Езотерика

Как да разберете, че имате кармичен дълг и да се „разплатите“ за миналото си

Кармичен дълг

Кармичният дълг е тази мистериозна сянка от минали животи или настояще, която ни преследва поради нарушаване на определени закони на Вселената. Това е като отрицателен баланс, произтичащ от нашите действия и решения. Нека се потопим в същността на кармичните дългове и ще разберем как да се „разплатим“ за миналото.

 

Какво е кармичен дълг?

С прости думи, кармата е един от законите на Вселената, където всички наши думи и действия, независимо дали в миналото или настоящето, имат пряко влияние върху нашата съдба. Повече добри дела ще доведат до по-добър баланс, а отрицателните могат – до изтощение. Ако сте въвлечени в нещо, което носи негативни ефекти върху вас и другите, можете да се оплетете в отрицателен баланс и да натрупате кармичен дълг, който ще трябва да платите.

 

И така, как да се справим с баланса на кармата? Това често изисква изпълнението на сложни задачи. Една от основните трудности е да разберем как точно да действаме, за да изкупим кармичния дълг, тъй като Вселената обикновено рядко предоставя очевидни знаци. Те трябва да бъдат забелязани и правилно разтълкувани. Има събития в живота, които идват, за да разкрият нашите способности, и такива, които са необходими, за да коригираме грешките от миналото. Нека да разгледаме как да определим кармичните дългове и тяхното изкупуване.

 

Определение за кармичен дълг

Има прост начин да се определи наличието на кармични дългове. Просто съберете числата на датата си на раждане. Например за 09/02/1994: 0+2+0+9+1+9+9+4=35; 3+5=8.

 

Ако резултатът е 13, 14, 16 или 19, имате кармичен дълг.

 

13 показва прекомерен егоизъм и бездействие

14 предполага непотърсен талант

16 показва пренебрежително отношение към любовта

19 говори за прекомерна суета и власт

 

Ако вече сте наясно с вашите кармични задължения, помислете как можете да балансирате негативните ситуации от миналото. Останали ли са неразрешени въпроси? Простихте ли обидите? Имате ли желание да се коригирате нещо, което преди сте направили на някого? Мислейки за тези „незатворени“ моменти, можете да разберете как трябва да бъдат разрешени.

Как да се „отплатите“ за миналото си?

Както вече казахме, кармичният дълг възниква от минали действия. Вселената постоянно предоставя възможности за коригиране на кармата, но ние не винаги ги забелязваме. Анализирайки своя характер и текущи събития, започнете да действате: преразгледайте поведението си и действайте по обратния начин.

Важно: не можете да изкупите кармата, като се самосъжалявате и мързелувате.

Трябва да поемете отговорност за действията си и смело да ги промените. Ако, например, осъзнаете, че ви е даден кармичен партньор, за да преодолеете комплекси и грешки от миналото, важно е да осъзнаете това и да съумеете да пуснете човека да си отиде, след като урокът е научен.

 

За да изкупите кармичните дългове, трябва да работите не само върху вътрешния си свят, но и върху средата си.

Отървете се от токсичните хора, негативните емоции и разрушителните навици, които тровят живота ви.

Този подход ще ви помогне да изчистите енергията си и ще отвори вратата за здравословни промени.

316

Similar Posts