Във форма Езотерика

Как да разберете дали имате направена магия: 3 лесни метода в домашни условия

имам ли направена магия

Внезапните здравословни проблеми, неразположение и депресия могат да сигнализират именно за това – че имате направена магия. Много хора са скептични към подобни теории, но това е само докато … не се сблъскат директно с тях. И докато не намерят доказателства – торбичка със странно съдържание зад хладилника, оплетени разноцветни конци на място, където очевидно нямат никаква работа и други подобни „находки“. Но откриването им в дома, за съжаление, е доста рядко. Обикновено става случайно, а може и никога да не се случи. И така отрицателно им въздействие може тотално да обърка живота ви.

Съществуват няколко начина, по които лесно можете да проверите дали имате направена магия.

За съжаление, дори и да не вярваме в магии, те си съществуват и никой не е застрахован от тях.  Попаднали в полезрението на злото око, започваме да се чудим защо изведнъж се струпват всякакви разнородни проблеми – на работното място, в семейството, здравето и настроението ни се влошават. Имаме усещането, че сякаш не живеем собствения си живот, а преживяваме нечий друг кошмар…

 

Това е много тъжно. Всички тези несгоди могат да са причинени не само от непознати, но и от наши близки – или поне такива, които мислим за близки.

Ето и най-ефективните методи за проверка на отрицателно въздействие, които можете да използвате в домашни условия.

В много случаи увреждането се проявява  във влошаване на здравето. Човекът доскоро е бил напълно здрав, няма лоши навици, които да съсипват здравето му и да са поне реално обяснение за срива, но все пак изведнъж всичко се обръща с главата наопаки.

В този случай е важно да си припомним за конфликтите с хората, завистта, която би могла да бъде причинена от успеха ни, евентуалната появата на врагове в последно време в живота ни.

Най-ясните симптоми за отрицателна намеса върху енергийното ни поле са:

Слабост, загуба на сила

Чести наранявания и заболявания

Главоболие

Липса на апетит

Проява на хронични заболявания

Безсъние

имам ли направена магия

Ако има направена магия, човек просто не се чувства в кожата си

Ако на този етап  не беше възможно да се идентифицират и отстранят нанесените вреди, то тогава психическото и духовното състояние на човек се влошава още по-рязко, което се характеризира със следните признаци:

Тъга, депресия, апатия

Непреодолимо желание за пушене, алкохол

Появата на различни фобии

Чувство на негодувание, копнеж, усещане за безполезност

Често влизане в конфликти

Хората, които са живеели в хармония със себе си, изведнъж започват да се оказват в трудни ситуации, които застрашават живота им: инциденти, бедствия, пожари. Те също често губят или чупят своите вещи.

имам ли направена магия

Начини за проверка дали ни е направена магия

Проверка със златен пръстен

имам ли направена магия - проверка със златен пръстен

Проверка за направена магия със златен пръстен

Този метод е много ефективен и лесен за изпълнение. За да разберете дали имате енергийна намеса, ще ви е необходим само един златен пръстен. Измийте добре лицето и ръцете си и след това прекарайте пръстена по бузата си. Ако на това място остане тъмна следа, това показва положителен резултат.

 

имам ли направена магия - проверка с тиган и сол

Проверка за направена магия със сол и горещ тиган

Проверка със сол

В този случай се нуждаете само от тиган и малко сол. Първо запалете котлона и поставете тигана върху него. Изчакайте да се загрее и след това изсипете голяма шепа сол върху горещата повърхност – можете да я измерите с три чаени лъжички. Когато поръсвате солта, кажете:

„Сол  от земята, сол  от пътеката. Гори в огън, пламти в огън Амин. Амин. Амин „.

Ако солта е почерняла, това означава, че имате енергийна намеса.

имам ли направена магия - проверка с кибрит и чаша вода

Проверка за направена магия с кибрит и вода

Проверка с кибрит

С помощта на кибрит можете да установите дали ви е направена магия. Това е много прост начин, но също така изключително ефективен. За да направите това, ще ви трябват няколко кибрита и чаша вода. Мислено попитайте дали имате отрицателна енергийна намеса, след което вземете кибритените клечки и ги хвърлете в съда с вода.

Ако кибритите паднат, без да се пресичат, нямате направена магия.

 

За да сте сигурни в правилния резултат, ползвайте и трите метода за откриване на направена магия. Ако имате отрицателна енергийна намеса, трябва да се отървете по-скоро от нея, в противен случай това може да доведе до сериозни проблеми.

Желаем ви щастие и благополучие!

432

Similar Posts