Красота Стайлинг

Как да почистите лицето си и да се отървете от тъмните кръгове под очите само с една съставка

тъмни кръгове под очите

Прост, но ефективен метод!

Содата за хляб е изключително ефективен и евтин метод за преодоляване на различни заболявания. Тя често се използва като козметичен продукт, в кухнята, при почистване на къщата и пр. Но содата е и чудесен козметичен продукт .

Лечение на акне със сода за хляб

Можете да използвате сода за хляб при упорито акне и заличаване на белези от него. Тя помага и да се отървем от мъртвата кожа, като по този начин стимулира растежа на нова.

Подготовка:

Добавете една чаена лъжичка сода за хляб в малка купа и добавете капка вода към нея. Разбъркайте добре съставките. Имайте предвид, че добавянето на твърде много вода ще превърне получената смес в течност и няма да можете да я нанесете върху кожата си.

Поставете част от сместа върху пръстите си и внимателно масажирайте белезите и пъпките си. Оставете сместа да подейства върху кожата за няколко минути. Сместа трябва да стане твърда, тъй като водата се изпарява бавно.

Измийте зоната след третиране.

Можете да повтаряте този процес всяка вечер преди лягане.

Отстраняване на торбичките под очите и тъмните кръгове

Една от най -ефективните маски за лице съдържа сода за хляб. Поради тази причина, като приложите следната рецепта, ще можете да се отървете от тъмните кръгове около очите. Най -тънката кожа на лицето се намира в областта под очите и е много трудно да се почиства.

Ако искате да запазите кожата си, трябва да замените химическия сапун за лице, който използвате, с домашни почистващи препарати, приготвени със сода за хляб.

Подготовка:

Добавете една чаена лъжичка сода за хляб към чаша чай или гореща вода. Разбъркайте добре съставките. Потопете два памучни тампона в сместа и ги поставете върху кожата под очите. Оставете сместа да подейства 15 минути. Отстранете памучната вата и измийте лицето си след третиране. След това нанесете овлажнител.

517

Similar Posts