-добро.  

24

Similar Posts